ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟ ΡΕΖΟΥΜΕ : ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟ

 ΡΕΖΟΥΜΕ : ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ

 ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ;
ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΒΙΒΛΟΣ
ΜΑΖΕΥΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΤΙΜΩΝ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΩΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΩΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ;
ΑΝΤΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ,ΠΡΕΣΒΥΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΝΚΑΜΕΡΑ ΟΤΙ Η ΕΠΙΤΙΜΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ Η ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ -ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΣΒΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Με την ευκαιρία της επετείου των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 και την Ανεξαρτησία της Ελλάδας, ο Σύνδεσμος Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ, η Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης και το Εβραϊκό Μουσείο Θεσσαλονίκης διοργάνωσαν, την Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2021, στο Εβραϊκό Μουσείο Θεσσαλονίκης, εκδήλωση, στο πλαίσιο της οποίας ο Σύνδεσμος Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ αναγόρευσε σε Επίτιμη Πρόεδρό του την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».
Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη είναι το πρώτο πρόσωπο που αναγορεύεται σε επίτιμη Πρόεδρο, από το 1965 που συνεστήθη ο Σύνδεσμος Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ.
Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κων/νος Ζέρβας, εκπρόσωπος του υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης, οι βουλευτές Θεσσαλονίκης Θόδωρος Καράογλου, Κώστας Γκιουλέκας και Σάββας Αναστασιάδης, ο Πρύτανης ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα Yossi Amrani, η πρόξενος της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη Σίβυλλα Μπέντικ, ο Πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο Πρόεδρος του Μουσείου Ολοκαυτώματος και πρώην Δήμαρχος Θεσ/νίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου Νικόλας Μπακατσέλος, τα μέλη του ΔΣ της του Συνδέσμου μας.
Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Γιάννα Παναγοπούλου, στην ομιλία της για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, είπε: «Η κατανόηση του παρελθόντος συνιστά βασική προϋπόθεση για την ανταπόκριση στις προκλήσεις του μέλλοντος». «Το 2021 δεν είναι απλό επετειακό έτος, αλλά έτος στρατηγικών επιλογών για τα χρόνια που έρχονται». Ενώ, αναγορεύοντας την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» σε επίτιμη Πρόεδρο του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας - Ισραήλ, μεταξύ άλλων είπε: «η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, έχει στο ενεργητικό της τη διαχείριση κρίσιμων και εξόχως σημαντικών στιγμών μεγαλείου για τη χώρα, από τη διεξαγωγή με λαμπρότητα των Ολυμπιακών Αγώνων μέχρι την περηφάνεια και το δέος της επετείου των 200 χρόνων από την ανεξαρτησία της Ελλάδας και όσα αυτή απηχεί, και έχει ταυτιστεί με την προσφορά, τη φιλία, τη συνεργασία, την αλληλεγγύη, το μέλλον. Είναι πρέσβειρα του καλύτερου εαυτού μας, της καλύτερης εκδοχής μας».


Η ΛΕΥΚΗ ΒΙΒΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ

Σε επίτιμη πρόεδρο του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ αναγορεύτηκε σήμερα το μεσημέρι, η πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021, Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη



Η πρόεδρος του Συνδέσμου, Γιάννα Παναγοπούλου, χαρακτήρισε ιδιαίτερη τιμή για τη Θεσσαλονίκη την αναγόρευση της Γιάννας Αγγελοπούλου, επισημαίνοντας ότι είναι το καταλληλότερο πρόσωπο να είναι η πρώτη επίτιμη πρόεδρος του Συνδέσμου «γιατί είναι η πρέσβειρα του καλύτερου εαυτού μας, της καλύτερης εκδοχής μας».

ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο Μ.ΣΧΟΙΝΑΣ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Δείτε τι δήλωσε η πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ, Γιάννα Παναγοπούλου:

«Θεωρώ ότι η τοποθέτηση αυτή στον σύνδεσμο φιλίας Ελλάδας – Ισραήλ θα φέρει πολύ πιο κοντά τις δύο χώρες σήμερα που οι σχέσεις είναι πραγματικά πάρα πολύ καλές. Έχουμε ανάγκη από την κα. Δασκαλάκη, γιατί θεωρούμε ότι μπορεί να δημιουργήσει ένα ρεύμα ακόμα μεγαλύτερο των Εβραίων που έφυγαν και πήγαν στο Ισραήλ, να έρθουν να επισκεφτούν αυτήν την πόλη, την γενέτειρά τους. Νομίζω ότι καλύτερο πρέσβη δεν θα είχαμε», ανέφερε ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας και του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος, Δαυίδ Σαλτιέλ.

Δείτε τι δήλωσε ο ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας και του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος, Δαυίδ Σαλτιέλ:

Η κα. Αγγελοπούλου δήλωσε πως πρόκειται για «μεγάλη τιμή». «Δήλωσα ότι θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω από την πλευρά μου. Η αλήθεια είναι ότι εδώ στη Θεσσαλονίκη, χρόνια πριν, ευτύχησε, δημιούργησε και μεγαλούργησε η εβραϊκή κοινότητα».

Δείτε τι δήλωσε η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη:

Σύμφωνα με την πρόεδρο της Επιτροπής Ελλάδα 2021, το Μουσείο Ολοκαυτώματος που θα δημιουργηθεί στην πόλη θα θυμίζει σε μικρούς και μεγάλους το έγκλημα, όπως είπε, που συντελέστηκε λόγω διαφορετικής θρησκείας.

«Ιδιαίτερα φέτος, που γιορτάζουμε τα 200 χρόνια από τότε που η Ελλάδα διεκδίκησε την ελευθερία της. Οι δύο λαοί, θυμίζουμε ότι έχουν περάσει από την » κόλαση» της ιστορίας αλλά είναι εδώ, είναι θαλεροί, είναι εξωστρεφείς και αυτό είναι το ζητούμενο” κατέληξε η κα. Αγγελοπούλου.

Την πρόεδρο της επιτροπής «Ελλάδα 2021» υποδέχτηκε ο πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας και του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος, Δαυίδ Σαλτιέλ και η πρόεδρος του συνδέσμου, Γιάννα Παναγοπούλου, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, Γιόσι Αμράνι, οι βουλευτές της ΝΔ Κώστας Γκιουλέκας, Θόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρύτανης του ΑΠΘ, Νίκος Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, Νικόλας Μπακατσέλος και ο πρόεδρος του Μουσείου Ολοκαυτώματος Ελλάδας, Γιάννης Μπουτάρης.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Η πρωτεύουσα της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ! Μητσοτάκης και Pfizer εγκαινίασαν τον «ΕΦΙΑΛΤΗ», δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 


ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ