ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Ένα ακόμα κοινωφελές ίδρυμα “Ίδρυμα Αντώνης Σαμαράς”


Μέ  Π.Δ ΦΕΚ 1044/Β/9-3-2022  εγκρίνεται η σύσταση του κοινωφελούς ιδρύματος με την επωνυμία “Ίδρυμα Αντώνης Σαμαράς” και κύρωση του οργανισμού αυτού.

Το κοινωφελές ίδρυμα με την επωνυμία “Ίδρυμα Αντώνης Σαμαράς”, αποτελεί νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου και διέπεται από τις διατάξεις του παρόντος οργανισμού, του ν. 4182/2013, όπως κάθε φορά ισχύει ο νόμος αυτός και των διαταγμάτων που εκδίδονται σε εκτέλεση αυτού. 

Σκοπός του Ιδρύματος είναι «η συστηματική μελέτη, έρευνα και προβολή του έργου του πρώην πρωθυπουργού.” Μεταξύ άλλων προβλέπεται «η καταγραφή, ψηφιοποίηση κι αξιοποίηση του προσωπικού αρχείου του Αντώνη Σαμαρά, η έκδοση βιβλίων και συγγραμμάτων που αφορούν στην εκτίμηση πολιτικών και ιστορικών γεγονότων της πατρίδας μας, όπως επίσης και η δημιουργία πανεπιστημιακής έδρας πολιτικών σπουδών σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής».

Άλλο ένα ίδρυμα που φορτώνεται στον προυπολογισμό του κράτους ,άλλωστε μέσα στο ΦΕΚ στο άρθρο 3 παρ.2 μας λεει οτι :

2) Πόροι του ιδρύματος είναι:

α) Οι εισφορές, συνδρομές, χρηματικές παροχές ή επι-
χορηγήσεις, καθώς και οι κληρονομίες, κληροδοσίες και
δωρεές, οιουδήποτε φυσικού ή νομικού προσώπου προς
αυτό, πλην των χρηματοδοτήσεων-επιχορηγήσεων από
κρατικούς φορείς.
β) Τα εισοδήματα και η περιοδική ή εφάπαξ απόδο-
ση από την εκμετάλλευση περιουσιακών στοιχείων του
ιδρύματος που βρίσκονται στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.
γ) Οι τόκοι από τις καταθέσεις του ιδρύματος σε τρά-
πεζες ή άλλους πιστωτικούς οργανισμούς.
δ) Οι εισπράξεις από εκδόσεις και οπτικοακουστικό
υλικό κάθε μορφής του ιδρύματος, με την προϋπόθεση
ότι δεν αναιρείται ο κοινωφελής σκοπός του ιδρύματος.
ε) Κάθε άλλο έσοδο ή παροχή, με την προϋπόθεση
ότι δεν αναιρείται ο κοινωφελής σκοπός του ιδρύματος,
όπως ενδεικτικά από την εκπόνηση μελετών και ερευ-
νών, από προσφορές αναμνηστικών αντικειμένων, ομοι-
ωμάτων, συλλογών ή από τη διοργάνωση εκδηλώσεων.
στ) Τα έσοδα από συμμετοχή του ιδρύματος σε προ-
γράμματα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που προκη-
ρύσσονται ή υλοποιούνται από την Ελληνική Κυβέρ-
νηση, την Ευρωπαϊκή Ένωση ή και θεσμούς και φορείς
εποπτευόμενους από αυτήν, καθώς και από αντίστοιχες
συμπράξεις και συμμετοχές σε προγράμματα και εκδη-
λώσεις φορέων με συναφείς αντίστοιχους σκοπούς με
αυτούς του ιδρύματος, υπό την προϋπόθεση ότι δεν
αναιρείται ο κοινωφελής σκοπός του ιδρύματος.

Έρχεται κάθε πρώην πρωθυπουργός κάθε πρώην ευεργέτης της Ελλάδας ιδρύει ένα ίδρυμα Ν.Π.Ι.Δ και καπηλεύονται δημόσιο χρήμα για τους σκοπούς του ιδρύματος .

Με κεφάλαιο 20.000 ευρώ θα ιδρύσει το ίδρυμα θα δώσει υποτροφίες ,θα ψηφοποιήσει το αρχείο του για να μας θυμίζει την προδοσία του?

Άρθρο 3
Περιουσία - Πόροι
1) Περιουσία του ιδρύματος αποτελούν: α) το ποσό
των είκοσι χιλιάδων (20.000,00) ευρώ, που θα προσφέ-
ρουν οι ιδρυτές και το οποίο θα κατατεθεί σε λογαριασμό
του ιδρύματος σε ελληνική τράπεζα και β) τα αντικείμενα
(προσωπικό αρχείο, βιβλιοθήκη, οπτικοακουστικό υλι-
κό), τα οποία θα προσφέρει -καταθέσει ο πρώην πρω-
θυπουργός Αντώνης Κωνσταντίνου Σαμαράς, σύμφωνα
με την από 24-3-2021 επιστολή-δήλωσή του προς τους
ιδρυτές του ιδρύματος.

Όλοι θυμούνται τον Αντώνη Σαμαρά ,ήταν αυτός που έριξε την κυβέρνηση της ΝΔ επειδή αδιαφόρησε στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ αλλά και ως υπουργός εξωτερικών άνοιξε τα σύνορα στους Αλβανούς.

Απόδειξη για την πλήρη αδιαφορία Σαμαρά σχετι­κά με το ζήτημα των Σκοπίων είναι η έλλειψη κάθε αντίδρασης εκ μέρους του, όταν τα Σκόπια ανα­κηρύχθηκαν ανεξάρτητα ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας»! Επίσης, τον ίδιο μήνα, τον Σεπτέμβριο του 1991, αδιαφόρησε παντελώς για τον διο­ρισμό Έλληνα εκπροσώπου στην αρμόδια επι­τροπή Μπαντιντέρ, κάτι που θεωρήθηκε επιζήμιο για τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα. Αλλά και δύο μόλις εβδομάδες πριν τη συνδιάσκεψη των Βρυξελλών, δηλ. στις 2 Δεκεμβρίου 1991, ο Αντώνης Σαμαράς υπέγραψε -μαζί με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους συναδέλφους του- τον περίφημο «Κανονισμό 3567/91» του Συμβουλίου υπουργών εξωτερικών της ΕΟΚ, σύμφωνα με τον οποίο η νε­ότευκτη Δημοκρατία των Σκοπίων αναγνωρίζεται ως… «Μακεδονία» σκέτο! Την ημέρα εκείνη, με την υπογραφή μάλιστα του Έλληνα υπουργού ε­ξωτερικών, πρωτοεμφανίστηκε η ονομασία «Δη­μοκρατία της Μακεδονίας»

Αλλά το εξοργιστικό σχετικά με τη στάση του Σαμαρά είναι άλλο: απέφυγε να ενημερώσει λεπτομερώς τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη για τον εν λόγω «Κανονισμό» κι έτσι το θέμα πνίγηκε μες στην όλο και πιο δύσκολη διαμορφωμένη κατά­σταση που αντιμετώπιζε η τότε κυβέρνηση. Κι ό­ταν αργότερα, το καλοκαίρι του 1993, δημοσιο­γράφοι επανέφεραν το θέμα σχετικά με τις τερά­στιες ευθύνες του Σαμαρά για τη γένεση του νεώ­τερου Μακεδονικού ζητήματος, αυτός προσπά­θησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ισχυρι­ζόμενος ότι δεν παρέστη και δεν υπέγραψε το πρωτόκολλο εκείνο!

Μεγαλύτερος προδότης και πολέμιος του νατιβισμού δηλαδή των Ελλήνων Αυτόχθων δεν υπάρχει και θέλει να χρηματοδοτείται απο τον κρατικό προυπολογισμό?

Τελικά όλοι οι προδότες της Ελλάδος έχουν ιδρύσει και από ένα ίδρυμα!!!!!!

Με την τριτοκομματική κυβέρνηση Ν.Δ,ΠΑΣΟΚ,ΔΗΜΑΡ, ξεπούλησαν την Ελλάδα ,τους Ελληνες,και την δημόσια περιουσία υπογράφοντας τις μνημονιάκες συμβάσεις.
Πρόσφατα βραβευτηκε απο την μεγαλύτερη εβραϊκη οργάνωση AJC σε ειδική εκδήλωση για την προσφορά του στους Εβραίους και την ΠΡΟΔΟΣΙΑ του στους Ελληνες.


Και άλλωστε γιατι να μην υπηρετήσει το γένος του?


Σαμαράς Αντώνιος :
εβραϊκό γένος, πραγματικό όνομα Μπενάκη Χωρεμή ή Μπέν Χιράμ – ψάξτε να δείτε την οικογένεια Μπενάκη και τις επιγαμίες τους που έως σήμερα μας διαφεντεύουν.

Και μετά από όλες τις προδοτικές υπηρεσίες του στον Ελληνικό λαό ιδρύει το “Ίδρυμα Αντώνης Σαμαράς” ,ετσι γίνεται δυστύχως στην Ελλάδα της προδοσίας.
Είναι στο χέρι μας να σταματήσουμε ότι συμβαίνει στην πατρίδα μας και μόνο όταν λάβεις γνώση και ενωθείς στον μοναδικό πολιτικό φορέα που έχει ιδρυθεί από Έλληνές Πολίτες την Ελλήνων Συνέλευσις τότε και μόνο τότε θα το σταματήσουμε όλοι οι Έλληνες ενωμένοι.

Ενημερώσου https://www.e-sy.gr/



Διαβάστε Επίσης:

ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ....ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΚΥΡΩΣΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ "ΣΑΑΣ"

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΕΒΡΑΙΟ ΚΕΜΑΛ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ










ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ