ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Καθημερινά σε υποδουλώνουν

 



Καθημερινά σε υποδουλώνουν.

Και αν δεν το πιστεύεις θα πρέπει να δεις και οφείλεις να το δεις ,πως σε υποδουλώνουν.

 Όταν έχεις ένα μισθό των 534 ευρώ και πρέπει να πληρώσεις ενοίκιο ,ρεύμα,νερό,δίδακτρα κτλ και την επιβίωση σου είναι γιατί έτσι το έχει φτιάξει το πολιτικό σύστημα .

Γιατί σε θέλουν υποδουλωμένο χωρίς να μπορείς να σηκώσεις κεφάλι.

 Όλοι μας το τελευταίο διάστημα με την δικαιολογία της ενεργειακής κρίσης έχουμε δει όλα τα καταναλωτικά προϊόντα αλλά και τα πάγια έξοδα να αυξάνονται στις τιμές τους.

 Ο μισθός όμως παραμένει ο ίδιος .Η καθημερινότητα μας είναι δυσβάσταχτη!!!

 Σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην ΔΕΘ θα γίνει μια αύξηση της τάξεως των 7-10 ευρώ στον κατώτατο μισθό.

 Μπορείς να ανταπεξέλθεις στις ανάγκες σου? Θα αλλάξει κάτι ?

 Όταν σε έχουν φτάσει σε σημείο απόγνωσης σου δίνουν και ένα επίδομα για να σου πουν ότι η πολιτεία ήταν δίπλα σου σε στήριξε .

 Αν όμως ανατρέξουμε σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο οι μισθοί βρίσκονται στο επίπεδο της διαβίωσης της χώρας αυτής που σου επιτρέπουν να διαβίωσής αξιοπρεπώς.

 Η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία της να ξαναγεννηθεί και να προσφέρει στους πολίτες της αξιοπρεπής διαβίωση όταν δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας .Και υποδουλώθηκε σε ελληνόφωνες μαριονέττες που εκτελούν κατά γράμμα τις διαταγές των Μεγάλων Αφεντικών.

 Ο Καποδίστριας το ουδέτερο σύστημα που ήθελε να εφαρμόσει στην Ελλάδα το είχε ήδη εφαρμόσει στην Ελβετία.

 Οι Ελβετοί σήμερα απολαμβάνουν τα οφέλη αυτού του συστήματος ,την οργάνωση  ενός δομημένου κράτους και ελεύθερο από δυσβάστακτους δανεισμούς.

 Αυτό το οργανωμένο δομημένο κράτος θα δημιουργήσουμε στην Ελλήνων Πολιτεία ,για να έχεις αξιοπρεπής διαβίωση .

 Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι η μοναδική λύση της Ελλάδας και των πολίτων της για να ξαναγεννηθούν, απαλλαγμένοι πλέον από χρέη στον δημόσιο και ιδιωτικό φορέα , και να έχουν μια πολιτεία οπού πρωταρχικό της μέλημα θα είναι οι πολίτες αφού οι ίδιοι θα δημιουργήσουν την Ελλήνων Πολιτεία.

 Απαλλαγμένοι από το οικονομικό άγχος ,απαλλαγμένοι από καθετί που μας βασανίζει θα μπορούμε πλέον να δομήσουμε την δική μας πολιτεία για τις επόμενες γενεές .

 Ποιος δεν θέλει να αφήσει μια παρακαταθήκη αφθονίας στα παιδιά του?



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ