ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022

Εκεί που χρωστάγανε μας πήραν και το "βοδι"



Την έκφραση μας πήραν και το βόδι θα την έχετε ακούσει οι πιο πολλοί .Τι γίνεται όμως όταν έχουμε πολλά βόδια και μας τα παίρνουν οι 300 της Βουλής?

Σε αυτό το σημείο έχουμε φτάσει σήμερα, όπως ο τσοπάνος μαζεύει το κοπάδι του και τα ποίμνια του  με σκυφτό κεφάλι  μπαίνουν στο μαντρί τους και περιμένουν ξανά την επόμενη μέρα για να ξαναβγούν να βοσκήσουν.

Δώσαμε το δικαίωμα σε Ελληνόφωνες πολιτικούς να μας αντιπροσωπεύουν γιατί δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι μας εκπροσωπούν άλλωστε τους δίνει ο νόμος το δικαίωμα της αντιπροσώπευσης να εκτελούν υπέρ ή κατά εμάς.

Με το άρθρο 211 - Αστικός Κώδικας - Άμεση αντιπροσώπευση 

Δήλωση βούλησης από κάποιον (αντιπρόσωπο) στο όνομα άλλου (αντιπροσωπευομένου) μέσα στα όρια της εξουσίας αντιπροσώπευσης ενεργεί αμέσως υπέρ και κατά του αντιπροσωπευομένου. Το αποτέλεσμα αυτό επέρχεται είτε η δήλωση γίνει ρητά στο όνομα του αντιπροσωπευομένου είτε συνάγεται από τις περιστάσεις ότι έγινε στο όνομά του.Η διάταξη αυτή εφαρμόζεται αναλόγως και όταν η δήλωση της βούλησης απευθύνεται προς τον αντιπρόσωπο.

Δες εδώ τον βουλευτή της Ν.Δ. Κώστα Τζαβάρα στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος, κατά τη συζήτηση της ενότητας για τη σύνταξη της Πολιτείας, την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και τις αρμοδιότητές του και την εισαγωγή κανόνων περί δημοψηφισμάτων μας το λέει ολοφάνερα.


Αφού τους δώσαμε το δικαίωμα και κατάλαβαν ότι εμείς δεν αντιδρούμε εκτελούν συνεχώς κατά εμάς.

Δείξτε μου μια απόφαση που ήταν υπέρ μας.

Έτσι αποφάσισαν να μην μας ρωτούν ,ανεβάζουν μια δημόσια διαβούλευση του νόμου που πρόκειται να ψηφίσουν για να δουν πως θα αντιδράσεις  για να συνειδητοποιήσεις τι έρχεται με αυτό που θα ψηφίσουν, βλέπουν τα σχόλια τίποτα όμως δεν αλλάζουν από το σχέδιο νόμου. Πές μου τώρα αυτό δεν είναι υποταγή ?Αφού δεν σου δίνουν την ευκαιρία να αλλάξεις από τον νόμο αυτό που δεν σου αρέσει.

Αν έχετε καταλάβει εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το "βόδι".

Μας τα έχουν πάρει όλα ,μας πήραν την ζωή μας ,μας πήραν την διατροφή μας ,μας έφτασαν σε σημείο εξαθλίωσης ,μας πήραν τον αέρα που αναπνέουμε μας πήραν την ελευθέρια μας, την αφθονία μας ,την υγεία μας, την δικαιοσύνη, την ισονομία, την ισοκρατία, την αρετή  και τώρα ήρθε η ώρα να σου επιβάλουν αυτό που θέλουν.

Αυτό ορίζει η νέα τάξη πράγματων να σου επιβάλουν αυτό που θέλουν και εσύ αφού έχεις καταστείς ανήμπορος από τους ίδιους που στο επιβάλουν πάλι θα δείξεις υποταγή αφού θα σε αναγκάσουν.

Τι θα έκανες όμως όταν θα είχες την επιλογή να διαλέξεις?

Έχεις μια ζυγαριά από αριστερά το άδικο και δεξιά το δίκαιο τι θα επιλέξεις? Το δίκαιο φυσικά ένας νοήμων άνθρωπος αυτό πρέπει να κάνει.


Αν σου έλεγε κάποιος ότι έχεις την δυνατότητα να αλλάξει όχι μόνο η ζωή σου αλλά και η ζωή όλων των ανθρώπων προς το καλύτερο τι θα έκανες ?Δεν θα επέλεγες να αλλάξει η ζωή σου προς όφελος σου?

Τόσα χρόνια οι πολιτικοί τσοπάνοι τι σου πρόσφεραν ? Έχουν βελτιώσει το επίπεδο της ζωής σου?

Όχι βέβαια.....Κανείς δεν έχει αλλάξει ή βελτιώσει την ζωή σου.

Και όμως εκεί έξω στην ζούγκλα των πληρωμένων μέσων ενημέρωσης φρόντισαν να απαξιώσουν τον μοναδικό άνθρωπο και πρόεδρο του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις  Αρτέμη Σώρρα που ήρθε να σε λυτρώσει από τους πολιτικούς τσοπάνους.

Σού έχει αποδείξει με στοιχεία και έγγραφα πως θα βελτιώσει τις ζωές μας.

Η Ελλήνων Συνέλευσις δεν επιδοτείτε από κανένα δημόσιο ταμείο, δεν είναι κόμμα ,δεν έχει χρώμα.

Είναι ο ανθρωποκεντρικός οργανισμός που πλαισιώνεται από απλούς πολίτες που σήκωσαν το ανάστημα τους και δημιούργησαν τους δικούς τους οργανισμούς γιατί θέλουν την πατρίδα τους ελεύθερη, γιατί θέλουν να βλέπουν τους ανθρώπους δίπλα τους να έχουν ίσες ευκαιρίες ,γιατί θέλουν να βλέπουν τον άνθρωπο να έχει ευδαιμονία .

Είμαστε παιδιά  θεών δημιουργών ,είμαστε παιδιά του Δία ,είμαστε πάνω από όλα Έλλην άνθρωποι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ και δεν πρέπει ποτέ να αφήσουμε κανέναν να το βεβηλώσει.

Η επιλογή είναι στο χέρι σου!!!!!  Ε.ΣΥ τι θα διαλέξεις ;




ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ? ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΑΠΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ....ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΚΥΡΩΣΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ "ΣΑΑΣ"

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΕΒΡΑΙΟ ΚΕΜΑΛ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ










ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ