ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Η ΕΛΛΑΔΑ,Η ΤτΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΧΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ

 



Αυτές τις ημέρες επίκεντρο των ειδήσεων είναι οι προκλητικές κινήσεις και δηλώσεις της Τουρκίας σχετικά με την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας.

Η Ελληνική κυβέρνηση αντιδρά με απαντήσεις στις δηλώσεις της Τουρκίας και το παιχνίδι συνεχίζεται .
Η αλήθεια όμως είναι μπροστά μας

Για πια Εθνική κυριαρχία μιλάνε? Αυτή που παρέδωσαν αμετάκλητα άνευ όρων?

Μην μασάτε στο παιχνίδι τους.Η Ελλάδα έχει παραδώσει την Εθνική της κυριαρχία για 99 χρονιά όσα είναι και τα μνημόνια που υπογράψαν με τους Νόμους 3845/2010 ,4111/2013 ,Νόμος 4046/2012,ΦΕΚ Α262/2014 και τροποποιήσεις των μνημονίων. Όλα τα φεκ των μνημονίων θα τα βρεις εδω.

ΠΑΡΑΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΟΥΚΑΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ.


Όλοι αυτοί που είναι παράνομοι ψήφισαν τα μνημόνια και παρέδωσαν αμετάκλητα και άνευ όρων την Ελλάδα την κυριαρχία της και ολα τα περιουσιακά της στοιχεία στους δανειστές μας με τον νόμο 3845/2010 όπου επι λέξη μας λέει:

«Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΧΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ, ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΣΥΛΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ, ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΙΔΙΑ Ή ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ»



Πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι αυτοί που φωνάζουν για την Ελλάδα είναι οι ίδιοι που παρέδωσαν εσένα ,εμένα ,την Ελλάδα και τα περιουσιακά της στοιχεία και περιμένουμε να πράξουν ως περήφανοι πατριώτες  τώρα?

Μα αυτοί σε παράδωσαν ,αυτοί σε πρόδωσαν, αυτοί σε ξεπούλησαν είναι ποτέ δυνατόν να σε γλυτώσουν?

Πάλι θα σε ξεπουλήσουν. Ο προδότης μια φόρα προδότης πάντα προδότης.

Εμείς οι πολίτες πρέπει να πάρουμε αποφάσεις για την Ελλάδα. τόσα χρόνια ήμασταν αδρανής ,δεν καταλαβαίναμε τι έκαναν ,τι έπρατταν με τους νόμους που ψήφιζαν.

Τώρα έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι και πρέπει τώρα να πάρουμε αποφάσεις αν όχι για εμάς για τα παιδιά μας.

Η Ελλήνων Συνέλευσις βρίσκεται εδώ για αυτό το σκοπό για να ενώσει όλους τους Έλληνες απανταχού της Γαίας .Είναι η μοναδική λύση για να ξαναποκτήσουμε ότι μας πήραν, είναι η βάση για την δημιουργία μιας Νέας Πολιτείας με νόμους δίκαιους ,με αρχές και αξίες ,με αφθονία.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ