ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Η Μασωνία στην κρατούσα εκκλησία

 


(Σχ. διαχΗ είδηση μου εστάλη μέσω της ηλεκτρονικής μου διεύθυνσης)
Από την τελευταία ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου, γνωστοποιήθηκε η εις διάκονον χειροτονία τινός Παναγιώτη Μαγκαφά, ιστορικού και φοιτητή θεολογίας. Από μια πρόχειρη αναζήτηση στο ίντερνετ, ο περί ου ο λόγος εμφανίζεται ενεργό μέλος της μασονικής στοάς Lions.

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΘΑ ΤΕΛΕΣΕΙ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΝΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ

ΠΑΝΣΕΠΤΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΣ ΝΑΟΣ
Πατριαρχική Θεία Λειτουργία Χειροτονίαι Πρεσβυτέρου καί Διακόνου
Εὐχαρίστως ἀνακοινοῦται ὅτι τήν προσεχῆ Κυριακήν, 8ην τ.μ., ἡ Α. Θ. Παναγιότης ὁ Οἰκουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαῖος προεξάρχων τῆς Θείας Λειτουργίας ἐν τῷ Π. Πατριαρχικῷ Ναῷ θά τελέσῃ τήν εἰς Πρεσβύτερον μέν χειροτονίαν τοῦ νέου Ἀρχιγραμματέως τῆς Ἁγίας καί Ἱερᾶς Συνόδου Πανοσιολ. Διακόνου κ. Ἰωακείμ Μπίλλη, τήν εἰς διάκονον δέ χειροτονίαν τοῦ Ἐλλογ. κ. Παναγιώτου Μαγκαφᾶ, φοιτητοῦ θεολογίας καί ἱστορικοῦ, μέλλοντος νά διακονήσῃ ἐν τοῖς Πατριαρχείοις.
Εἰς τό τέλος τῆς Θείας Λειτουργίας ὁ Πατριάρχης ἡμῶν θά χειροθετήσῃ τόν νέον Πρεσβύτερον εἰς Ἀρχιμανδρίτην τῆς Ἁγίας τοῦ Χριστοῦ Μεγάλης Ἐκκλησίας.
Μετά τῆς Α. Θ. Παναγιότητος θά συλλειτουργήσουν οἱ Σεβ. Μητροπολῖται Καλλιουπόλεως καί Μαδύτου κ. Στέφανος καί Σμύρνης κ. Βαρθολομαῖος.

L.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΓΚΑΦΑΣ, δέκα χρόνια Lion (2002 - 2012)

Ο L.Μαγκαφάς, τον Φεβρουάριο του 2012 έκλεισε 10 χρόνια ως μέλος στον Λαϊονισμό.
Ο Παναγιώτης Μαγκαφάς γεννήθηκε στην Πάτρα το 1979. Είναι Ιστορικός Βυζαντινολόγος και Καθηγητής Βυζαντινής Μουσικής.
magkafas-225x300.jpg
περισσότερα στην πηγη

Αυτός διετέλεσε και Οικουμενικός Πατριάρχης και Πατριάρχης Αλεξανδρείας. Αυτός ο δυστυχής ήτανε μασώνος μοντέρνος, νεωτεριστής και έκαμε πολύ κακό στην Εκκλησία»,] η πρόκληση ταραχών, που συνοδεύτηκε με διακοπή μνημονεύσεως του Πατριάρχου κυρού Αθηναγόρα από το Άγιον Όρος, τρεις Μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος και με πολλές αντιδράσεις από επιφανείς Ελλαδίτες Πατέρες και λαϊκούς! Ο Αρχιμ. Χαράλαμπος Βασιλόπουλος στο βιβλίο του με τίτλο «Ξεσκέπασμα της Θεοσοφίας» γράφει : «Μεταξύ των Μασώνων τους οποίους πολύ υπολείπτονται οι Παπικοί είναι οι : αρχηγός του Εφ-Μπι-Άι (FBI) Εντγκάρ Χούβερ, Στρατηγός Αϊζενχάουερ και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Αθηναγόρας»! Επίσης, αντίγραφο του αγγελτηρίου θανάτου του Πατριάρχου Αθηναγόρα έχει δημοσιευθεί στο μασονικό περιοδικό "Εταιρεία των Φιλικών", μαζί με το αγγελτήριο θανάτου του Τρούμαν. Εκεί γράφεται : «ΜΕΤΕΣΤΗΣΑΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑΝ ΑΝΑΤΟΛΗΝ. Κατά το παρελθόν έτος 1972 και τας αρχάς του τρέχοντος μετέστησαν μία πλειάς εξόχων Ανδρών, οίτινες είχαν θητεύσει εις τον Τεκτονισμόν. ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ο Α΄, Οικουμενικός Πατριάρχης της Ορθοδόξου Ανατολικής Εκκλησίας εν Κωνσταντινουπόλει. Κατείχε τον ανώτατον (33ον) βαθμόν του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου του Τεκτονισμού. ΧΑΡΡΥ ΤΡΟΥΜΑΝ, τέως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Μέγας Διδάσκαλος της Πολιτείας Μιζούρι (33ος)».
«Ἀπόδειξις Πληρωμῆς τοῦ Πατριάρχου Ἀθηναγόρου (μὲ τὸ κοσμικόν του ὄνομα Ἀριστοκλῆς Σπύρου) διὰ τὴν λῆψιν τοῦ 30οῦ Μασωνικοῦ βαθμοῦ». (Για Πιστοποιητικό αυθεντικότητας, υπάρχει η δυνατότητα εξετάσεως από εργαστήρια της CIA)
πηγή  πορφυρίτης
κατάνυξη 
 Από το βιβλίο του μακαριστού αρχιμανδρίτου Χαραλάμπους Δ. Βασιλόπουλου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ», εκδ. «Ορθόδοξου Τύπου», Κάνιγγος 10, Αθήναι 2001, https://averoph.wordpress.com/2017/08/20/%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BE%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%AC%CF%81/
 ΑΡΧΙΜ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, Ξεσκέπασμα της Θεοσοφίας, εκδ. Ορθόδοξος Τύπος, Αθήνα 1973, σ. 108.
Εφημερίδα «Ορθόδοξος Τύπος», Αρ. Φ. 2106/26-2-16






  Ο Φαραωνικός - Μασονικός  «σταυρός»  που φορά ο Βαρθολομαίος 







                       προσέξατε κατωτέρω αυτούς που φορούν την Μασονική καδένα 
             
προσέξατε κατωτέρω αυτούς που φορούν την Μασονική καδένα στην εκκλησία

                                               απο την Μ. στοά της ελλάδος








Παντεπόπτης οφθαλμός
Υπάρχουν ποικίλες ερμηνείες γιατί το σύμβολο της πυραμίδας είναι, ίσως το πιο σημαντικό για τους Πεφωτισμένους. Η κορυφή της πυραμίδας συμβολίζει την ανώτερη τάξη, την ελίτ, που δεν είναι άλλοι από τα μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης  των Μασόνων.
Τι μεσαίο τμήμα της πυραμίδας συμβολίζει τα διάφορα κοινωνικά στρώματα της κοινωνίας, τη κοινή μάζα που έχει μαι κάποια επαφή με την ανώτερη τάξη και λογοδοτεί σ΄αυτή. Ενώ το τελευταίο τμήμα της πυραμίδας συμβολίζει την κατώτερη τάξη που σύμφωνα με τις ερμηνείες τους "παρασιτεί" εις βάρος των δυο αυτών τάξεων. Το συγκεκριμένο σύμβολο είναι τόσο διαδεδομένο που μπορεί να εντοπιστεί στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ισραήλ και στο μουσείο George Washington.
Είναι το πιο γνωστό από τα σύμβολα των Πεφωτισμένων. Ο παντεπόπτης οφθαλμός,όπως όλοι έχουμε ακουστά συναντάται στην Αίγυπτο και είναι γνωστό ως το μάτι του Όσιρι. Επίσης οι ινδουιστές το έχουν συνδέσει με το ''τρίτο μάτι'', την ενόραση, αφού βλέπει προς όλες τις μεριές και κατ΄επέκταση και μέσα μας.
Χαρακτηρίζεται ως το Μάτι του θεού το οποίο, τοποθετημένο μέσα σε μια πυραμίδα, παρατηρεί τα πάντα. Παράλληλα, οι Πεφωτισμένοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για το μάτι του διαβόλου που παρακολουθεί τους ακολούθους του, αλλά και την εξέλιξη της νέας τάξης των πραγμάτων.

Πλατεία στο Ισραήλ
Ο Παντεπόπτης οφθαλμός είναι ο Φαραωνικός θεός Οσιρις - το μάτι του θεού
Aleitsr  Crowley Ο μεγαλύτερος Σατανιστής του 19ου αιώνος

Το πρώτο πράγμα που μπορούμε να πούμε είναι ότι η πυραμίδα με τον «Παντεπόπτη Οφθαλμό» στην κορυφή της, είναι το σήμα κατατεθέν του των βαυαρών Ιλουμινάτι. Οι Ιλουμινάτι (Πεφωτισμένοι) είναι το τάγμα που ιδρύθηκε από τον Άνταμ Γουέισχάουπτ με σαφή Εωσφορικό χαρακτήρα, και η σφραγίδα τους στο χαρτονόμισμα του δολαρίου που εισήχθη από τον Πρόεδρο Ρούσβελτ, μας φανερώνει την σχέση του με τη Μασονία(αν και αυτό ήταν ήδη γνωστό), αλλά και μας δίνει μια ιδέα για την επίδραση του εν λόγω τάγματος στην ελίτ της Αμερικανικής εξουσίας.
Η πυραμίδα έχει 13 βαθμούς συμβολίζει τους 13 βαθμούς των Ιλουμινάτι. Οι βαθμοί των Ιλουμινάτι είναι πάνω από τους συμβατικούς βαθμούς των διάφορων τελετών της κλασικής Μασονίας και επομένως την ελέγχουν de facto, ενώ η πλειοψηφία των Μασόνων δεν γνωρίζει την ύπαρξη αυτής της Τάξης και αυτών των βαθμών.
Πάνω στην πυραμίδα βρίσκεται ένα μάτι πλαισιωμένο από ένα τρίγωνο με μια φωτεινή λάμψη γύρω του. Πολλοί άνθρωποι συγχέουν αυτό το σύμβολο με αυτό της Χριστιανικής Αγίας Τριάδας. Η Μασονία προσπαθεί να διαφθείρει ορισμένα σύμβολα για να «θεοποιήσει» το μασονικό Θεό, και ο λόγος που βρίσκεται πάνω από την πυραμίδα είναι για να δείξει ότι από αυτόν τον «Θεό, τον κομιστή του φωτός», πηγάζει όλη δομή των Ιλουμινάτι και όλη η Μασονία..
Έχουν υπάρξει πολλές εικασίες σχετικά με αυτό που συμβολίζει πραγματικά το μάτι. Ένας συγγραφέας καθολικός όπως ο JRR Τόλκιν μας δίνει μια ιδέα στο έργο του

Κάτω από την πυραμίδα είναι γραμμένο με λατινικούς αριθμούς το 1776, η χρονολογία της ίδρυσης των Ιλουμινάτι και των ΗΠΑ, ενός έθνους που ιδρύθηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου από Μασόνους , όπου βρήκαν ένα ασφαλές «καταφύγιο» από το οποίο θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τις «εχθροπραξίες» που υπήρχαν ακόμη στην Ευρώπη από τις Χριστιανικές μοναρχίες και την Καθολική Εκκλησία.
Στο κάτω μέρος βλέπουμε την επιγραφή «Novo Ordo Seclorum», σε μετάφραση είναι: «Νέα Κοσμική Τάξη», μια νέα παγκόσμια τάξη ανακοινώνεται στα σχέδια των Ιλουμινάτι, όπου θα υπάρχει μόνο ένα ενιαίο κράτος, με μία κυβέρνηση και με μία μόνο ψευδή θρησκεία του Εωσφόρου. Η τρέχουσα διαδικασία της παγκοσμιοποίησης είναι ο σπόρος της παγκόσμιας κυβέρνησης, ο σημερινός ΟΗΕ είναι το έμβρυό της, και ο πολιτικός και οικονομικός εκβιασμός είναι ο μηχανισμός με τον οποίο τα έθνη θα παραχωρούν την κυριαρχία τους σε διεθνή ιδρύματα που θα διοικούνται από παράγοντες


Έλα να διοικήσεις Ε.ΣΥ.! Όλοι οι άλλοι απέτυχαν!: Αναγγελία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520

https://delagrammatika-yp-boulevtis.blogspot.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ