ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ; ΘΕΜΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ

 

Ο.Τσελίκ: «Έρχεται ο Κ.Μητσοτάκης για να συζητήσει την αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου»!


ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΧΩ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ ;
Ε..ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΧΝΟΥΝ ΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ






ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ 19/5/2018


Θέλουν τώρα να μας κάνουν να πιστέψουμε πώς ο Μητσοτάκης πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη για να εορτάσει στο Φανάρι την Κυριακή τής Ορθοδοξίας και όχι πώς πηγαίνει συστημένος από αφεντικά του για να συναντήσει τόν Ερντογάν πού παίζει τα παιχνιδάκια του με τούς Ρώσους και δεν κάνει έτσι ελαφρά τη καρδία τα χατίρια των παγκοσμιοποιητών...

«..Δεν περιμένω ότι από μία τέτοια συνάντηση να λυθούν όλα τα ζητήματα και όλες οι μεγάλες διαφορές που έχουμε, προεξάρχοντος του ζητήματος της οριοθέτησης των θαλασσίων ζωνών. Είναι ένα ζήτημα το οποίο μας ταλανίζει δεκαετίες.

Θα μπορούσε όμως να αποτελέσει το έναυσμα για ένα κατέβασμα των τόνων, για να σταματήσει αυτή η αναθεωρητική ρητορική, να σταματήσουμε να ακούμε αυτές τις αδιανόητες συζητήσεις περί αποστρατικοποίησης των νησιών και περί κυριαρχίας των νησιών που συνδέεται με την αποστρατικοποίηση...» ( από εδώ)

« ...Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τον κόσμο οι δύο χώρες, παρά τις διαφορές μας, αντιμετωπίζουμε κοινές προκλήσεις σε μία σειρά από ζητήματα. Προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν στη λογική του να λύσουμε προβλήματα και όχι να προσθέσουμε και άλλα. Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έχει αλλάξει τα δεδομένα όσον αφορά στην ασφάλεια στην Ευρώπη…

Ο πρωθυπουργός θα προσέλθει με θετική διάθεση και θα εστιάσει στην ουσία και όχι στη ρητορική. Χωρίς ψευδαισθήσεις... Η άποψή της ελληνικής πλευράς για τη διαφορά με την Τουρκία είναι γνωστή και αφορά στην οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών...» σημείωσε ο κ. Οικονόμου (εδώ)

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη την Κυριακή 13 Μαρτίου, ανακοίνωσε η Τουρκία τη Δευτέρα .Οι δύο ηγέτες θα γευματίσουν στην κατοικία του Τούρκου προέδρου...(εδώ)


Είναι δυνατόν να τον έχει καλέσει ο Ερντογάν στο παλάτι του και να μην περιμένει κάτι μεγάλο από αυτόν ; Είναι δυνατόν να μην εχει «δέσει τον γάιδαρό του» ο Ταγίπ πριν την συνάντησίν; Ξέρεις από τουρκαλά ; 

Στέλνει μέχρι κ α ι ελικόπτερα NH-90, ο ολετήρας... κ α ι ρουκέτες πολλαπλών εκτοξευτών, ο λυμεώνας [μέχρι κ α ι Μοίρα "Patriot" έχει στείλη στη Σ. Αραβία] ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ, ΥΠΟΥΛΑ...



Βρέ παιδί μου ολο αυτό μου θυμίζει το σκηνικό του Α΄Π.Π. , πού θέλοντας και μη μας έχωσε ο Βενιζέλος ( ολόκληρο διχασμό επέτυχε !!!), με την Βουλγαρία πού της δίναμε σχεδόν την μισή Μακεδονία για την ουδετερότητά της, για τα μάτια των μεγάλων δυνάμεων ,της ΑΝΤΑΝΤ. 
Έτσι σήμερα ο Κούλης πηγαίνει με τα πεσκέσια στον Σουλτάνο ,αφού έχει δώσει τα δείγματα υποχωρητικότητάς από πλευράς Ελλάδος, κυρίως με την «μελλοντική αποστρατικοποίηση των Δωδεκανήσων».

Δεν ξέρω εάν είναι κανονισμένα να γίνουν όπως, μέχρι στιγμής  εξελίσσονται, αλλά η καταστροφή πού θα υποστούμε ως χώρα θα είναι άνευ προηγουμένου...! 

Πως το είχε πει η Ντόρα ; « Μπορεί να χάσουμε το Καστελλόριζο αλλά θα κερδίσουμε Λέρο καί Ρόδο..» 

Κι εάν δεν το καταλάβατε ο λόγος γίνεται για την δική μας κυριαρχία, έτσι; 

Αυτός ο τόπος έχει χορτάσει προδοσίες...!!! 



ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΘΝΟ-ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΙ ΑΟΖ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΙ 12 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ, ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΕΓΓΥΗΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΡΣΑΙΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΩΝ ΝΗΣΩΝ, ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΕΝΔΟΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 6 ΝΑΥΤΙΚΑ ΜΙΛΙΑ, ΜΕ ΕΣΕΝΑ, ΠΡΟΔΟΤΑΡΕ !!! ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΕΔΑΦΟΣ (ΝΑΙ, Κ Α Ι Η ΘΑΛΑΣΣΑ, ΕΔΑΦΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΘΗΣ ΠΑΛΙΟΜΠΑΓΛΑΜΑ) ΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΜΦΟΡΤΑ ΕΠΗΛΥΔΩΝ - ΕΠΟΙΚΩΝ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ!!!


Ο Έλληνας πρωθυπουργός πάει στην Τουρκία για συζήτηση εφ'όλης της ύλης των τουρκικών διεκδικήσεων

Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος AKP στην Τουρκία, Ομέρ Τσελίκ, επιβεβαίωσε ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα έχει συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Τουρκία και αποκάλυψε την ατζέντα των συνομιλιών μέσα στην οποία ξεχωρίζει το θέμα της αποστρατικοποίησης των νησιών του Αιγαίου!

Κατ’αυτό τον τρόπο μόνο άσχετο δεν είναι ότι ο Κ.Μητσοτάξης έστειλε στην Ουκρανία τις ρουκέτες των RM-70 των 122 χλστ. που αποτελούν το βασικό οπλικό σύστημα που ενοχλεί την Άγκυρα γιατί αποτελεί μείζονα απειλή για τα τουρκικά παράλια, ενώ έσπευσε να «συνταξιοδοτήσει» τα αντιαρματικά που χρησιμοποιούνται και ως αντιαποβατικά ρωσικά πυραυλικά Kornet-E, τα κινητά αντιαεροπορικά συστήματα (SHORAD), OSA AK, τα οχήματα BMP-1/ZU-23 κλπ.!

Ο Ομέρ Τσελίκ εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος, AKP, μετά το τέλος της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής αποκάλυψε ότι «Ο φάκελος της Ελλάδας είναι περιεκτικός, είναι μεγάλος φάκελος. Υπάρχουν πολλά ζητήματα, από τις έρευνες φυσικού αερίου μέχρι το θέμα της αποστρατικοποίησης του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου».

Το ερώτημα βέβαια εδώ είναι: Για ποιο λόγο πάει ο πρωθυπουργός στην Κωνσταντινούπολη; Η επίσημη θέση της Ελλάδας είναι ότι υφίσταται μονό μια διαφορά με την Τουρκία αυτή της υφαλοκρηπίδας και της οριοθέτησης των θαλασσίων ζωνών.

Για ποιο μεγάλο φάκελο μίλησε ο Τσελίκ; Με ποιες προθέσεις πάει ο πρωθυπουργός στην Τουρκία; Να προβεί σε υποχωρήσεις στα εθνικά θέματα την στιγμή που θέλει να εμφανίζεtαι ως «ατρόμητος» απέναντι στην Ρωσία;

Είναι δυνατόν;

Ο Μητσοτάκης αποφασισμένος να πάει στην Τουρκία και ο Τσελίκ λέει ότι θα συζητηθεί η αποστρατικοποίηση των νησιών κατηγορώντας την Ελλάδα για βασανιστήρια μεταναστών!

ΠΗΓΕΣ

http://sxolianews.blogspot.com/2022/03/blog-post_8.html

https://www.pronews.gr/

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ;  ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ  ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ .ΕΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ .ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ!!!!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.  ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ.  ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.  ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.  ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΜΑΣ ΛΙΩΣΟΥΝ.

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΤΩΡΑ.  ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΤΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.  ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ. Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ . ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ