ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 67% ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

 


Το λιμάνι επισκέφτηκε και ο Αμερικανός πρέσβης

Το ΤΑΙΠΕΔ παρέλαβε δύο προσφορές για την απόκτηση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης.

Προσφορές υπέβαλαν τα επενδυτικά σχήματα:

Η κοινοπραξία INTERNATIONAL PORT INVESTMENTS ALEXANDROUPOLIS, η οποία απαρτίζεται από τις εταιρείες BLACK SUMMIT FINANCIAL GROUP – EUROPORTS-EFA GROUP και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Η LIBERTY PORT HOLDINGS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. (θυγατρική QUINTANA INFRASTRUCTURE & DEVELOPMENT).

Σύμφωνα με τους όρους της πρόσκλησης υποβολής προσφορών, η διαδικασία αξιολόγησης των προσφορών θα ξεκινήσει άμεσα, ενώ οι οικονομικές προσφορές θα αποσφραγιστούν στην επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Ταμείου.

Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης πάντως επισκέφτηκε και ο Αμερικανός πρέσβης, Τζορτζ Τσούνης, μαζί με τον Α/ΓΕΕΘΑ, τον Διοικητή της 1ης Στρατιάς και τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο του αμερικανικού οργανισμού εθνικής ασφάλειας Business Executives for National Security (BENS), με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης, Κώστα Χατζημιχαήλ, να δηλώνει ότι η επίσκεψη «πραγματοποιείται σε μία περίοδο έντονων γεωπολιτικών μετασχηματισμών και συζητήσεων/αναθεωρήσεων για τη διεθνή ασφάλεια και τις μεταφορές, αλλά και σε μία κρίσιμη ημέρα για το μέλλον του αναβαθμισμένου γεωπολιτικά λιμένα Αλεξανδρούπολης, καθώς σήμερα εκπνέει η προθεσμία υποβολής δεσμευτικών προσφορών για την απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών του Οργανισμού».ΠΗΓΗ

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΑΝ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΛΙΜΑΝΙ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ? 
ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕ
ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
 
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ  ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ <<ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>>
ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ  ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ: 6199/04-09-2015 ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ .
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ 
ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕΤΙ ΣΑΠΙΟ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ<< Ε ΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >> ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ,ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
 .

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >>


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ