ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!!!!!Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΕΑΤΟΣ ΣΕ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ....ΕΞΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ...ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ )

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!!!!Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΡΕΑΤΟΣ

 ΣΕ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 ....ΕΞΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ...ΑΥΤΗ  ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΦΗ

 ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ )



Η νέα είδηση είναι πως δημιουργήθηκε νέα εγκατάσταση, η οποία παράγει μαζικές ποσότητες εργαστηριακού κρέατος, ξεπερνώντας τα 400.000 κιλά σε ετήσια βάση!!!

Για την ώρα, η παραγωγή περιορίζεται σε ορισμένα κιλά τον χρόνο ενώ το εργοστάσιο καλύπτει 53.000 τετραγωνικά πόδια, βρισκόμενο υπό την διεύθυνση της εταιρείας τεχνολογίας τροφίμων Upside Foods.

Όπως αναφέρουν μάλιστα ρεπορτάζ, η βιομηχανία κρέατος, που καλλιεργείται στο εργαστήριο, επεκτείνεται μαζικά με νέες εγκαταστάσεις που ανοίγουν σε όλο τον κόσμο.

Δεδομένου ότι κτηνοτροφία και γεωργία μαραζώνουν λόγω της μετάβασης της παγκόσμιας οικονομίας από την τωρινή της μορφή σε μία διαφορετική (αριστερόστροφη, συγκεντρωτική και πράσινη), το εργαστηριακό κρέας θα αποτελέσει την τροφή της παγκόσμιας μάζα και θα διευθύνεται από τις πολυεθνικές!

Μάλιστα στο βίντεο που βρήκε και μετέφρασε το el.gr, θα δείτε πως παινεύονται το γεγονός πως η παραγωγή τεχνητού κρέατος δεν μοιάζει με σφαγείο.

Όπως λένε, το προϊόν παράγεται όπως πολλά άλλα είδη κρέατος που καλλιεργούνται σε εργαστήριο: Κύτταρα από ζωντανά ζώα καλλιεργούνται σε βιοαντιδραστήρες, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα θρεπτικά συστατικά, τα οποία ενσωματώνονται σε ένα “κρέας” που μοιάζει με ικρίωμα και μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικά στρώματα λίπους και μυών.

Δείχνουν μάλιστα «δεξαμενές παραγωγής» που μοιάζουν με εκείνες της μπύρας!!!

Η εταιρεία περιμένει από τις ρυθμιστικές αρχές να της δώσουν το πράσινο φως για να συνεχίσει το έργο της απευθυνόμενη σε εστιατόρια και σεφ. Σε περίπτωση που όλα πάνε κατ’ ευχήν για τους διεθνιστές, θα ξεκινήσει η πώληση του εργαστηριακού κρέατος στα παντοπωλεία και στα σουπερμάρκετ!


ΠΗΓΗ

Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 


Ο ΟΡΚΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 


ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

13.0 ΥΓΕΙΑ

 

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία. Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.

13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.

13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.

13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.

13.6.  Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,

13.9.    Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών. Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

 

ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ