ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΖΕΛΕΝΣΚΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 Μιλάμε δηλαδή για μία γηγενή μειονότητα με τεράστια ιστορία και προσφορά, η οποία εξαφανίζεται με νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση της Ουκρανίας που αποκαλύπτει πλέον το φασιστικό της πρόσωπο.


Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ .
Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ( εδω και εδω )
ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ 


Μιλάμε δηλαδή για μία γηγενή μειονότητα με τεράστια ιστορία και προσφορά, η οποία εξαφανίζεται με νόμο που ψήφισε η κυβέρνηση της Ουκρανίας που αποκαλύπτει πλέον το φασιστικό της πρόσωπο.

Να σημειωθεί ότι με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο εξαφανίζονται και τα εκατομμύρια των ρώσων κυρίως της ανατολικής Ουκρανίας, ακόμα και οι Έλληνες της Κριμαίας, την οποία η Ουκρανία θεωρεί ουκρανικό έδαφος.

Το πιο εξοργιστικό και επικίνδυνο όμως είναι ότι αναγνωρίζει τους τουρκογενείς Τατάρους ως γηγενή μειονότητα στην Ουκρανία. Αποδεικνύοντας έτσι ότι η χώρα μετατρέπεται σε δορυφόρο της Τουρκίας έπειτα και από τις σκανδαλώδεις συμφωνίες για αμυντική συνεργασία που υπέγραψε το καθεστώς Ζελένσκι με τον Ερντογάν. (εδω )

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝΕΥ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΕΣΚΕΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ;


Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ AMERICAN JEWISH COMMITEE 11-6-2018 ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο "ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ". ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. 👇




Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ 
ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ


ΦΕΚ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ


ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ 

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Ν.ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΣΤΙΣ 5-7-2021 ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ( ΕΔΩ )

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ 

Έδιωξε τα όπλα που απαιτούσαν οι Τούρκοι για την αποστρατικοποίηση των νησιών

Οι αποκαλύψεις όμως δεν τελειώνουν εδώ αναφορικά με τα όπλα που έστειλε στην Ουκρανία ο Κούλης. Αν είναι αλήθεια ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος.

Πιο γρήγορα έστειλε όπλα ….παρά νερό στους κλεισμένους από τα χιόνια στην Αττική οδό

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά σύμφωνα με ανώτατη πηγή του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στο φορτίο των όπλων και των πυρομαχικών που έστειλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη στον καθεστώς Ζελένσκι στην Ουκρανία για να τα χρησιμοποιήσει κατά των Ρώσων, περιλαμβάνεται μεγάλος αριθμός ρουκετών των 115 ρουκετοβόλων RM-70 που είχε προμηθευτεί η Ελλάδα από την πρώην Ανατολική Γερμανία, είναι ακριβώς αυτά που έχουν αναπτυχθεί στα νησιά και η Τουρκία απαιτεί την απομάκρυνσή τους!

Συγκεκριμένα από τις αποθήκες του Στρατού αφαιρέθηκαν χιλιάδες ρουκέτες των 122 χλστ. οι οποίες εστάλησαν μέσα στα κουτιά τους στην Ουκρανία!

Έτσι με μία κίνηση η κυβέρνηση πετυχαίνει να αφήσει με ελάχιστες ρουκέτες τα RM-70 και να έχει εν συνεχεία δικαιολογία να τα αποσύρει από τα νησιά!

Πρόκειται πραγματικά για ένα μακιαβελικό σχέδιο και δίνει μία εξήγηση για την ταχύτητα με την οποία κινήθηκαν όλοι οι παράγοντες!

Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως κακογουστη φάρσα.

Το 1916 στον κριμαϊκο πόλεμο, με τον πρώτο εθνόρχη μας που κήρυξε εκλογές εν καιρό πολέμου, “είχαμε στείλει στρατό κατά της Ρωσίας” (ΔΛΔ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ) .
Στη συνέχεια, το 1922, οι Ρώσοι έδωσαν όπλα στους Τούρκους οι οποίοι μας κατέσφαξαν…
Τώρα με εντολή του Κούλη Μιτσοτάκη που …, από το κόμμα του δεύτερου εθνόρχη μας του “Η Κύπρος κείται μακράν”, η Ελλάδα στέλνει δύο C-130 στην Ουκρανία εμπλέκοντας τη χώρα μας στρατιωτικά, εναντίον της Ρωσίας.
Μια εγκληματική-παρανοϊκή απόφαση από μια ανίκανη και άκρως επικίνδυνη κυβέρνηση, ο ηγέτης της οποίας κοιτάει το πολιτικό του συμφέρον και όχι το εθνικό.
Δεν είναι πράξεις βλακείας, αλλά αποφάσεις κρυφών κέντρων εξουσίας και κατοχής της Πατρίδος μας
Έχουμε μπλέξει πολύ άσχημα!!!
Έχουμε πολύ ανίκανους πολιτικούς.
Η καλύτερη χώρα του κόσμου με τους χειρότερους πολιτικούς…

 

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΤΑ C130??

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ:Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ;

Οι Ελληνες της Ουκρανίας

Τα τελευταία  χρόνια ο Ελληνικός λαός βιώνει μια στοχοποιημένη επίθεση απαξίωσης, οικονομικής εξαθλίωσης, ηθικής κατάπτωσης, λεηλασίας δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας και αποξένωσης από τα ιδανικά του , την γλώσσα του, τα έθιμα και τι συνήθειές του. Αυτή η τραγική πραγματικότητα είναι αποτέλεσμα μιας συνεπούς ανθελληνικής και προδοτικής συνεχούς πορείας του πολιτικού κατεστημένου όπως αυτή διαγράφεται στην νεότερη ιστορία του Ελληνικού Έθνους. Αυτή η τραγική πραγματικότητα είναι η συνέχεια της επιβουλής ανθελληνικών κέντρων επικυριαρχίας η οποία ξεκίνησε με την δολοφονία του εκλεγμένου δημοκρατικά ΄Ελληνα Κυβερνήτη Ι. Καποδίστρια. Αυτή η δολοφονία ακύρωσε οριστικά την Ψήφιση του Πολιτικού Συντάγματος το οποίο είχε προγραμματιστεί για να επικυρωθεί στην Ε΄ Εθνοσυνέλευση καθώς επίσης σταμάτησε την λειτουργία του κρατικού Πιστωτικού Ιδρύματος την « Ελληνική Χρηματιστική » το οποίο αντικατεστάθη το 1841 με το ιδιωτικό ξένων συμφερόντων πιστωτικό ίδρυμα την «Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος». Από τότε η εξουσία μέσω Δημοκρατικών Διαδικασιών οι οποίες θα ήταν η εγγύηση για την Ανεξαρτησία του Ελληνικού Κράτους πέρασε σε ξένα προς τον Ελληνισμό Κέντρα με εκπροσώπους τα πολιτικά κόμματα μέσω της εγκάθετης και ξενόφερτης μοναρχίας. Είναι γεγονός ότι ενώ το πολίτευμα άλλαξε πολλές μορφές, η κύρια σταθερά και υπεύθυνη συνιστώσα του Καθεστώτος διαχρονικά από το 1832 μέχρι και σήμερα παραμένει η κομματοκρατίαΑπό τότε μέχρι σήμερα τα κόμματα είναι υπεύθυνα για τα δεινά του Ελληνικού Έθνους επειδή διαίρεσαν, κομμάτιασαν και διέλυσαν την κοινωνία μας.

Είναι υπεύθυνα γιατί όχι μόνο δεν έκαναν ποτέ το καθήκον τους για την προστασία και την προαγωγή των δικαιωμάτων των Ελλήνων Πολιτών αλλά δημιούργησαν και το περιβάλλον για την επιβολή των συνθηκών αιχμαλωσίας δέσμευσης και υποταγής σε Ανθελληνικά Κέντρα.

Τα κόμματα επέτρεψαν στο Τραπεζικό κατεστημένο να λειτουργεί με πλήρη ασυδοσία αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο ελέγχου και απαλλάσσοντας το από κάθε φόρο και υποχρέωση καταβολής τελών έτσι αυτό σε πλήρη ασυλία έφτασε μέχρι το σημείο να πτωχεύσει το Ελληνικό Κράτος επανειλημμένως. Τα κόμματα εκχώρησαν το δικαίωμα στο Τραπεζικό κατεστημένο να χαράσσει την οικονομική πολιτική του κράτους μας και να δημιουργήσει τις συνθήκες αιχμαλωσίας των Ελλήνων Πολιτών μέσω του χρέους .

Τα κόμματα και η διαίρεση της κοινωνίας που δημιουργούνε είναι η αιτία της Μικρασιατικής Καταστροφής και γενοκτονίας.
Τα κόμματα και η διαίρεση της κοινωνίας που δημιουργούνε είναι η αιτία του Εμφυλίου πολέμου πού τόσο ακριβά στοίχησε στο Έθνος μας και ο διαμελισμός του Ελληνισμού όπως στην Κύπρο. Τα κόμματα είναι υπεύθυνα γιατί αυτά δημιουργούν την διαπλοκή, το πελατειακό κράτος , την διαφθορά, την ανομία και την κατάρρευση των Εθιμικών Αξιών .

Το πολιτικό καθεστώς επέτρεψε σε οργανισμούς και Συμβούλια ξένα Ελληνικών συμφερόντων να είναι ενταγμένα μέσα στον Κρατικό Μηχανισμό απολαμβάνοντας ιδιαίτερα προνόμια από την Ελληνική Πολιτεία καθώς επίσης να έχουν ενεργή συμμετοχή σε νευραλγικούς τομείς όπως η οικονομία, η παιδεία τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κλπ Το πολιτικό καθεστώς είναι η αιτία της καταστροφής του Παραγωγικού ιστού της πατρίδος μας, του υπερδανεισμού που ακολούθησε και την παράδοση Εθνικής Κυριαρχίας στους Δανειστές του με τα Μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις, έχοντας φέρει το μεγαλύτερο τμήμα του Ελληνικού λαού σε κατάσταση λιμοκτονίας με δύο εκατομμύρια ανέργους , στρατιά αυτοχείρων, με ανύπαρκτη κρατική πρόνοια και με μόνες υπαρκτές τις προοπτικές επιδείνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ  ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ. Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ . ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ