ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

Απαράδεκτες μεθοδεύσεις στα ΕΑΣ και «ταφόπλακα» στον Υμηττό

 


ΤΑ ΕΑΣ ΤΟ 2013 ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ 
ΗΤΑΝ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΕΙ Η ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 




Απαράδεκτες μεθοδεύσεις στα ΕΑΣ και «ταφόπλακα» στον Υμηττό καταγγέλουν οι εργαζόμενοι

Ήταν πασιφανές από τις πρωθυπουργικές ανακοινώσεις περί μετεγκατάστασης των ΕΑΣ Υμηττού ότι κάτι δεν πάει καλά. Οι εξελίξεις το επιβεβαιώνουν και εργαζόμενοι καταγγέλουν απαράδεκτες μεθοδεύσεις που στόχο έχουν απλά να βάλουν την «ταφόπλακα» στα ΕΑΣ.

Αποκαλυπτική των όσων συμβαίνουν είναι η επιστολή μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου  των ΕΑΣ που αποκαλύπτει πως αποκλείστηκε από κρίσιμη συνεδρίαση του.Όλη η επιστολή ΕΔΩ





Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στα ΕΑΣ Υμηττού αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει καμία μετεγκατάσταση, αλλά μόνο λουκέτο:

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε, 

Η διοίκηση της εταιρίας με μια ανήκουστη μεθόδευση αποκλεισμού του Εκπροσώπου των Εργαζομένων από το Δ.Σ. της Δευτέρας 6/12/2021 με θέμα την έγκριση του καθορισμού διατηρητέων κτισμάτων μέσα στο ΣΕΥ και του καθορισμού των όρων δόμησης μετά την απομάκρυνση των εγκαταστάσεων του, έβαλε την ταφόπλακα στον Υμηττό. 

Η διοίκηση λειτουργώντας ως ουρά της κυβέρνησης κλείνει τις εγκαταστάσεις του ΣΕΥ διαλύοντας την αμυντική βιομηχανία στον τομέα των πυρομαχικών και αφήνοντας ξεκρέμαστους όλους όσους εργαζόμαστε εδώ. 

Η διοίκηση: 

 δεν έχει πάρει ποτέ απόφαση για το κλείσιμο του ΣΕΥ, 

 δεν έχει μελετήσει και ορίσει εκείνη τη τιμή πώλησης του χώρου που απελευθερώνεται, 

 δεν έχει μελετήσει τη μετεγκατάσταση, 

 δεν έχει σχεδιάσει την εκτέλεση παραγγελιών που εκκρεμούν και τέλος, 

 δεν ενδιαφέρεται για εμάς τους εργαζόμενους. 

Ο κ. Δ. Σύμβουλος όμως, μας κέρασε γλυκάκι για τη γιορτή του. Πολύχρονος! 

Συναδέλφισσα, Συνάδελφε, 

Αν θυμάστε, πέρσι τέτοιες μέρες η διοίκηση μοίραζε έγκαιρα δωροεπιταγές αξίας 200€, όχι γιατί το πίστευε, αλλά γιατί ήθελε να πιέσει όλους εμάς στον Υμηττό που εκφράζαμε αντιρρήσεις σχετικά με τη ΣΣΕ και να κάμψει τις αντιστάσεις μας. 

Τι κι’ αν υπογράψαμε; Τελικά η τριετής ΣΣΕ έγινε διετής και ακόμα περιμένουμε την πλήρη εφαρμογή αυτής της κουτσουρεμένης ΣΣΕ. 

Καλούμε τη διοίκηση γιατί είναι απαίτηση όλων των συναδέλφων μας, να υλοποιήσει άμεσα και πλήρως τα όσα συμφώνησε, ξεκινώντας από το μοίρασμα των τριών διατακτικών που μας οφείλει, γιατί οι γιορτές πλησιάζουν, η ακρίβεια ροκανίζει το στάσιμο εισόδημα και χρήματα δεν μας περισσεύουν. Στη συνέχεια να δοθούν όλα τα υπόλοιπα (βρεφονηπιακά, σχολικά, ΑμεΑ κτλ) 

Την ίδια επιμέλεια που έδειξε πέρσι η διοίκηση να τη δείξει και φέτος, υπολογίζοντας τις ανάγκες μας και όχι τις σκοπιμότητες της! 

ΠΗΓΗ

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ

 

Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.

7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.

7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.

7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.

7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.

7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.

7.6.  Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.

7.7.  Για  να  υλοποιηθεί  ένας  τέτοιος  σχεδιασμός  χρειάζεται  χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.

7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.

7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ

 ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/4-9-2015 ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. Η ΑΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ