ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΧ-ΡΙΣΤΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΣΤΕΛΙ ΑΛΛΑ 105 ΕΚ.ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

 



Τελικά είναι άχρηστοι να διεκπεραιώσουν ένα έργο διεθνούς εμβέλειας.

Ανίκανοι να πραγματοποιήσουν επένδυση στην Ελλάδα .Ολα πρέπει να τα δίνουν σε εταιρείες .Ο λόγος για το αεροδρόμιο του Καστελλίου στην Κρήτη με προβλεπόμενη ετήσια κίνηση 8 εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο.




Με τον ν.5007/23-12-2022

Άρθρο 88

Κύρωση της από 9.12.2022 Συμφωνίας Εκτέλεσης Συμπληρωματικών Εργασιών του όρου 18.6 της

Σύμβασης Παραχώρησης, όπως αυτή κυρώθηκε με τον ν. 4612/2019, για την αναβάθμιση του Νέου

Διεθνούς Αερολιμένα Ηράκλειου Κρήτης

Η χρηματοδότηση της Εκτέλεσης των Συμπληρωματικών Εργασιών απο το Ελληνικό Δημόσιο ανέρχεται σε σχεδόν 105.000.000 εκ. ευρώ τα οποία καταβάλονται στην εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο << ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΑΕ>>.


Όπως έχω γράψει και στο παρελθον έχουμε δώσει 100.000.000 ευρώ χρηματοδοτική συμβολή του ελληνικού δημοσίου για το νέο Αερολιμένα Ηρακλείου στο Καστέλι Κρήτης ενώ έχουμε παραιτηθεί από καθε αποκλειστικό δικαίωμα εκμετάλλευσης του έργου.

Επί κυβέρνησης Σύριζα κατατέθηκε στην βουλή  σχέδιο νόμου προς ψήφιση και επικυρώθηκε η συμφωνία της 21ης Φεβρουαρίου 2019 για παραχώρηση δικαιωμάτων εκτέλεσης έργου στο νέο αεροδρόμιο Ηρακλείου στο Καστέλι Κρήτης. στα πρακτικά της βουλής από την συνεδρίαση της ολομέλειας της βουλής στις 13 Μαΐου 2019 αναφέρονται η σύμβαση παραχώρησης και το καταστατικό σύστασης της εταιρείας παραχώρησης.  

Το Ελληνικό δημόσιο  είναι μέτοχος στον << Διεθνής Αερολιμένας Ηρακλείου Κρήτης ανώνυμης εταιρείας παραχώρησης >> με τον διακριτικό τίτλο<< Διεθνής Αερολιμένας Ηρακλείου Κρήτης ΑΕ>>
που σύμφωνα με το καταστατικό της συστήθηκε με αποκλειστικό σκοπό δραστηριότητας της εταιρείας την εκτέλεση της 21ης Φεβρουαρίου 2019 σύμβασης παραχώρησης που έχει υπογραφεί μεταξύ του Ελληνικού δημοσίου ,της εταιρείας ,και των ιδρυτών  αρχικών μετόχων της εταιρείας.

Αυτή και αν δεν είναι ανάπτυξη !!!!!Είπαμε τα ξεπουλάμε όλα για το συμφέρον του Ελληνικού λαού!!!


Με αυτή την σύμβαση της 21ης φεβρουαριου 2019 το Ελληνικό δημόσιο παραιτείται κάθε δικαιώματος εκμετάλλευσης του έργου για 38 χρόνια  καλά ακούτε ,και δεν τα λέω εγώ τα πρακτικά της βουλής  το λένε και ο νόμος  που κυρώθηκε.


Ν. 4612/2019 (ΦΕΚ A 77 - 23.05.2019)


Και επειδή είμαστε τόσο καλοί σαν Ελληνικό δημόσιο ας δώσουμε και 180.000.000 ευρώ σαν χρηματοδοτική συμβολή μέρος του συμβατικού ανταλλάγματος που καταβάλλεται απο το δημόσιο , προσέξτε στην εταιρεία  οπού είναι μέτοχος και το Ελληνικό δημόσιο  ,υπό μορφή επιδότησης κεφαλαίου.
Τα πρώτα 100.000.000 ευρώ πιστωθήκαν στην Τράπεζα της Ελλάδος για την εκτέλεση του έργου στις 7/9/2020 και αναρτήθηκαν στην διαύγεια.




Και προσέξτε αφού η τρένα αε είναι μέτοχος της  << Διεθνής Αερολιμένας Ηρακλείου Κρήτης ανώνυμης εταιρείας παραχώρησης >> με τον διακριτικό τίτλο<< Διεθνής Αερολιμένας Ηρακλείου Κρήτης ΑΕ>>παίρνει και το κατασκευαστικό έργο 100%.

Το δελτίο τύπου της τρένα αε αλλά και όλα τα δημοσιεύματα αυτό διαπιστώνουν .
Μετά από όλα τα παραπάνω στοιχεία  τα οποία μπορείτε να διαβάσετε  έχω να δηλώσω οτι ανθέλληνες κυβερνούν αυτόν τον τόπο.

100.000.000 ευρώ χρηματοδοτική συμβολή του δημοσίου την ώρα που χιλιάδες Έλληνες τελούν κάτω από το όριο της φτώχιας ,την ώρα που χιλιάδες σπίτια συμπολιτών μας εκ πλειστηριάζονται δεν ξέρω τι άλλο θα περιμένουμε να δούμε!!!!!!!



Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ του Γιώργου Περιστέρη θα τα οικονομίσει χοντρά με την χρηματοδότηση του Ελληνικού Δημοσίου.

Καταλάβατε τελικά τι θα γίνει? Χρηματοδοτεί το Ελληνικό Δημόσιο για να το εκμεταλλεύονται άλλοι για 38 χρόνια.


Έτσι γίνονται οι επενδύσεις στην Ελλάδα μας!!!!

Έρχονται οι άχ-ριστοι και τακτοποιούν τις επενδύσεις.

Τελικά τι είστε ικανοί να κάνετε ? Να ανακοινώνεται επιδόματα της πείνας και με τα δικά μας χρήματα να χρηματοδοτείτε τις μεγαλοεταιρείες?

Να κάνετε μόστρες στην λαχαναγορά με τα καφάσια ? Να κάνετε μόστρες στις παραλλίες?

Και ο κόσμος εκεί έξω να πεινάει,να κρυώνει?

Εμείς φταίμε όμως που έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο ,εμείς που τους έχουμε δώσει το δικαίωμα να διαχειρίζονται τα οικονομικά της χώρας μας.

Οι επιλογές είναι στα χέρια σου.

Μπορείς να αλλάξεις όλες τις καταστάσεις που αφορούν εσένα. 

Ενημερώσου και έλα να διοικήσεις Ε.ΣΥ και μόνο Ε.ΣΥ!!!!!!



ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ? ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ....ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΚΥΡΩΣΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ "ΣΑΑΣ"

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΕΒΡΑΙΟ ΚΕΜΑΛ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ










ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ