ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

Γιατί οι τεχνολογίες 'Tesla', θα κάνουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο διαφορετικό, από οποιονδήποτε πόλεμο έχετε δει ποτέ πρίν: Τά νέα όπλα της Ρωσίας μπορούν να προκαλέσουν ΣΕΙΣΜΟΥΣ (!!!) καί γραμμές 'σούπερ' - ανεμοστρόβιλων, μήκους εκατοντάδων μιλλίων!

 

Με τον Alan Barton - Όλες οι ειδήσεις PipeLine

Πριν από περίπου εξήμισι χρόνια, η βρετανική Daily Mail είχε μια ενδιαφέρουσα ιστορία που έλεγε ότι η Ρωσία ισχυρίζεται ότι έχει αναπτύξει ένα κινητό μυστικό "Σούπερ Όπλο" που θα μπορούσε να νικήσει δορυφόρους και εχθρικά όπλα.  

"Οι Ρώσοι κατασκευαστές του λένε ότι είναι ένα "θεμελιωδώς νέο σύστημα ηλεκτρονικού πολέμου" που μπορεί να τοποθετηθεί σε επίγεια καθώς και σε εναέρια και...


...θαλάσσια αεροσκάφη" έλεγαν και σημείωναν ότι το σύστημα Krasuha-4 τους υποτίθεται ότι είναι ικανό να καταστέλλει τα συστήματα καθοδήγησης πυραύλων 'κρουζ', άλλα συστήματα καθοδήγησης όπλων και άλλο δορυφορικό-ηλεκτρονικό εξοπλισμό.  

Το Tass ανέφερε ότι "Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της KRET, Γιούρι Μαγιέφσκι, δήλωσε στο TASS την Πέμπτη ...

 "Το σύστημα θα στοχεύει τα αεροσκάφη του εχθρού που βρίσκονται στο κατάστρωμα, τα τακτικά αεροσκάφη, τα αεροσκάφη μεγάλου βεληνεκούς και τα στρατηγικά αεροσκάφη, τα ηλεκτρονικά μέσα και θα καταστέλλει τον ραδιοηλεκτρονικό εξοπλισμό των ξένων στρατιωτικών δορυφόρων....Ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της KRET, Γιούρι Μαγιέφσκι, δήλωσε στο TASS την Πέμπτη.....Στην πραγματικότητα θα απενεργοποιεί τα εχθρικά όπλα".


Η παραπάνω φωτογραφία φαίνεται να είναι μια συστοιχία κεραιών UHF ή υψηλότερων συχνοτήτων.  Το παραπάνω άρθρο της Daily Mail αναφέρει ότι ο κατασκευαστής αναφέρει ότι "'Το σύμπλεγμα 'Krasuha-4' καλύπτει πλήρως ένα αντικείμενο από την ανίχνευση από ραντάρ σε απόσταση 150-300 χιλιομέτρων και μπορεί επίσης να προκαλέσει ζημιά στα εχθρικά συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου και επικοινωνιών ραντάρ. 

'Η λειτουργία του συμπλέγματος βασίζεται στη δημιουργία ισχυρών παρεμβολών στις θεμελιώδεις συχνότητες των ραντάρ και άλλων πηγών εκπομπής ραδιοκυμάτων'. "

Για μένα, αυτό ακούγεται σαν κάτι πολύ περισσότερο από τα συνηθισμένα συστήματα παρεμβολής που έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, όπως ο διαβόητος "δρυοκολάπτης" (ο δρυοκολάπτης είναι ένα έργο τύπου HAARP) για την παρεμβολή εκπομπών βραχέων κυμάτων, και άλλες επιθέσεις άρνησης συχνοτήτων.  

Μπορείτε να το ακούσετε σε αυτό το σύντομο κλιπ YT.  Παρόλο που η Ρωσία έχει ιστορικά τη φήμη των μεγαλεπήβολων ισχυρισμών χωρίς την ικανότητα να πραγματοποιήσει πραγματικά αυτούς τους ισχυρισμούς, αυτή είναι η Ρωσία με την παλιά μορφή της ΕΣΣΔ και όχι η νέα Ρωσική Ομοσπονδία για την οποία μιλάμε τώρα.  

Αυτοί οι τύποι έχουν δείξει ότι μπορεί να είναι σε θέση να υλοποιήσουν αυτές τις αξιώσεις.   Θυμάστε όταν ο Ρέιγκαν ξεκίνησε τη Στρατηγική Αμυντική Πρωτοβουλία, γνωστή και ως "Πόλεμος των Άστρων";  

Η Σοβιετική Ένωση δήλωσε ότι θα μπορούσε να την εξουδετερώσει εύκολα χωρίς καν να γνωρίζει με βεβαιότητα τι ήταν.  Τμήματα της ήταν αντιβαλλιστικοί πύραυλοι (ABM) για την κατάρριψη των ρωσικών ICBM ενώ βρίσκονταν στα ανώτερα τμήματα του τόξου που διαγράφουν από την εκτόξευση στον στόχο, αλλά υπήρχαν επίσης "ακτίνες" υψηλής ενέργειας, ακτίνες σωματιδίων και λέιζερ, που εμπλέκονταν.  

Τώρα αν ήταν πραγματικές ή απλώς διαφημίσεις, ο πόλεμος προπαγάνδας εκείνη την εποχή ήταν έντονος, δεν είμαστε σίγουροι.  Ενώ εμείς ισχυριζόμασταν ότι μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε συστήματα υψηλής ενέργειας για να εξουδετερώσουμε τους ρωσικούς πυραύλους, εκείνοι ισχυρίζονταν ότι μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν για να εξουδετερώσουν τα αμυντικά μας συστήματα με δικά τους συστήματα υψηλής ενέργειας.

Ο Nicola Tesla είναι ο "πατέρας" αυτών των ισχυριζόμενων αμερικανικών και ρωσικών συστημάτων που είναι ευρύτερα γνωστά ως τεχνολογία Scalar Wave. 

 Θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο Nicola Tesla ήταν ο πραγματικός πατέρας του Πολέμου των Άστρων, καθώς είναι η ιδιοφυΐα του που πρώτος εξέτασε και ανέπτυξε τις θεωρίες και τις αρχικές δοκιμές που απέδειξαν ότι αυτές οι θεωρίες είναι σωστές. 

Για να παραθέσω ένα απόσπασμα από το άρθρο της Chicago Tribune της 10ης Αυγούστου 1986 σχετικά με τον Tesla και τις ιδέες του: "Ο Grotz και άλλοι ειδικοί του Tesla εικάζουν ότι οι πρόσφατες αινιγματικές αναφορές για τεράστια σύννεφα που σχηματίζονται μέσα σε λίγα λεπτά πάνω από το σοβιετικό αρκτικό έδαφος είναι ενδείξεις ότι η Σοβιετική Ένωση δοκιμάζει συσκευές για τη μετάδοση ενέργειας σε μεγάλες αποστάσεις που αναπτύχθηκαν πριν από σχεδόν έναν αιώνα από τον Tesla.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ερευνητές του Tesla, δήλωσε ο Grotz, έχει ένα ευρέως αναφερόμενο γεγονός της 9ης Απριλίου 1984, κατά το οποίο τουλάχιστον τέσσερις πιλότοι αεροπορικών εταιρειών ανέφεραν ότι είδαν μια έκρηξη κοντά στην Ιαπωνία, η οποία φαινόταν να είναι ένα σύννεφο πυρηνικής έκρηξης που διογκώθηκε σε ύψος 60.000 ποδών και πλάτος 200 μιλίων μέσα σε μόλις δύο λεπτά και τύλιξε το αεροσκάφος τους.

Στα τέλη Ιουλίου η Cox News Service ανέφερε ότι και τα τέσσερα αυτά αεροσκάφη είχαν εξεταστεί από την αμερικανική πολεμική αεροπορία στο Άνκορατζ της Αλάσκας και βρέθηκαν απαλλαγμένα από ραδιενέργεια παρά το γεγονός ότι είχαν πετάξει μέσα από το εν λόγω μυστηριώδες σύννεφο.

Ο Grotz είπε ότι τέτοια σύννεφα θα μπορούσαν να σχηματιστούν αν κάποιος προσπαθούσε να εφαρμόσει τα σχέδια του Tesla για τη μετάδοση ενέργειας μέσω ''δημιουργίας συντονισμών μέσα στην ιονοσφαιρική κοιλότητα της γης'' που υπολογίστηκε στο Colorado Springs κατά τη διάρκεια πειραμάτων του 1899 από την ηλεκτρική ιδιοφυΐα"."

"Ο T.E. Beaden, συνταξιούχος εμπειρογνώμονας πολεμικών παιχνιδιών του Πενταγώνου και ενεργός σύμβουλος μηχανικός του Υπουργείου Άμυνας, δήλωσε ότι το αποτέλεσμα τέτοιων ενεργειακών μεταδόσεων είναι μια ''ψυχρή έκρηξη'' που θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά καταστροφική".

"Πολλοί στην Tesla Society είναι πεπεισμένοι ότι ανόητοι γραφειοκράτες των ΗΠΑ έστειλαν τα μυστικά που απαιτούνται για την κατασκευή του Πολέμου των Άστρων και τα οποία ανακάλυψε ο Tesla στην κομμουνιστικά ελεγχόμενη Γιουγκοσλαβία λίγο μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, επιτρέποντας έτσι στους Σοβιετικούς ένα τεράστιο προβάδισμα στην αναζήτηση ενός όπλου με δέσμη σωματιδίων που θεωρείται απαραίτητο για την κατασκευή οποιασδήποτε πυραυλικής ασπίδας".

Ο προϋπολογισμός του 2020 ζητούσε 304 εκατομμύρια δολάρια, μια σταγόνα στον τεράστιο κουβά, για αντιπυραυλικά όπλα με βάση το διάστημα, συμπεριλαμβανομένων των λέιζερ και των ακτίνων σωματιδίων.  Υποψιάζομαι ότι αυτό είναι μόνο η κορυφή του τι πραγματικά συμβαίνει σε αυτό το πεδίο της έρευνας και μπορεί να είναι απλώς τα λειτουργικά έξοδα των υφιστάμενων συστημάτων. 

 Στις 2 Ιουλίου του περασμένου έτους το ANP δημοσίευσε το άρθρο μου με τίτλο "Αυτά τα πρωτοσέλιδα του καιρού ΔΕΝ είναι φυσιολογικά! Όλοι ξέρουμε για το HAARP, αλλά να είστε προειδοποιημένοι για το S.A.T.A.N. και όλα τα άλλα μοχθηρά συστήματα τροποποίησης του καιρού εκεί έξω!" όπου συζητούσαμε "Πιστεύεται ότι το CERN χρησιμοποίησε την κεραία SATAN για να δημιουργήσει πειράματα κβαντικής δίνης χρησιμοποιώντας ηλιακά αξιόνια" και ότι "πιθανό αεροσκάφος θα μπορούσε να δεχτεί εκατοντάδες εκατομμύρια βολτ που αντλούνται από τον αέρα και συγκεντρώνονται πάνω του πολύ γρήγορα, αμέσως (ακόμη και σε δευτερόλεπτα ή λιγότερο) αν και οι δύο συσκευές κυματοειδούς ρεύματος τυχαίνει να πέσουν πάνω στο αντικείμενο την ίδια στιγμή. 

Ένα τέτοιο σενάριο θα ήταν καταστροφικό για τα ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά συστήματα επί του αεροσκάφους, ακόμη και αν το κέλυφος του αεροσκάφους δεν εκραγεί ή δεν ραγίσει ή διαλυθεί".


Παρόλο που εκείνο το άρθρο επικεντρώθηκε στην τροποποίηση του καιρού ή στον πόλεμο του καιρού, σε αυτό εδώ θα επικεντρωθούμε σε μια άλλη πτυχή αυτού που περιέχεται στο παραπάνω απόσπασμα από το άρθρο μου, όταν δύο ρεύματα ενέργειας συγκεντρώνονται σε ένα σημείο.  Αυτή είναι η βάση για τα Κλιμακωτά Κύματα ή την Ηλεκτρομαγνητική Τεχνολογία Κλιμακωτών Κυμάτων και είναι η υποψηφιότητά μου για αυτό που οι Ρώσοι ισχυρίζονται ότι είναι σε θέση να κάνουν για να εξουδετερώσουν τα δορυφορικά και οπλικά μας συστήματα.  

Επειδή δουλεύουμε επίσης πολύ σκληρά πάνω σε αυτή την τεχνολογία, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι και η Κίνα έχει αυτές τις δυνατότητες, αφού ό,τι έχει είτε της δόθηκε από τη Ρωσία είτε/και κλάπηκε από εμάς.  Ορισμένοι ερευνητές λένε ότι μέχρι και δέκα έθνη έχουν αυτή την τεχνολογία τώρα.

Η σημερινή μας τεχνολογία λέιζερ ΔΕΝ είναι το ίδιο πράγμα με την τεχνολογία Scalar.  Τα συστήματα λέιζερ που χρησιμοποιούμε τώρα χρησιμοποιούν πολλά μικρότερα λέιζερ στερεάς κατάστασης που συγκεντρώνουν μαζί για να δημιουργήσουν μια μεγαλύτερη δέσμη ισχύος και είναι πολύ πιο αποτελεσματικά και με δραματικά χαμηλότερο κόστος από το να προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ισχυρή δέσμη είτε από ενεργοποιημένο κρύσταλλο είτε από χημικές αντιδράσεις.  

Αυτά που εγκαθίστανται τώρα στα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού και στα αεροπλάνα της Πολεμικής Αεροπορίας είναι αυτής της μορφής.  

Υποψιάζομαι ότι τα διαστημικά μας λέιζερ είναι επίσης αυτού του τύπου.  Το σκαλαρικό όπλο είναι μια αντίδραση όταν δύο σκαλαρικά κύματα συναντώνται και δημιουργείται μια ενεργειακή "φιάλη" με ένα μοτίβο παρεμβολής των δύο κυμάτων που δημιουργεί μια "διαμήκη" κυματική παρεμβολή αντί της αναμενόμενης "εγκάρσιας" κυματικής παρεμβολής που συνήθως παρατηρείται. 
 Σκεφτείτε ένα κανονικό κύμα με ένα άλλο που αναμιγνύεται με αυτό, έχετε την προσθετική και την αφαιρετική αρχή που δημιουργεί αρμονικές ανάλογα με τις μεταβολές στις συχνότητες, το ίδιο αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας ηχητικά κύματα είναι αυτό που κάνει τα ακουστικά ακύρωσης θορύβου τόσο αποτελεσματικά και τα ενδιαφέροντα μοτίβα κυμάτων σε δύο κύματα που συγκρούονται στο νερό, όπως όταν ρίχνετε δύο πέτρες σε μια ήρεμη λίμνη και τα κύματά τους συναντιούνται και επικαλύπτονται- αυτό είναι ο "εγκάρσιος" τύπος.  

Στην περίπτωση δύο κλιμακωτών κυμάτων έχετε μια ενεργειακή φιάλη όπου υπάρχει, στην πραγματικότητα, μια μικροσκοπική ατομική έκρηξη που καταστρέφει οτιδήποτε περιέχεται σε αυτήν, αλλά χωρίς ακτινοβολία.  Ανατρέξτε στο παραπάνω άρθρο της Chicago Tribune για ένα παράδειγμα μιας πραγματικής δοκιμής των αποτελεσμάτων που παρατηρήθηκαν από τις δοκιμές όπλων Σκαλάρ.

"Ο Thomas Bearden, συνταξιούχος εμπειρογνώμονας πολεμικών παιγνίων του Πενταγώνου και ενεργός σύμβουλος μηχανικός του Υπουργείου Άμυνας, έχει γράψει αρκετές εργασίες για τα συστήματα Scalar Wave και συχνά δίνει διαλέξεις για τα Scalar Waves σε συνέδρια Εναλλακτικής Ενέργειας. Σύμφωνα με τον Bearden, οι Σοβιετικοί είναι πολύ πιο μπροστά από τις ΗΠΑ στην τεχνολογία των Σκαραβαίων Κυμάτων και ήδη τη χρησιμοποιούν εναντίον των ΗΠΑ" αναφέρεται σε άρθρο του περιοδικού Stillness In the Storm και από όπου προέρχονται τα παρακάτω διαγράμματα.
Αυτή η γνώση καθιστά πολύ πιο εύκολο να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιούμε συστήματα τύπου HAARP για τον έλεγχο του καιρού και τη δημιουργία σεισμών.  Σε ένα πιο εκλεπτυσμένο σύστημα με πολύ πιο ακριβή ενεργειακά σημεία μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικά καταστροφικά όπλα, αλλά σημειώστε ότι χρειάζονται δύο μονάδες που εργάζονται μαζί για να το κάνουν αυτό.  Αυτή είναι η βάση των επιθέσεων με μικροκυματικά σημεία καιρού που σημειώνονται στο αρχικό μου άρθρο, επειδή τα "κανονικά" συστήματα HAARP χρησιμοποιούν ενέργεια πολύ μεγάλων κυμάτων, όχι ενέργεια μικροκυματικής συχνότητας. 

"Ο Thomas Bearden, συνταξιούχος εμπειρογνώμονας πολεμικών παιγνίων του Πενταγώνου και ενεργός σύμβουλος μηχανικός του Υπουργείου Άμυνας, έχει γράψει αρκετές εργασίες για τα συστήματα Scalar Wave και συχνά δίνει διαλέξεις για τα Scalar Waves σε συνέδρια εναλλακτικής ενέργειας. Σύμφωνα με τον Bearden, οι Σοβιετικοί είναι πολύ πιο μπροστά από τις ΗΠΑ στην τεχνολογία Scalar Wave και τη χρησιμοποιούν ήδη εναντίον των ΗΠΑ.....Η τεχνολογία Scalar Wave είναι προφανώς πολύ πραγματική και θανατηφόρα.....

Το Πεντάγωνο επιμένει μέχρι στιγμής ότι το προτεινόμενο πρόγραμμα "Πόλεμος των Άστρων" είναι αποκλειστικά αμυντικό, σχεδιασμένο για να προστατεύσει τις ΗΠΑ από μια πυρηνική επίθεση....Όταν ενεργοποιείται ένα σύστημα "Πόλεμος των Άστρων" που χρησιμοποιεί τεχνολογία Scalar Wave, οι χρήσεις του είναι στην πραγματικότητα περισσότερο "επιθετικές" παρά "αμυντικές". 
Αν τα όπλα Scalar Wave είναι πραγματικά, είναι ένα όπλο τόσο απίστευτης ισχύος και ευελιξίας, τότε κανείς στον πλανήτη μας δεν θα είναι ασφαλής από αυτά. 

Δεδομένων των κατάλληλων συντεταγμένων, οι πομποί Scalar που βρίσκονται σε δορυφόρους στο διάστημα θα μπορούσαν να διαλύσουν οποιονδήποτε στόχο στον πλανήτη, είτε πρόκειται για πύραυλο, είτε για εχθρική βάση, είτε για ταραχώδη συνοικία της πόλης, είτε για αγροικία, είτε για άτομα που συγκεντρώνονται σε ένα πάρκο....".

Σκεφτείτε μερικές από τις χρήσεις μιας τέτοιας τεχνολογίας.  Η πρόκληση ενός ηφαιστείου για να αναστατώσει έναν εχθρό, ή ενός σεισμού για να κάνει το ίδιο, ή μια σειρά από πρωτοφανείς σούπερ ανεμοστρόβιλους σε ένα μέτωπο μήκους εκατοντάδων χιλιομέτρων, όπως είδαμε πρόσφατα στις περιοχές του Τενεσί, ή ένα ενεργειακό σόου στην ατμόσφαιρα που θα έκανε τον πληθυσμό να πιστέψει ότι κάποιος θεός ή κάποιος άλλος χρησιμοποιεί τη δύναμή του για να τους εντυπωσιάσει ή ότι κάποια εξωγήινη φυλή μας επιτίθεται, όπως η αποκάλυψη έχει εγγυηθεί ότι θα δούμε σύντομα. 

 Ή απλά για να καταστρέψετε κάποια συγκεκριμένη εκτόξευση πυραύλων για να σταματήσετε ό,τι μπορεί να θέλετε, ή χρησιμοποιώντας συστήματα χαμηλότερης ισχύος για να μπλέξετε με το διπλωματικό προσωπικό των εχθρών προκαλώντας τους πονοκεφάλους, σύγχυση και ζαλάδες χωρίς να δείξετε σε κανέναν ευθέως το χέρι σας, όπως έγινε ακόμα και πολύ πίσω στη δεκαετία του '50 στην πρεσβεία μας στη Μόσχα, που ονομάστηκε "Ακτινοβολία της Μόσχας", όταν δύο Αμερικανοί πρεσβευτές πέθαναν και ένας άλλος αρρώστησε και προφανώς κανείς δεν μπόρεσε να καταλάβει τι συνέβαινε.   

Ή ίσως ίσως μια λίγο υψηλότερη δύναμη για να αχρηστεύσει τα εχθρικά στρατεύματα ή τους πληθυσμούς για να μαλακώσει λίγο τα πράγματα πριν από την εισβολή- έχετε το νου σας για το τι θα συμβεί σύντομα στην Ταϊβάν και την Ουκρανία.   Δεν χρειάζεται ο εξοπλισμός να βρίσκεται ακριβώς δίπλα, αυτό το τρισδιάστατο σύστημα είναι ολογραφικό στη διασπορά και θα μπορούσε επίσης να είναι ικανό να παράγει οπτικά εφέ από την ενέργεια που χρησιμοποιείται για να κρύψει κάτι άλλο, μια μεγάλη μονάδα αντιπερισπασμού ή παραλλαγής. 

 Χμμμ, αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί τα πλήθη μπορούν να περάσουν από τη χαλαρή χαρά στην οργισμένη φρενίτιδα τόσο γρήγορα;  Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχουν εμπλεκόμενοι υποκινητές, τουλάχιστον όχι άμεσα, μπορεί να υπάρχει κάτι άλλο που τους ερεθίζει εκτός από την επιρροή του Σατανά.  

Στη συνέχεια, σκεφτείτε τι επιπτώσεις μπορεί να έχει το μαγνητικό περιεχόμενο του βιολογικού όπλου που επιβάλλεται στον κόσμο σε αυτό το πλαίσιο των όπλων μαγνητικής ενέργειας.

Σκεφτείτε αυτά τα στοιχεία από το ιστορικό των Scalar Weapons,

"Μη υποψιαζόμενος τα σοβιετικά υπερόπλα, ήξερε ότι ο Χρουστσόφ μπλόφαρε - και προχώρησε στην ανατροπή της σοβιετικής μπλόφας, επισπεύδοντας την κρίση των πυραύλων της Κούβας. Ο Χρουστσόφ πιάστηκε με κατεβασμένα τα παντελόνια. Τα υπερόπλα του δεν ήταν ακόμη έτοιμα και οι ΗΠΑ θα μπορούσαν εύκολα να είχαν καταστρέψει τη Σοβιετική Ένωση. Διστακτικά υποχώρησε και απομάκρυνε τους πυραύλους, αφού πρώτα φώναξε αρκετά για να πάρει μια συμφωνία από τον Κένεντι να μην επιτεθεί στην Κούβα.

Στον κομμουνιστικό κόσμο, αυτό ήταν μια σοβαρή απώλεια του προσώπου του Χρουστσόφ. Ήξερε ότι οι μέρες του ήταν μετρημένες, εκτός αν έκανε κάτι δραματικό για να ανακτήσει το κύρος του.


Κατά συνέπεια, μόλις τα νέα του υπερόπλα αναπτύχθηκαν και ήταν έτοιμα, ο Χρουστσόφ έκανε αυτό το "κάτι δραματικό". Στις 10 Απριλίου 1963 κατέστρεψε το U.S.S. Thresher με ένα από τα νέα του όπλα. Οι ακτίνες ΗΜ (ηλεκτροβαρυτικές) σκαλάρ, εστιασμένες μέσω του ωκεανού για να παρεμβληθούν στο Thresher κάτω από την επιφάνεια, αναδημιούργησαν ψευδή ΗΜ ενέργεια στα ηλεκτρικά κυκλώματα ελέγχου του υποβρυχίου, μπλοκάροντάς τα έτσι ώστε το υποβρύχιο έχασε τον έλεγχο, βυθίστηκε σε συντριπτικό βάθος και κατέρρευσε.

Η στρεβλή ηλεκτρομαγνητική "εκτόξευση" γύρω από την άμεση περιοχή του στόχου άφησε μια υπογραφή έντονης ηλεκτρομαγνητικής παρεμβολής σε πολλαπλά συστήματα και πολλαπλές συχνότητες του U.S.S. Skylark, συνοδού επιφανείας του Thresher. Αυτή η ανώμαλη ηλεκτρομαγνητική παρεμβολή ήταν τόσο έντονη που χρειάστηκαν πάνω από 1-1/ 2 ώρες για να μεταδώσει το Skylark ένα μήνυμα έκτακτης ανάγκης στο αρχηγείο ότι το υποβρύχιο είχε χαθεί. (Κάποια ηλεκτρονικά συστήματα δυσλειτούργησαν μυστηριωδώς και αργότερα επανήλθαν εντελώς αυθόρμητα. Αυτό και πάλι είναι ξεκάθαρα μια υπογραφή όπλου με ηλεκτρομαγνητικό σκαλάριο).

Ο θάνατος του Thresher ήταν το πρώτο χτύπημα του Χρουστσόφ.

Την επόμενη ημέρα, στις 11 Απριλίου 1963, ο Χρουστσόφ έδωσε το δεύτερο χτύπημά του. Δύο ανεπτυγμένα σοβιετικά ηλεκτρομαγνητικά όπλα εκτόξευσαν μαζικούς ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς μέσω του ωκεανού. Οι δύο τεράστιοι παλμοί συναντήθηκαν και αλληλοεπηρεάστηκαν βαθιά κάτω από την επιφάνεια, 100 μίλια βόρεια του Πουέρτο Ρίκο.

Η προκύπτουσα γιγαντιαία υποβρύχια ηλεκτρομαγνητική έκρηξη εκτόξευσε ένα μανιτάρι νερού μισό μίλι ψηλά στον αέρα, και η ανώμαλη έκρηξη παρατηρήθηκε (και αργότερα αναφέρθηκε στο FBI και την Ακτοφυλακή) από τον πιλότο και το πλήρωμα ενός αμερικανικού αεροσκάφους. Jetliner που περνούσε κοντά, καθ' οδόν από το Πουέρτο Ρίκο προς τη Φλόριντα.

Έτσι γνωρίζουμε το έτος -και μάλιστα πιθανώς τον ίδιο μήνα- που αναπτύχθηκε το νέο "φανταστικό όπλο" του Χρουστσόφ: Απρίλιος 1963.

Στη δεκαετία του 1960, ο Curtis εντόπισε ένα άγνωστο μέχρι τότε, ανώμαλο, ασθενές μοτίβο ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας πάνω από τον ωκεανό. Αυτό είναι το είδος του μοτίβου που συνάδει με την εισαγωγή κλιμακωτών σημάτων με ένα μικρό' ακάθαρτο κανονικό ηλεκτρομαγνητικό συστατικό ή υπόλειμμα. Μια τέτοια πιο χοντροκομμένη εφαρμογή θα ήταν αναμενόμενη από νωρίς στο σοβιετικό πρόγραμμα.

Στις 17 Ιουνίου 1966, από τον αέρα κοντά στην Τεχεράνη του Ιράν, αρκετοί πιλότοι αεροπορικών εταιρειών είδαν μια λαμπρή σφαίρα φωτός, που "καθόταν στον ορίζοντα", κατά κάποιο τρόπο, βαθιά μέσα στη Σοβιετική Ένωση. Η έντονα λαμπερή σφαίρα επεκτάθηκε σε τεράστιο μέγεθος, εξασθενούσε καθώς επεκτεινόταν, παραμένοντας πάντα "καθισμένη στον ορίζοντα".

Οι πιλότοι παρατήρησαν το φαινόμενο για 4 έως 5 λεπτά. Μια έκθεση της CIA σχετικά με το περιστατικό δημοσιεύθηκε στο πλαίσιο του νόμου για την ελευθερία της πληροφόρησης.


Το 1967-68, εμφανίστηκαν ανώμαλες τρύπες στα σύννεφα πάνω από τις ΗΠΑ, οι οποίες πιθανώς σχετίζονταν με την έναρξη της πρώιμης σοβιετικής μετεωρολογικής μηχανικής πάνω από τις ΗΠΑ." Εκείνος ο χειμώνας ήταν ιδιαίτερα βαρύς.

Τα παραπάνω περιστατικά δεν έχει αποδειχθεί ότι προέρχονται από τα σοβιετικά όπλα Σκαλάρ, αλλά η πιθανή ύπαρξη αυτών των όπλων Σκαλάρ τα κάνει ακόμα πιο ενδιαφέροντα και γι' αυτό τα συμπεριέλαβα.


Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, οι ΗΠΑ ανέπτυξαν την ατομική βόμβα, παρόλο που γνωρίζαμε ότι η Ιαπωνία και η Γερμανία εργάζονταν πάνω στο ίδιο ακριβώς πράγμα, και η ανακοίνωση ότι χρησιμοποιήθηκε για να σταματήσει η Ιαπωνία εν ψυχρώ, συγκλόνισε τον κόσμο.  Ακριβώς όπως ο στρατός μας εξακολουθεί μέχρι σήμερα να είναι πολύ πιο προηγμένος από ό,τι είναι ευρέως γνωστό με τόσα πολλά μαύρα προγράμματα κρυμμένα μέχρι να αφαιρεθεί το κάλυμμα, όπως για παράδειγμα η δημοσιοποίηση πληροφοριών σχετικά με το F117, τι είδους άλλα οπλικά συστήματα υπάρχουν επίσης σε αυτά τα μαύρα προγράμματα που ίσως να μην έχουμε ποτέ συνείδηση ;  

Αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, όχι, καθόλου.  Επισήμως, "αυτοί" λένε ότι δεν υπάρχουν- είναι μόνο κάποιοι θεωρητικοί συνωμοσίας που κάνουν θόρυβο.  Πιστέψτε την επιστήμη, όπως ότι δεν υπάρχουν πια πολικές αρκούδες επειδή οι πάγοι της Αρκτικής και της Ανταρκτικής έχουν εξαφανιστεί όλοι, και ότι η Φλόριντα είναι εντελώς κάτω από το νερό μαζί με το νησί Μανχάταν και τόσα άλλα μέρη, και ότι το εμβόλιο Covid είναι απολύτως ασφαλές, και ότι οι λευκοί άνθρωποι είναι το μόνο είδος που είναι εγγενώς ρατσιστικό - πιστέψτε την επιστήμη!

Άμεσο ενεργειακό όπλο των ΗΠΑ

Tesla και κλιμακωτά όπλα

Σκαρικά κύματα Tesla



allnewspipeline.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ