ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ & ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ «ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ»

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ &

 ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ «ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ & ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ «ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ»

13/11/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ & ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
«ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ»

 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 3 Νοεμβρίου έδωσε συνέντευξη σε ιδιωτικό κανάλι. Τα πολιτικά παιχνίδια καλά κρατούν !!!

Προπαγάνδες, σκοπιμότητες και χειραγώγηση κυβερνούν τη ζωή μας !!!

 

Ο πρωθυπουργός με χιλιάδες εκκρεμότητες σε πολύ καίρια ζητήματα προτίμησε να εστιάσει σε επενδύσεις που αφορούν πολύ λίγους και απαιτούν τεράστια χρηματικά ποσά. Επί της ουσίας όλες οι κινήσεις της κυβέρνησης δεν αφορούν την πλειοψηφία των πολιτών. Καμμία επένδυση για την υγεία, την αστυνομία, τον στρατό, την πυροσβεστική.

 

Καμμιά δήλωση επί της ουσίας για την εξωτερική πολιτική. Οι θεωρίες και τα μισόλογα δεν αφορούν τους πολίτες. Ούτε η διαφήμιση που κάνετε στους επενδυτές σας ... μας αφορά.

 

Ο κος Μητσοτάκης επανέλαβε με ύφος γεμάτο έπαρση ότι δεν θα γίνουν εκλογές νωρίτερα από την τετραετία. Λες και η κυβέρνηση έχει αποδείξει την διοικητική της ικανότητα και θα πρέπει να εξαντλήσει όλο το περιθώριο που της δίνεται. Φυσικά ανασταλτικός παράγοντας είναι και ο εκλογικός νόμος της απλής αναλογικής που δεν θα φέρει τα αναμενόμενα ποσοστά στο κόμμα του.

Προσπάθησε να ρίξει στάχτη στα μάτια των Ελλήνων Πολιτών εξαγγέλλοντας δυο αυξήσεις στο βασικό μισθό. Δεν απέκλεισε όμως άλλες ανατιμήσεις που θα διασφαλίσουν την πραγματική αύξηση των μισθών.

 

Την επόμενη μέρα έδωσε συνέντευξη ο Γεώργιος Παπανδρέου, που είναι ξανά στο προσκήνιο διεκδικώντας την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, θεωρώντας ότι οι Πολίτες έχουμε «κοντή μνήμη».

Βλέπουμε το ίδιο έργο από την αρχή.

Παρόλο που επί πρωθυπουργίας του ήρθε το ΔΝΤ στην Ελλάδα εκείνος αποποιήθηκε τις ευθύνες του και κατηγόρησε τον Κώστα Καραμανλή για ολιγορία και μεταποίηση των δεδομένων.

Πριν την εκλογή του είχε υποστηρίξει ότι «... λεφτά υπάρχουν ...» κάτι που υποστηρίζει μέχρι σήμερα. Γνωρίζει πολύ καλά ότι οι Έλληνες έχουμε τεράστια κληρονομικά κεφάλαια με τα οποία θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τη ζωή μας ... Αν ... οι κυβερνόντες είχαν πολιτική βούληση.

 

Η ουσία είναι ότι με τις κινήσεις όλων των προηγουμένων κυβερνήσεων οι Έλληνες μπήκαν σε μία τεράστια ταλαιπωρία, αποτέλεσμα των δικών τους αποφάσεων. Έφτασε η στιγμή που οι αποφάσεις πρέπει να είναι των πολιτών και να εκτελούνται από τις κυβερνήσεις.

 

Τώρα είναι η ώρα που η πραγματική δημοκρατία μπορεί να εφαρμοστεί. Ο Πολιτικός Φορέας ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ θέτει την δημοκρατία στην σωστή της βάση και καλεί όλους τους Έλληνες να συμμετάσχουν σε αυτό. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη του παρελθόντος γιατί όπως είναι γνωστό όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι δεδομένο να την ξαναζήσει.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Π.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ

 

https://www.youtube.com/watch?v=g7jqP7GbsiI








ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ