ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Υπονομεύθηκε παγκοσμίως ο ρόλος της ΕΛΒΟ...ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

 

Υπονομεύθηκε παγκοσμίως ο ρόλος της ΕΛΒΟ
Υπονομεύθηκε παγκοσμίως ο ρόλος της ΕΛΒΟ
Υπονομεύθηκε παγκοσμίως ο ρόλος της ΕΛΒΟ

ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Η διοίκηση του ΕΚΘ αναφέρει ότι η ΕΛΒΟ οδηγήθηκε στην «υπονόμευση του ρόλου και του έργου της στον παγκόσμιο χάρτη»

Για πιέσεις της τρόικας και άλλων ξένων συμφερόντων όσον αφορά στην αίτηση ειδικής εκκαθάρισης του ελληνικού δημοσίου που έκανε δεκτή το Πολυμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης για την ΕΛΒΟ κάνει λόγο το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ).

 

Η διοίκηση του ΕΚΘ αναφέρει ότι η ΕΛΒΟ οδηγήθηκε στην «υπονόμευση του ρόλου και του έργου της στον παγκόσμιο χάρτη».

Επίσης στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η διαδικασία υποβολής της αίτησης κινήθηκε με «πολιτικά κριτήρια και κάτω από τις πιέσεις της τρόικας και των ξένων συμφερόντων», ενώ υπογραμμίζεται ότι η ΕΛΒΟ έχει πολύτιμη τεχνογνωσία και ότι μεταξύ άλλων είναι η αποκλειστική εταιρεία παγκοσμίως με άδεια παραγωγής Hummer από την αμερικανική AM General.

«H δικαστική απόφαση βάζει σε κίνδυνο τη συμμετοχή της ΕΛΒΟ σε νέες συμβάσεις και προγράμματα, σε μια περίοδο που η εταιρεία κάνει σημαντικά βήματα εξωστρέφειας με ξένους οίκους και προσπάθειες διείσδυσης σε μεγάλες διεθνείς αγορές» αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Επισημαίνει δε ότι η Βόρεια Ελλάδα δεν αντέχει άλλες απώλειες θέσεων εργασίας και υπογραμμίζει ότι  πρέπει να διασφαλιστεί τώρα το μέλλον των εργαζομένων της ΕΛΒΟ «που παραμένουν επί πέντε μήνες απλήρωτοι και ζουν με τον φόβο και την ανασφάλεια οι ίδιοι και οι οικογένειες τους»

Αύριο, οι εργαζόμενοι της ΕΛΒΟ θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση προκειμένου να αποφασίσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων τους.

Πηγήnaftemporiki  Πέμπτη, 30 Ιαν 2014 19:49

πηγη

ΣΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η " ΕΛΒΟ " Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε 

ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ  ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΟΙΤΟΥΝ .ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.



ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ,ΝΗΣΙΑ ,ΛΙΜΑΝΙΑ,ΤΡΕΝΑ ...ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΘΑ ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ . ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.



Ήδη τα ναυπηγεία Σύρου έχουν πωληθεί σε αμερικανικά συμφέροντα, ενώ υπό πώληση σε ξένα συμφέροντα είναι και τα ιστορικά ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Σε διαδικασία εκποίησης βρίσκεται και η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ).

Στη φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται, δυστυχώς, και η μεταβίβαση της ΕΛΒΟ σε ισραηλινά χέρια.

Οι τραγικές αυτές εξελίξεις αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο εθνικό έγκλημα αφού η παράδοση της αμυντικής μας βιομηχανίας σε ξένα συμφέροντα  ισοδυναμεί με την παράδοση της ασφάλειας και της αμυντικής δυνατότητας της χώρας σε ξένα κέντρα, τα οποία σε κρίσιμες στιγμές μπορεί να υπηρετήσουν αντίπαλες και εχθρικές επιδιώξεις σε βάρος της Ελλάδας.

Ξεπουλιέται η ΕΛΒΟ, αντί να ανασυγκροτηθεί ως αναπτυσσόμενη επιχείρηση υπό δημόσιο έλεγχο.

Ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση του βρίσκεται το deal μεταβίβασης του ενεργητικού της υπό ειδικής εκκαθάρισης εταιρείας Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ) στους Ισραηλινούς που αναδείχθηκαν προτιμητέοι επενδυτές, στον διαγωνισμό που “έτρεξε” τους προηγούμενους μήνες.

Την περασμένη Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, δηλαδή λίγο πριν εκπνεύσει ο χρόνος που είχε δοθεί στους Ισραηλινούς για να συστήσουν τη νέα εταιρεία, συστάθηκε η ΕΛΒΟ (2020). Βέβαια για την ολοκλήρωση του deal, οι επενδυτές θα πρέπει να υπογράψουν τη σύμβαση μεταβίβασης.

Κατά την υπογραφή της σύμβασης μεταβίβασης, θα καταβληθεί η πρώτη δόση του τιμήματος το οποίο ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ, ενώ η εξόφληση θα γίνει σε τρεις δόσεις.

Το μετοχικό κεφάλαιο της νέας ΕΛΒΟ, δηλαδή η ΕΛΒΟ (2020), ορίστηκε στις 25.000 ευρώ ενώ το Ελληνικό Δημόσιο έχει το δικαίωμα προαιρέσεως να συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο με την απόκτηση έως ποσοστού 21% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου. Βέβαια αυτό θα αποσαφηνιστεί σε σχετική συμφωνία που θα καταρτιστεί μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και των μετόχων της ΕΛΒΟ (2020).

Στο νέο σχήμα η PLASAN SASA Ltd κατέχει το 47,6% του μετοχικού κεφαλαίου, αντίστοιχο ποσοστό ελέγχει η NASKA Industries – SK Group Ltd και ο κ. Αριστείδης – Ανάργυρος Γλύνης το 4,8%. Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο απαρτίζεται από τους κ.κ. Όρλυ Κατσάβ – Πελέγκ ως πρόεδρο, και μέλη τους κ.κ. Σούκι – Χαΐμ Σβαρτς, Ντάν Ζιβ και Αζριέλ Μπιμερστάϊν.


ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ , ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:

Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!

Θα συσταθούν ειδικές επιτροπές οι οποίες θα αναλάβουν να ερευνήσουν, στη συνέχεια θα γνωματεύσουν και θα δομήσουν εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, απόφαση και θεσμοθέτηση από τα κρατικά όργανα.

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0     Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου

2.0     Επιτροπές που θα δομήσουν μελέτες επίλυσης των ξεχωριστών θεμάτων, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Ελληνικής οικονομίας και τη χάραξη της πολιτικής και πολιτιστικής γεωστρατηγικής,

3.0     Επιτροπές Θεσμοθέτησης των εγκεκριμένων αποφάσεων

  • ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

 1.0  Επιτροπές Δικαίου & Πειθαρχικού

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:

1.2.1.     Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου χρέους: Θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ’ αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.

1.2.2.     Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιου χρήματος από εσωτερικά όργανα ή εξωτερικά καθώς και το ρόλο των συμβουλευτικών, ελεγκτικών εξωτερικών, ιδιωτικών ή και κρατικών συμβούλων.

1.2.3.      Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιας περιουσίας, γεωστρατηγικών περιουσιών, συμβάσεις (πώλησης, ενοικίασης, διαχείρισης, κατασκευής),

1.2.4.      Επιτροπή ελέγχου για όλα τα Δημόσια Ασφαλιστικά ταμεία και όλων των άλλων ταμείων άμεσα ή έμμεσα σχετικών με αυτά, φανερών ή μυστικών, χωρίς να είναι περιοριστικό στα προαναφερθέντα, για τους ισολογισμούς, τις συμβάσεις, διαχείριση, παράπλευρες πράξεις με χρήση των κεφαλαίων κ.ο.κ.

1.2.5.      Επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο των Τραπεζικών Ιδρυμάτων, λειτουργία, εγγυήσεις και βάρη, ,διαχείριση των κεφαλαίων και επενδύσεις που έγιναν απ’ αυτά, συγχωνεύσεις, κεφαλαιοποιήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις, η μετοχική σύνθεση σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τελικό φυσικό πρόσωπο για το 100 % της δομής, περιουσιακό χαρτοφυλάκιο, χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν εκδοθεί από τις τράπεζες και προς ποιες κατευθύνσεις, λειτουργία και συμβάσεις με δανειολήπτες.

1.2.6.      Έλεγχος για την λειτουργία, επενδύσεις, αξιολογήσεις, ενέργειες κτλ του Τ.Χ.Σ. , του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και όλων των άλλων (τοπικών

  • εξωτερικών) ταμείων και φορέων που συστάθηκαν και που διαχειρίστηκαν Ελληνική Δημόσια περιουσία και όλων των σχετικών των εμπλεκομένων με αυτά.

1.2.7.      Έλεγχος οικονομικών καταστάσεων, υποχρεώσεων, περιουσιακών στοιχείων, έλεγχος ταμείων, δομή μισθολογίων, κτλ όλων των Περιφερειακών γραφείων, Νομαρχείων και Δήμων.

1.2.8.   Έλεγχος των εξοπλιστικών ταμείων και των ταμείων μυστικών κονδυλίων.



14.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.

14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.

14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην
Κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.

14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.

14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.

14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.

14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.

14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.

14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.

14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.

14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.

14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.

ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ