ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

ΑΛ.ΤΣΙΠΡΑΣ : ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΗΝ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ» ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΪΝΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ

 



ΑΛ.ΤΣΙΠΡΑΣ : ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΗΝ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ» ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ  Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΙΝΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟ 2018 ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ 

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ  ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 30  –  ΜΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ «ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ  Ο ΤΟΤΕ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ; ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.

ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ  ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΔΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

Α.ΚΑΘΙΣΤΑ ΝΟΜΙΜΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΡΗΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ!!!

Β. ΙΣΑ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ (ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ) ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ – ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ.

Η Αυστραλία δεν θα υπογράψει το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη Μετανάστευση

Γ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ  ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ … ΘΙΓΟΝΤΑΙ!!!

Δ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.


Νετανιάχου: Δεν υπογράφω το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη μετανάστευση!

Ε. ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΔΩ


ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΪΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΟΥΙΝΕΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος μίλησε με τον 16χρονο Σαϊντού Καμαρά τονίζει πως «πρέπει να μείνει στην Ελλάδα, μην τον προδώσει και δεύτερη πατρίδα».

Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, πριν από λίγο είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Σαϊντού Καμαρά, «το ασυνόδευτο προσφυγόπουλο από τη Γουινέα, που όπως χιλιάδες παιδιά, γνώρισε το πιο απάνθρωπο πρόσωπο της ζωής και πήρε το δρόμο της προσφυγιάς για να σώσει τη ζωή του».

Τον 16χρονο, επισημαίνει ο κ. Τσίπρας, «που ναυάγησε στην Κάλυμνο το 2019 και μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να κερδίσει την αγάπη και τον σεβασμό των συμμαθητών και των δασκάλων του. Αλλά λίγες μέρες μετά την παρέλασή του, η Πολιτεία ετοιμάζεται να τον απελάσει. Να εφαρμόσει δηλαδή το νέο θεσμικό πλαίσιο που ψήφισε η ΝΔ το 2021, για να μην μπορεί σχεδόν κανένας, ακόμα και τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, να πάρουν άδεια διαμονής για ανθρωπιστικούς λόγους».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει ότι «ο Σαϊντού έφτιαξε τη ζωή του, έμαθε γράμματα, έκανε φιλίες και έβαλε τις βάσεις για μία νέα ζωή στην Ελλάδα», για να τονίσει ότι «και ο Σαϊντού πρέπει να μείνει στην Ελλάδα, μην τον προδώσει και δεύτερη πατρίδα».


ΜΕ ΠΗΓΗ ΑΠΟ ΕΔΩ 

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΓΟΥΙΝΕΑ;
ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ Η ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΣΥΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ.
ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΙΤΟΝΑ ΧΩΡΑ;
ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ Ο ΣΑΪΝΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ  800.000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ;


ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ,ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ,ΣΤΗΝ ΓΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ ;

ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ 


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ 
ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >>  ΒΑΔΙΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΣΟΥ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ

ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ