ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Συνέντευξη Μητσοτάκη για παρακολουθήσεις δεν μπορεί τα ντολμαδάκια θα φταίνε


Υπάρχει πολιτικός που πιστεύει ότι οι πολίτες της Ελλάδας τρώνε κουτόχορτο?

Και όμως υπάρχει και είναι ο Κ. Μητσοτάκης ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος .

Σε πρόσφατη καθοδηγουμένη συνέντευξη του στον "άριστο"  Ν. Χατζηνικολάου (που τυχαίος όλες σχεδόν τις συνεντεύξεις ο Πρωθυπουργός τις δίνει στο συγκεκριμένο δημοσιογράφο) στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αντ1 μεταξύ άλλων ανέφερε :


Κύριε Χατζηνικολάου, υπάρχει Έλληνας ο οποίος να πιστεύει ότι μέσα σε όλα όσα έπρεπε να διαχειριστώ αυτά τα τελευταία 3,5 χρόνια, στον ελεύθερο χρόνο μου παρακολουθούσα τον Υπουργό Εξωτερικών, τον Υπουργό Οικονομικών, τις συζύγους Υπουργών μου; Είναι δυνατόν να πέφτει η πολιτική ζωή του τόπου τόσο χαμηλά και να καταγράφεται μια τέτοια κατηγορία χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο; Εγώ σας ρωτώ, ποια είναι η δική μου άμυνα απέναντι σε ένα τέτοιο δημοσίευμα;




Δεν μπορεί τα ντολμαδάκια θα φταίνε ,βαρυστομάχιασε ο Πρωθυπουργός και του διαφεύγει το σημαντικότερο από όλα.

Ποιος έχει την αποκλειστική ευθύνη στην υπηρεσία της ΕΥΠ ?

Μα φυσικά ο Κ. Μητσοτάκης !!!!!!!!

Με την ανάληψη της κυβέρνησης από την ΝΔ ευθύς αμέσως περιήλθαν με ΦΕΚ του κράτους όλες οι αρμοδιότητες ,θέσεων και προσωπικού της ΕΥΠ στον Πρωθυπουργό.



Κυριάκος Μητσοτάκης: Καταρχάς κ. Χατζηνικολάου, κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να εξιχνιάσουμε αυτή την ιστορία. Δεν είμαστε μόνοι μας. Παράνομα λογισμικά υπάρχουν 500 περίπου αυτή τη στιγμή στην αγορά. Υπάρχουν ξένες δυνάμεις που τα διαθέτουν. Υπάρχουν ενδεχομένως οικονομικοί παράγοντες και εντός της χώρας που θα τα διέθεταν, που τα διέθεταν ή που θα ήθελαν να τα διαθέτουν. Δεν είναι μια εύκολη υπόθεση η διασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών.




Εφόσον είσαι υπεύθυνος για την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών ως Πρωθυπουργός   γνωρίζεις οτι  υπάρχουν 500 παράνομα λογισμικά και πως τα αφήνεις να λειτουργούν στην χώρα σου η έστω αυτά που ξέρεις οτι βρίσκονται στον Ελλαδικό χώρο ?

Άρα δεν είσαι ικανός να προστατεύσεις την διασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών η μάλλον τα ντολμαδάκια θα φταίνε....


Τέρμα η πλάκα ......Πρόσφατα ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε σε εκδήλωση της Google, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και ας σημειωθεί ότι μετά τη Microsoft και την Amazon, και η Google προχωράει στην ανάπτυξη υποδομών και περιφερειακού κόμβου παροχής υπηρεσιών cloud στην Ελλάδα. Στο εξής η χώρα μας θα είναι μία από τις λιγοστές παγκοσμίως -εκτός της Βορείου Αμερικής- όπου θα έχουν τοπική παρουσία με υποδομές οι τρεις μεγαλύτερες πολυεθνικές παροχής υπηρεσιών cloud.

Μια μελέτη του MintPress διαπίστωσε ότι εκατοντάδες πρώην πράκτορες της διαβόητης ισραηλινής κατασκοπευτικής οργάνωσης, Unit 8200, έχουν αποκτήσει θέσεις επιρροής σε πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Google, Facebook, Microsoft και Amazon.

Πρώην Ισραηλινοί κατάσκοποι εργάζονται σε κορυφαίες θέσεις εργασίας στη Google, το Facebook και τη Microsoft 

Η Μονάδα 8200 των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF) είναι διαβόητη για την επιτήρηση του γηγενούς παλαιστινιακού πληθυσμού, συσσωρεύοντας συμπράξεις σε άτομα με σκοπό τον εκβιασμό και τον εκβιασμό. Κατασκοπεύοντας τους πλούσιους και διάσημους του κόσμου, το Unit 8200 έγινε πρωτοσέλιδο πέρυσι, μετά το σκάνδαλο του Pegasus . Πρώην αξιωματικοί της Μονάδας 8200 σχεδίασαν και εφάρμοσαν λογισμικό που κατασκόπευε δεκάδες χιλιάδες πολιτικούς και πιθανότατα βοήθησε στη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.
Ποια ασφάλεια νιώθει ο πολίτης ακούγοντας όλα αυτά από το στόμα του Πρωθυπουργού? Μόνο ο ένοχος προσπαθεί να καλύψει με επιχειρήματα την ενοχή του και αυτό κάνει στην συγκεκριμένη συνέντευξη ο Κ.Μητσοτάκης.

Στις επόμενες εκλογές η Ελλήνων Συνέλευσις θα είναι η νέα κυβέρνηση της Ελλάδος για να φέρει την ασφάλεια στον πολίτη και οχι χλευάζοντας τον νομίζοντας ότι δεν έχει νόηση.

Ενημερώσου https://www.e-sy.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΕΒΡΑΙΟ ΚΕΜΑΛ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ









ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ