ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΠΛΗΘΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Liberal




Η απαράδεκτη και κατευθυνόμενη καλοπληρωμένη παραπληροφόρηση των συστημικών μέσων μαζικής επικοινωνίας συνεχίζεται και απο την Liberal εστιαζόμενη πάντα κατά του Πολιτικού Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» και κυρίως κατά του Προέδρου του Αρτέμη Σώρρα.

Με  αναζήτηση  μου στο διαδίκτυο βρέθηκα σε αναδημοσίευση με  ημερομηνία 29/09/2022 παλαιότερου άρθρου της Liberal με ημερομηνία 30/01/2017 με τίτλο "Αναίρεση στην απόφαση για τα 600 δισ. ευρώ του Σώρρα άσκησε η εισαγγελία του Αρείου Πάγου" που σκοπό του έχει την χειραγώγηση πλήθους με διασπορά ψευδών εντυπώσεων.

Διευκρινίζεται ότι, η δικαστική απόφασή που θα εκδοθεί από τον Άρειο Πάγο επί της αναίρεσης υπέρ του νόμου, δεν έχει έννομες συνέπειες, δηλαδή δεν ακυρώνει ή δεν μεταβάλει την υπ' αριθ. 67650/2013 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, αλλά έχει απλώς νομολογιακό χαρακτήρα.

Ορθά αναφέρει η Liberal οτι δεν ακύρωνετε η δεν μεταβάλεται η υπ' αριθ. 67650/2013 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών.

Η ψευδής εντύπωση της Liberal ... Ο τίτλος από μόνος του όπως βλέπετε  ειναι παραπλανητική  ψευδής εντύπωση. Aκόμη, εάν η απόφαση που θα εκδοθεί από τον Άρειο Πάγο, έχει αρνητικό αποτέλεσμα για τον Αρτέμη Σώρρα, τότε εκείνος δεν μπορεί να τη επικαλείται.

Σε αυτό το σημείο η Liberal δείνει την ψευδή εντύπωση παραπληροφόρησης στο πλήθος ενώ αυτό που έκανε ο εισαγγελέας ήταν "Αναίρεση υπέρ του νόμου " δηλαδή η εν λόγω δίκη υπ' αριθ. 67650/2013 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών δεν θα χρησιμοποιηθεί στο μέλλον ως δεδικασμένο σε κάποια άλλη δίκη ανάλογης υπόθεσης και οχι οτι δεν μπορεί να την επικαλεστεί ο Αρτέμης Σώρρας.

Ο κύριος Σώρρας είναι αθώος με τρεις (3) δικαστικές αποφάσεις με αρ. απ. 67650/2013, 107376/2017, 5077/2019 .

Επίσης να ενημερώσω την Liberal πώς αν ο Αρτέμης Σώρρας δεν θα μπορούσε να επικαλεστεί την συγκεκριμένη απόφαση οπως παραπλανητικά αναφέρει στο άρθρο του δεν θα μπορούσε να εμπεριέχεται στην ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ που καταθέτει ο πολίτης  σε όλες τις Δημόσιες υπηρεσίες δηλώνοντας οτι είναι Έλληνας Αυτόχθων Κυρίαρχος Ιθαγενής αλλά και αποπληρώνει ταυτόχρονα το δημόσιο και ιδιωτικό χρέος του.

Τα 600 δις υπάρχουν και ειναι υπαρκτά με αδιαμφισβήτητα στοιχεία και επικυρωμένα απο παγκόσμιους θεσμούς και δεν μπορεί να τα αναίρεσει κανένας. 

Σήμερα βρίσκονται στους κρατικούς προυπολογισμούς και χρησιμοποιούνται απο το 2015 ως εσωτερικός δανεισμός της χώρας .



Είναι προφανής ο φόβος του καθεστώτος στο πρόσωπο του Προέδρου της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» κου Αρτέμη Σώρρα , διότι γνωρίζει την αλήθεια για το ποιος είναι αλλά και τι θα συμβεί με διακυβέρνηση της χώρας μας από την Ελλήνων Συνελευσις.
Η Ελλήνων Συνέλευσις καταδικάζει κάθε ψεύδος απ’ όπου κι αν προέρχεται και κάθε ανθελληνική ενέργεια που στρέφετε κατά της φυσιολογίας του ανθρώπου ,όντας ο μοναδικός ανθρωποκεντρικός οργανισμός που ενώνει όλους τους Έλλην Ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η μανία ψεύδων εντυπώσεων στα συστημικά ΜΜΕ, δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει, καθώς γνωρίζουμε ότι ως 4η εξουσία ακολουθεί εντολές της 1ης (νομοθετική) η οποία είναι και ο ορισμός του ψεύδους καθώς ποτέ δεν υπήρξε ΦΕΚ συγκρότησης της Βουλής σε σώμα για να νομιμοποιεί τους αντιπροσώπους των κομμάτων που υποτίθεται έχουν ψηφιστεί από τον ελληνικό λαό.

Είναι απαράδεκτη τεχνική σε μια προσπάθεια να χειραγωγηθεί το πλήθος να αναδημοσιεύεται μια είδηση η οποία στην ουσία της έχει εκδικαστεί και δεν ακυρώνει την υπ' αριθ. 67650/2013 απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών όπως σωστά αναγράφεται στο δημοσίευμα του liberal.gr

Σε μια χώρα όπου οι θεσμοί της διατυμπανίζουν για το θεσμό της Δημοκρατίας και βραβεύουν πρόσωπα που έχουν βραβεύσει αρχηγούς του νεοναζιστικού ταγματος Αζώφ θα έπρεπε να λάβουν θέση και να ερευνήσουν μέσω των αρμόδιων θεσμών την χειραγώγηση του πλήθους με την αναδημοσίευση του συγκεκριμένου άρθρου.

Εμείς λοιπόν, τα μέλη της “Ελλήνων Συνέλευσις”, σας παρουσιάζουμε με αποδείξεις τα ψεύδη σας και σας καλούμε να αποσύρετε το αναδημοσιευμένο άρθρο σας με την αναφορά στο πρόσωπο του κου Αρτέμη Σώρρα.

ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ.

Δελαγραμμάτικα Ελευθερία υποψήφια βουλευτής Β΄Πειραία της Ελλήνων Συνέλευσις 

Διαβάστε Επίσης:




ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ