ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 



ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Η ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ?
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ .

Ο κύριος Μητσοτάκης είπε συγκεκριμένα: «Σε λίγο θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια της ελληνικής επανάστασης, μια επανάσταση η οποία εμπνεύστηκε από την αμερικανική επανάσταση και νομίζω ότι θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να κάνουμε ένα κοινό απολογισμό όσων έγιναν αλλά και όσων μπορούμε να πετύχουμε μαζί και αυτά είναι πολλά»!



Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγνοεί πως το ελληνικό έθνος έχει χιλιάδες χρόνια αδιάλειπτης ιστορίας και η ελληνική επανάσταση συνιστά εθνεγερσία για την απελευθέρωση του έθνους και όχι επανάσταση για την δημιουργία έθνους, όπως η αμερικάνικη.Μία τέτοια προσέγγιση αποτελεί μείζονα ιστορική αναθεώρηση μίας εμβληματικής στιγμής της ελληνικής ιστορίας. Όταν όμως γίνεται από τα χείλη του έλληνα πρωθυπουργού, κατά πολλούς αποτελεί αναθεωρητισμό της ίδιας της ιστορίας του ελληνικού έθνους, αναθεωρητισμός που παραπέμπει στην διαχρονική προσπάθεια της Τουρκίας να αμφισβητήσει την ελληνική εθνική συνέχεια. Προσπάθεια την οποία υπέθαλψε διαχρονικά η Γερμανία, από τα πονήματα του Φαλμεράυερ έως τις αθλιότητες του Χίτλερ.
ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΡΑΝΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΗΛΩΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΒΕΤΟ ΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΜΩΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΖΑΕΦ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΦΟΥ Ε.ΣΥ ΦΡΟΝΤΙΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ Η ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΕΙΣ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ,ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ,ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ .ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ

Προσθήκη λεζάντας

ΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ,ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΕ ΤΟ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ





ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ,ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ  ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ,ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ ,ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

 1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.1. Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.

1.2. Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.

1.3. Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.

1.4. Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.

1.5. Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.

1.6. Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.

1.7. Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.

1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.

1.9. Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.

1.10. Οπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ

14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.

14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.

14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.

14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Ολες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.

14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.

14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.

14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.

14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.

14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.

14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.

14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.

14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.






ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝ
Ιdelagrammatika@gmail.com6976653520


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ