ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΑΜΟΥΘ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΧΙΣΤΟ : 3.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

 Πρόκειται για την «Σχιστό – Εταιρεία Ανάπτυξης Αξιοποίησης και Διαχείρισης Κτήματος Σχιστού – Σκαραμαγκά Μονοπρόσωπη ΑΕ» μοναδικός μέτοχος της οποίας είναι σήμερα η Εκκλησία της Ελλάδος.

Η νεοϊδρυθείσα εταιρεία προχώρησε ήδη σε συμφωνία με το ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου το τελευταίο, μέσω της μονάδας επιτάχυνσης διαγωνισμών (PPF), να αναλάβει την ανάπτυξη του ειδικού χωροταξικού σχεδίου που θα απαιτηθεί για την αξιοποίηση της έκτασης.

Μέσω μιας εταιρείας, που ιδρύθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, σχεδιάζει να προχωρήσει η Εκκλησία στην αξιοποίηση της τεράστιας έκτασης των 3.000 στρεμμάτων στο Σχιστό.

Πρόκειται για την «Σχιστό – Εταιρεία Ανάπτυξης Αξιοποίησης και Διαχείρισης Κτήματος Σχιστού – Σκαραμαγκά Μονοπρόσωπη ΑΕ» μοναδικός μέτοχος της οποίας είναι σήμερα η Εκκλησία της Ελλάδος.

Η νεοϊδρυθείσα εταιρεία προχώρησε ήδη σε συμφωνία με το ΤΑΙΠΕΔ προκειμένου το τελευταίο, μέσω της μονάδας επιτάχυνσης διαγωνισμών (PPF), να αναλάβει την ανάπτυξη του ειδικού χωροταξικού σχεδίου που θα απαιτηθεί για την αξιοποίηση της έκτασης.

Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της νέας εταιρείας είναι ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος και αντιπρόεδρος ο Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Φαρμάκης. Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου ανέλαβε ο κ. Θαν. Χριστόπουλος, που εργάστηκε επί χρόνια στην ProdeaΑΕΕΑΠ.

Τα άλλα τρία μέλη είναι ο Αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Ανδριόπουλος, ο κ. Σωτήρης Μπερσίμης και ο ελληνοαμερικανός Χρ. Μαραφάτσος που είχε γίνει γνωστός στη χώρα μας λόγω της στενής σχέσης με κύκλους του πρώην Αμερικανού προέδρου Ντ. Τραμπ.

Η έκταση στο Σχιστό / Σκαραμαγκά είχε επιχειρηθεί να αξιοποιηθεί και στο παρελθόν αλλά η Εκκλησία είχε εμπλακεί σε πολυετή διαμάχη με το Δημόσιο σε σχέση με τμήμα που θεωρείται δασικό. Η συμφωνία με το ΤΑΙΠΕΔ για τη χωροθέτηση και προώθηση των σχετικών διαγωνισμών δείχνει πως τώρα υπάρχει η πολιτική βούληση ώστε να βρεθεί φόρμουλα αξιοποίησης.

Σύμφωνα με το καταστατικό της, σκοπός της «Σχιστό ΑΕ» είναι ο «σχεδιασμός, η κατασκευή, η ανάπτυξη, αξιοποίηση, διαχείριση και εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας και η παροχή συναφών υπηρεσιών και ιδίως η εκτέλεση κάθε δραστηριότητας σχετικής με την ανάπτυξη και αξιοποίηση του Κτήματος Σχιστού / Σκαραμαγκά σε όλη του την έκταση».

Από το καταστατικό μπορεί κάποιος να πάρει και μια ιδέα για το αρχικό σχέδιο της Εκκλησίας σε σχέση με την αξιοποίηση της μεγάλης έκτασης. Στους σκοπούς της «Σχιστό ΑΕ» περιλαμβάνεται και «η επέκταση του Περιβαλλοντικού Πάρκου Αναψυχής και η πολεοδομική τακτοποίηση της ζώνης αμφίπλευρα της Λεωφόρου Σχιστού με διεύρυνση των ορίων της και αξιοποίηση των επιτρεπόμενων χρήσεων γης για παραγωγικές δραστηριότητες χαμηλής και μέσης όχλησης ή η χωροθέτηση ζώνης με χρήση μεταφόρτωσης απορριμμάτων».

Περιλαμβάνεται επίσης «ο σχεδιασμός, η κατασκευή και η εκμετάλλευση αποθηκευτικών και φορτοεκφορτωτικών χώρων, σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές δια της δημιουργίας ΒΙ.ΠΕ. (σ.σ. βιομηχανικής περιοχής) προς εξυπηρέτηση της ανάπτυξης του Λιμένος Πειραιώς» αλλά και δραστηριότητες που συνδέονται με την παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές (ΑΠΕ) ή από Συμπαραγωγή Ηλεκτρισμού και Θερμότητας Υψηλής Απόδοσης (ΣΗΘΥΑ).

ΠΗΓΗ

ΜΕ ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ, ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΧΤΙΝΑΜΕΔΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

ΓΙΑΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ,ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

Ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΤΗΣ ΡΟΛΟΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ 

ΕΙΔΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ;

ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ProdeaΑΕΕΑΠ

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ProdeaΑΕΕΑΠ;ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΝΓΑΙΑ ΕΠΕ!!!!

Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ 

Ποινική δίωξη κατά ΤΑΙΠΕΔ για τα 28 ακίνητα Δημοσίου

Prodea-ETE: Ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις επιμέρους συμφωνίες που είχε συνάψει η Εθνική Τράπεζα με την άλλοτε θυγατρική της Prodea Investments (πρώην Πανγαία) περιλαμβάνει το Ενημερωτικό δελτίο για την έκδοση και διάθεση από την ΑΕΕΑΠ Κοινού Ομολογιακού Δανείου.

Για παράδειγμα, η Εθνική είχε αναλάβει την υποχρέωση να αφαιρέσει από τα ακίνητα που μεταβίβασε στην Prodea όλες τις επιβλαβείς ουσίες, με δικά της έξοδα. Επίσης, πληρώνει τα ασφάλιστρα για τα 195 ακίνητα, επιφάνειας 296,7 χιλ. τ.μ. που μισθώνει από την Prodea.

Ο Ισραηλινός Μπένι Στάινμετζ γίνεται ο άρχοντας του ελληνικού real estate! Πανγαία

ΑΡΑ  Ο ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΧΡΗΜΑ

ΣΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ  (PPF ) ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 2030 ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ 👇

ΕΝΕΣΗ ΣΤΟ ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ ΜΕΣΩ ΤΑΙΠΕΔ (Project Preparation Facility – PPF).Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΑΤΖΕΝΤΑΣ 2030

Η Μασωνία στην κρατούσα εκκλησία

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ,ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΔΡΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΥΠΕΣ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ,ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ,ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ,ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ΄ΕΑΥΤΟΝ, ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΓΥΠΕΣ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΥΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ

ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ : ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Έλα να διοικήσεις Ε.ΣΥ.! Όλοι οι άλλοι απέτυχαν!: Αναγγελία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520

https://delagrammatika-yp-boulevtis.blogspot.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ