ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ

 ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Την Συναγωγή Ιωαννίνων επισκέφθηκε στις 13.7.2022 ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο και την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

Εκεί τον ανέμενε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Μωυσής Ελισάφ ο οποίος τον ξενάγησε στο χώρο, του παρουσίασε τα ιερά κειμήλια και την ιστορία της Ισραηλιτικής Κοινότητας της πόλης.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στάθηκε ιδιαίτερα στις μαρμάρινες πλάκες όπου αναγράφονται τα ονόματα των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας και άφησε το μήνυμά του στο βιβλίο επισκεπτών.

Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων τον ευχαρίστησε θερμά για την επίσκεψη όπως και για την παρουσία του στην πόλη τις μέρες αυτές.

Ι.Κ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ  ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΣΕ ΦΕΚ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ  ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ  «Park East Synagogue»

Στην τελετή αυτή ο Βαρθολομαίος βραβεύεται με το σύμβολο των Μακκαβαίων στα πλάισια της Χάνουκα, μιας γιορτής των Εβραίων, που γίνεται κάθε χρόνο σε ανάμνηση του πολέμου τους εναντίον του Έλληνα βασιλιά Αντίοχου.


ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΟΜΩΣ Η ΜΕΝΔΩΝΗ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ 

ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ 

 ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΒΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΤΗΝ ΕΠΤΑΦΩΤΗ Ε@ΡΑΪΚΗ ΛΥΧΝΙΑ.



ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΣΗ ΩΣ ΠτΔ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ;ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΙΣΕ


Σε μία σεμνή αλλά γεμάτη συμβολισμούς τελετή, που έγινε στις 28.2.2020στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος απένειμε στον Πρόεδρο του ΚΙΣΕ Δαυίδ Σαλτιέλ το μετάλλιο του Ανώτερου Ταξιάρχη του Τάγματος του Φοίνικος, «για το σύνολο του έργου του»Πρόκειται για μία από τις ανώτερες τιμητικές διακρίσεις της Ελληνικής Πολιτείας.

Το παράσημο απονέμεται σε προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που με τις πράξεις τους αυξάνουν το κύρος της Ελλάδος διεθνώς και διακρίνονται στους τομείς της δράσης τους και στη δημόσια ζωή. Στην περίπτωση του Δαυίδ Σαλτιέλ η εξαιρετική τιμή αντανακλάται στον Ελληνικό Ε@ραϊσμό, στην πλούσια ιστορία και στην πολυσχιδή δράση του.

ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΔΑΤΕ;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕΤΙ ΣΑΠΙΟ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >> ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ,ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .


ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ  ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >>

Έλα να διοικήσεις Ε.ΣΥ.! Όλοι οι άλλοι απέτυχαν!: Αναγγελία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ