ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΛ(ΜΕΡΟΣ 12o) : ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ & Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚ, Η ΕΤΕΚΑ Α.Ε ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ

 


Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΛ(ΜΕΡΟΣ 12o)  : ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ & Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚ, Η ΕΤΕΚΑ Α.Ε ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ



Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ. ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ.
ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ Η ΠΥΡΚΑΛ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΩΣ ΒΙΤΡΙΝΑ ΓΙΑ ΙΔΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ 


ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Η ΠΥΡΚΑΛ Η ΕΒΟ ΚΑΙ ΕΛΒΙΕΜΕΚ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ


ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ ?

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΥΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΟΡΙΟΥ ,ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ,ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΕΛΙΤ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ .

ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ


ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

 



ΤΟ 1983 Η ΠΥΡΚΑΛ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ για την κατασκευή του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των ορυχείων της ΔΕΗ όπως αυτός προβλέφθηκε στο πενταετές πρόγραμμα της ΔΕΗ ύψους 60 – 70 δις. Δρχ

Η σύμβαση αφορούσε την κατασκευή «τριών αποθετών για το Λιγνιτορυχείο Αμυνταίου και των τριών αποθετών για το Λιγνιτορυχείο του Νοτίου Πεδίου ΚΑΙ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ Ν.1433/16.4.1984 ΟΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ




Το 1984 υπογράφηκε το Πλαίσιο Προγραμματικής Συμφωνίας ΔΕΗ – ΠΥΡΚΑΛ και μπήκε σε ισχύ η πρώτη σύμβαση συνολικής αξίας 4.787.021.000 δρχ. από το οποίο το μερίδιο της ΠΥΡΚΑΛ (που ήταν ο αρχηγός της κοινοπραξίας) ήταν 3.766.805.000 δρχ.

Η ΠΥΡΚΑΛ θα είχε σαν υποκατασκευαστές τις εταιρείες ΜΕΤΚΑ, ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ΜΕΚΑΝ, Β.Μ.Τ., ΕΒΕΞ, ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ, με σύνολο υπεργολαβιών 662.598.770 δρχ. Παράλληλα υπογράφηκε αντίστοιχη προγραμματική συμφωνία με τον ΟΓΑ για την κάλυψη του πενταετούς προγράμματος αντιπαγετικής προστασίας εσπεριδοειδών μέσω ανεμομικτών.

ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ Η ΠΥΡΚΑΛ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ



ΤΟ 1986 ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ Δ.Σ ΛΗΓΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο Ο.Α.Ε. ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 70% ΚΑΙ Η ΠΥΡΚΑΛ ΜΕ 30 %.ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1.500.000.000 ΔΡΧ


ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΠΥΡΚΑΛ ΕΒΑΛΕ 450 ΕΚ ΔΡΧ ΚΑΙ Ο ΟΑΕ 1.050.000.000 ΔΡΧ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΝΕΕΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΟΑΕ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΕΤΕΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΕΡΓΑ ΑΞΙΑΣ 150 ΔΙΣ ΔΡΧ. ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΜΕ ΖΗΜΙΕΣ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΑΕ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΤΕΚΑ ΑΕ Τ0 2001👇


ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ .



ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΕΚΑ ΣΤΗΝ ΔΕΗ

ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 2364/1995 - ΦΕΚ 252/Α/6-12-1995 ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΤΕΚΑ ΑΕ ΣΤΗΝ ΔΕΗ.ΜΕ ΕΤΗΣΙΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ 250.000.000 ΔΡΧ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣΕ ΣΤΑ 2.906.976 ΔΡΧ ΕΤΗΣΙΩΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟ 242.248 ΧΙΛ.ΔΡΧ.





ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΙΝΑΚΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟ 1986. ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 36.792 ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΕΦΤΑΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΙΣΘΟΥ





ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ ΤΟ 1994 ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΕ 50 ΕΤΗ.


ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ,ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ



ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ .ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ .

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ

ΠΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΕ

ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 2303 ΑΡ.ΦΥΛΛΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 80 ΣΤΙΣ 5 ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 1995 ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΗΛΩΝ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 14 ,15,16 -ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΚΑΘΕ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ  ΔΙΩΞΗΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ

 
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ 👇




Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ  ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ:


Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΛ (ΜΕΡΟΣ 8o): ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ, ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ


Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΛ(ΜΕΡΟΣ 9o) : ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΘΗΚΕΣ

Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΛ (ΜΕΡΟΣ 10o) : Η ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

 

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.

7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.

7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.

7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.

7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.

7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.

7.6.  Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.

7.7.  Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.

Έλα να διοικήσεις Ε.ΣΥ.! Όλοι οι άλλοι απέτυχαν!: Αναγγελία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520

https://delagrammatika-yp-boulevtis.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ