ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο Μ.ΣΧΟΙΝΑΣ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 



ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΣΧΟΙΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ 

ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΠΑΝΗΛΛΕΙΜΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ;
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.

 ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ  Η Ν.Δ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ!!!! 

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ  ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ  ΤΟΥΣ !!!!!!!!

ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΕ ΣΧΟΙΝΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΥΔΟΛΩΣ ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ  ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΣΦΑΓΗ 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ ΚΥΡΙΕ ΣΧΟΙΝΑ,ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ,ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ,ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ,60.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΣΧΟΙΝΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΠΟΤΕ.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ  ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ 

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΤΕ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!!!!!

ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΩΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ





Συντονιστική Επιτροπή των Εβραϊκών Οργανώσεων του Βελγίου και το Φόρουμ Εβραϊκών Οργανώσεων: «σε μία δημοκρατική χώρα, όπως το Βέλγιο, κάτι τέτοιο δεν έχει θέση, είτε στο πλαίσιο ένος καρναβαλιού είτε όχι»
...
«Η εβραϊκή κοινότητα αποδέχεται το χιούμορ, κάτι πολύ σημαντικό σε μία κοινωνία, όμως υπάρχουν όρια που δεν γίνεται κάποιος να τα περνάει»

Ευρωπαϊκή Επιτροπήαδιανόητο να παρελαύνουν τέτοιες εικόνες στους δρόμους της Ευρώπης 74 χρόνια μετά τη Σοά», χρησιμοποιώντας την εβραϊκή λέξη για το Ολοκαύτωμα

εκπρόσωπος της ΚομισιόνΜαργαρίτης Σχοινάς: «στεκόμαστε απέναντι σε όλες τις μορφές αντισημιτισμού,εμείς οι Ευρωπαίοι δεν έχουμε την πολυτέλεια να αντιμετωπίζουμε χαλαρά κάτι τέτοιο, καθώς είχαμε το θλιβερό προνόμιο να έχουμε ζήσει το που μπορεί να οδηγήσει».
...όπως έχει πεί ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, την Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος :«η σημερινή ευρωπαϊκή ενότητα χτίστηκε πάνω στις στάχτες του Ολοκαυτώματος».



Tο Εβραϊκό Μουσείο της Θεσσαλονίκης επισκέφθηκε σήμερα ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην πόλη. Ο κ. Σχοινάς προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θέλησα να βρεθώ εδώ στη πόλη μου με την μαρτυρική Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης στο τέλος μιας ιστορικής εβδομάδας. Μιας εβδομάδας που ξεκίνησε την Τρίτη στο Στρασβούργο όπου είχα τη τιμή να παρουσιάσω τη πρώτη στην ιστορία ευρωπαϊκή στρατηγική για την μάχη κατά του αντισημιτισμού. Ένα εμβληματικό κείμενο που θα συζητήσουμε με τους ευρωπαίους ηγέτες την Τετάρτη στο Μάλμοε. Που συνεχίστηκε τη Πέμπτη με την πρώτη επέτειο της καταδίκης της Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης. Κλείνω λοιπόν αυτή τη βδομάδα με τους Εβραίους συμπολίτες μου στη Θεσσαλονίκη στη πόλη που φέρνει βαριά στους ώμους της το βάρος της ιστορίας. Την πόλη-σύμβολο που για αιώνες αποτέλεσε πολυπολιτισμικό κέντρο της εβραϊκής ζωής στην Ευρώπη αλλά και την πόλη που βίωσε το μαρτύριο των 60.000 νεκρών του Άουσβιτς.

Με την σημερινή μου παρουσία εδώ θέλω να προβάλω δυο μηνύματα, ένα ευρωπαϊκό κι ένα ελληνικό. Ως αρμόδιος Αντιπρόεδρος θέλω να διαβεβαιώσω τις εβραϊκές κοινότητες της Ευρώπης ότι η ΕΕ δεν θα τις αφήσει απροστάτευτες απέναντι στις πολλές σύγχρονες απειλές που σκιάζουν τη ζωή τους. Θα εγγυηθούμε την ασφάλεια τους, θα ενισχύσουμε την εκπαίδευση και τον πολιτισμό τους, θα κάνουμε το παν για να μην ξεχαστεί το άγος του Ολοκαυτώματος ειδικά τώρα που οι επιζώντες μας αφήνουν χωρίς τις προσωπικές τους αφηγήσεις. Και ως Έλληνας και Θεσσαλονικιός θέλω να διατρανώσω την βούληση των συμπατριωτών και συμπολιτών μου να μείνει η Θεσσαλονίκη ένας τόπος εξωστρέφειας, συνύπαρξης, δημοκρατίας και διαλόγου. Μια ευρωπαϊκή μητρόπολη όπου δε χωράνε τάγματα εφόδου, ρητορικές και σύμβολα μίσους. Στη σύγχρονη ευρωπαϊκή Ελλάδα αλλά και στη δημοκρατική Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει χώρος για τον φασισμό και τον Ναζισμό. Ακόμη κι αν κάποιοι επιλέγουν να το ξεχνάνε, η Ιστορία θα τους το θυμίζει.»

ΠΗΓΗ

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ