ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΚΠΕΜΠΟΜΕΝΟ ΑΖΩΤΟ!!!!

 


ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ

 ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ 

ΕΚΠΕΜΠΟΜΕΝΟ ΑΖΩΤΟ!!!!


Ολλανδία-Κλείνουν δεκάδες κτηνοτροφικές μονάδες για να μειώσουν το εκπεμπόμενο άζωτο !!!

 Αν το πείραμα που συντελείται στην Ολλανδία με τις ευλογίες της ΕΕ, πετύχει θα εφαρμοστεί παντού και θα συμβάλει στην περαιτέρω ενορχηστρωμένη και επιδιωκόμενη επισιτιστική κρίση, που ήδη ξεκίνησε.

Η Ολλανδική κυβέρνηση αποφάσισε την κάθετη μείωση των ζώων που εκτρέφονται σε αγροκτήματα και κτηνοτροφικές μονάδες, για τη μείωση του αζώτου, γεγονός που θα οδηγήσει να κλείσουν δεκάδες αγροκτήματα, κτηνοτροφικές μονάδες, εκατοντάδες άνθρωποι θα μείνουν χωρίς δουλειά και το κρέας: μοσχαρίσιο, πουλερικών, χοιρινό κτλ εκτός του ότι θα είναι για τους λίγους, θα κοστίζει μια περιουσία

Ωστόσο οι Ολλανδοί αγρότες δεν έχουν πεί την τελευταία τους λέξη. Τις τελευταίες ημέρες έχουν κινητοποιηθεί μαζικά κι έχουν στείλει τελεσίγραφο απειλώντας να αποκλείσουν αεροδρόμια, λιμάνια και τα κέντρα διανομής της χώρας..

από ΕΔΩ 

Δεν έφθαναν αυτά : 

...η εταιρεία Zelp Ltd. που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία είναι αφιερωμένη στη σημαντική μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων της βιομηχανίας κτηνοτροφίας μέσω έξυπνων μασκών αγελάδας που φιλτράρουν το μεθάνιο του ρουθουνίσματος...( Έξυπνες μάσκες αγελάδων για παγίδευση μεθανίου

Τώρα κλείνουν και τίς μονάδες εκτροφής ζώων !  

Θέλουν να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους με κάθε τρόπον ! ΕΔΩ

Σε μια από τις μεγαλύτερες από ποτέ διαδηλώσεις τους, οι αγρότες απαίτησαν την κατάργηση των σχεδίων που ανακοινώθηκαν πρόσφατα από την κυβέρνηση με έδρα τη Χάγη, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε μείωση 30 τοις εκατό στα ζώα.

Η Ολλανδία, ο δεύτερος μεγαλύτερος εξαγωγέας γεωργικών προϊόντων στον κόσμο, είναι μία από τις κορυφαίες εκπομπές αερίων θερμοκηπίου στην Ευρώπη -- ειδικά αζώτου -- με μεγάλο μέρος της ευθύνης για την κοπριά και τα λιπάσματα που παράγονται από τα βοοειδή.

ΟΧΙ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΑΓΓΕΛΑΔΕΣ ΦΤΑΙΝΕ  -   Η χαλυβουργία Tata Steel στο IJmuiden, Velsen, Βόρεια Ολλανδία, Ολλανδία, μεγαλύτερη βιομηχανική περιοχή στην Ολλανδία,φωτό
Διυλιστήριο πετρελαίου,Μπότλεκ Ῥότερνταμ Ὀλλανδία -ἐδῶ-

ἀεροφωτογραφία Χαλυβουργείου στήν Ὀλλανδία (φωτό)

Ωστόσο,
 οι αγρότες λένε ότι στοχοποιούνται άδικα σε αντίθεση με τις μεγάλες επιχειρήσεις και τη βιομηχανία, με πολλούς να ορκίζονται να αντισταθούν σε οποιαδήποτε σχέδια για μείωση ή κλείσιμο των αγροκτημάτων.

από ΕΔΩ

Τό τραβά τό σχοινί στά ακρα η Καμπαλαρία...



ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!!!!!Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΕ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ....ΕΞΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ...ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ )


" ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ " ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΟΔΗΓΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΜΕ ΒΡΑΧΥΤΕΡΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ (ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ)

ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΓΡΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ  ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ??

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕΤΙ ΣΑΠΙΟ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >> ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ,ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .


ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ  ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >>

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ :


27-5-2022 ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ : Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Κ.ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ( ΒΙΝΤΕΟ ) ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ;ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ