ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Μ.Α.Ε ΚΑΙ ΕΡΓΑ Ο.Σ.Ε Α.Ε. ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΤΟΥΣ

 


Μπορεί η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Μ.Α.Ε.  και η  ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε να ανήκουν στο ελληνικό δημόσιο παρόλα αυτά και οι δυο εταιρείες έχουν το δικό τους διοικητικό συμβούλιο ,έχουν τους δικούς τους ισολογισμούς και τα δικά τους ταμεία σύμφωνα με τον ορισμό της ανώνυμης εταιρείας.

 Κάποιοι μας θεωρούν ότι δεν έχουμε νόηση και δεν μπορούμε να καταλάβουμε.

 Το επιτελικό κράτος του Κυριακού Μητσοτάκη  πρόσφατα λοιπόν με τις υπουργικές αποφάσεις ΔΠΔΑ/310406 ΑΤΤ.ΜΕΤΡΟ και ΔΠΔΑ/310402/ ΕΡΓΑ Ο.Σ.Ε. Α.Ε  στο Φεκ 5305 /β΄13-10-2022 τις οποίες τις υπογράφουν ο υπουργός μεταφορών και υποδομών Κωνσταντίνος Καραμανλής και ο υφυπουργός Γεώργιος  Καραγιάννης  εγκρίνουν την παροχή 200 συνδέσεων  κινητής τηλεφωνίας στην ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Μ.Α.Ε. και αντίστοιχα 52 συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας στην ΕΡΓΑ Ο.Σ.Ε. Α.Ε.

 Και διερωτώμαι λοιπόν  για πιο λόγο θα πρέπει να ενταχθούν στο προϋπολογισμό του κράτους οι συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας των στελεχών των ανωτέρων εταιρειών?

Εφόσον έχουν διοικητικά συμβούλια και ισολογισμούς θα πρέπει τα διοικητικά συμβούλια να εγκρίνουν τις συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας στα στελέχη τους.

Να σημειώσω εδώ ότι και οι δυο εταιρείες σύμφωνα με τους ισολογισμούς τους έχουν και οι δυο κέρδη. 

Άρα πια διάνοια το σκέφτηκε αυτό?

Η αυτό που γίνεται, γίνεται κατά εξακολούθησίν και εμείς οι έρμοι πολίτες είμαστε έρμαιο στο κάθε υπουργό που εγκρίνει δαπάνες σε στελέχη τα οποία έχουν Δ.Σ η έγινε εκ παραδρομής?

Καιρός να δούμε τι κάνουν που κατασπαταλούν το δημόσιο χρήμα.

Ιδού οι εγκρίσεις τις κινητής τηλεφωνίας.



Η μόνη λύση για να τελειώσει όλο αυτό το άδικο μάθε ότι είναι η ένωση σου!!!!!

Ελλήνων Συνέλευσις ο δικός σου πολιτικός φορέας για την ζωή σου για τα παιδιά σου για τον πλούτο σου για την δύναμη σου για την υγεία σου!!!!!!

H «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» λειτουργεί με άξονα τον πολίτη ο οποίος συμμετέχει με τον δυνατότερο και αποτελεσματικό τρόπο στην κρίση των καταστάσεων αποφάσεων δεδομένων και στην άσκηση εξουσίας, ουσιαστικά είναι αυτός που άρχει πολιτικά στην ελλήνων πολιτεία.

Διαβάστε επίσης :


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ 1979 ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΔΑΣΗ ΜΑΣ














ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ