ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΑΣ: ΓΙΑ ΣΚΡΑΠ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕ SUV ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ

 



Σε πρόσφατο διοικητικό συμβούλιο των ΕΑΣ  έγινε εισήγηση θέματος για αγορά αυτοκίνητων   SUV  στα στελέχη της εταιρείας ,το οξύμωρο είναι ότι στο ίδιο Δ.Σ εκποιούν μηχανήματα των εγκαταστάσεων στον Υμηττό  ως SCRAP.

Ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ κ. Παναγιώτης Δούκας μιλά στο militaire.gr για τα απίστευτα που συμβαίνουν στα ΕΑΣ.



Πωλούν χρήσιμες  μηχανές  και όλα δείχνουν ότι η εταιρεία του Υμηττού  πάει  προς κλείσιμο και όχι σε μετεγκατάσταση.

Το εργοστασίου του Υμηττού των ΕΑΣ παράγει πυρομαχικά που έχει ανάγκη ο στρατός μας, συμβατικά μεν αλλά χρήσιμα για το στρατό μας.

Το εργοστάσιο κλείνει για να γίνει πάρκο ανάπλασης οπου θα στεγάστουν 9 υπουργεία και πωλείται ως SCRAP σημαντικός μηχανολογικός εξοπλισμός παραγωγής πυρομαχικών.

Δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση τα όσα αναφέρει στο παραπάνω βίντεο  ο εκπρόσωπος των εργαζομένων και αυτό γιατί μέσα από ερεύνα πολλών μηνών ως υποψήφιας βουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις  μαζί με το επιτελείο μου στα πλαίσια παρουσίασης σειράς εκπομπών που αφορούσαν την ΠΥΡΚΑΛ   τα όσα στοιχεία  βρήκαμε μας απόδειξαν ότι απαξιώνουν κάθε αμυντική βιομηχανία μας.

Δεν ξεχνώ βέβαια πως μέσα από τα πρακτικά της Βουλής βρήκαμε στοιχεία όπου μας αποδείκνυαν ότι στελέχη των Δ.Σ της ΠΥΡΚΑΛ έπαιρναν μέρος και στα Δ.Σ της ΕΒΟ ,η δε Εθνική Τράπεζα ήταν παρών στα Δ.Σ συμβούλια της εταιρείας.

Όλοι αυτοί οι 300 της βουλής, μαζί τα αποφασίζουν είτε είναι κυβέρνηση είτε είναι αντιπολίτευση.

Επομένως έχουμε καταλάβει ότι εξυπηρετούν προσωπικά συμφέροντα και όχι συμφέροντα της εταιρείας και της εθνικής μας άμυνας.

Στο βίντεο αυτό περιγράφονται τα πάντα, ακόμα και η απαξίωση να δημιουργήσει η ΕΑΣ και η Ελλάδα το εθνικό τουφέκιο.

Ποιοι θα είναι οι παράγοντες που θα δημιουργήσουν μια αυτάρκης αμυντική βιομηχανία?

  1. Να μην υπάρχουν πολιτικά συμφέροντα
  2. Να μην υπάρχουν πολιτικές παρεμβάσεις
  3. Οποιαδήποτε παραγωγή και εκμετάλλευση στρατιωτικού υλικού να παράγονται στην Ελληνική επικράτεια και από Ελληνικές Βιομηχανίες
  4. Να είναι αυτάρκης από υλικά για την παραγωγή στρατιωτικού υλικού.
  5. Να υπάρχουν διαθέσιμα οικονομικά κεφάλαια
  6. Να αποχωρήσουν από κάθε αμυντική βιομηχανία ξένοι παράγοντες 
  7. Να εκσυγχρονισθούν όλες οι αμυντικές βιομηχανίες οι οποίες έχουν την τεχνογνωσία και την πείρα και μπορούν να παράγουν στρατιωτικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Νομίζετε ότι θα αφήσουν όλοι αυτοί που διοικούν πολιτικά τις αμυντικές βιομηχανίες να υλοποιηθούν όλα τα παραπάνω? Όχι βέβαια γιατί έχουν ιδίο όφελος άλλωστε τα σκάνδαλα που έχουν βγει διαχρονικά αυτό μας αποδεικνύουν.

Για να υλοποιηθούν όλα τα παραπάνω είναι στο χέρι σου να πραγματοποιηθούν.

Η αμυντική βιομηχανία έχει πάρα πολλές προοπτικές στην χώρα μας αλλά και πάρα πολλές θέσεις εργασίας, για αυτό λοιπόν σε προσκαλώ να διαβάσεις μέσα από τις προγραμματικές μας δηλώσεις τα προγράμματα που αφορούν την αμυντική βιομηχανία.

Όταν υλοποιηθούν τα όσα αναφέρω τότε η Ελλάδα θα έχει μια αυτάρκης ,ισχυρή, ανταγωνιστική αμυντική βιομηχανία.

Υ.Γ : Δείτε όλες τις εκπομπές της ΠΥΡΚΑΛ

Διαβάστε επίσης :









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ