ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023

Άρειος Πάγος: Θανατηφόρα απόφαση για δανειολήπτες υπέρ των FUND-ΑΣΜΑΤΩΝ

 





Η θανατηφόρα απόφαση του Αρείου Πάγου κατά των δανειοληπτών!!!!!


Για μια ακόμα φορά βάζουν ταφόπλακα στον ελληνικό λαό !!!!!

Ντρέπεται και η ντροπή !!!!!Υπερ. των fund-ασματων η πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου η οποία έχει διαρρεύσει μέσων των ΜΜΕ με σκοπό την τρομοκρατία των δανειοληπτών !!!!!

Μέχρι αυτήν την ώρα απόφαση επισήμως δεν έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑρείουΠάγου.

Είναι πολύ περίεργο όμως η ολομέλεια του Αρείου Πάγου βρε παιδί μου πανέτοιμη λες και είχαν προετοιμαστεί και σε χρόνο ρεκόρ διάβασαν 2500 σελίδες .

Έχουμε προκομμένους δικαστές αλλά ταυτόχρονα και προδότες!!!!

Αποδείχθηκε ότι η δικαιοσύνη είναι εκβιαζόμενη όπως τα έλεγε η κυρία Μαργαρίτη εφέτης δικαστής η οποία τόλμησε να πει τα όσα έβλεπε και την συνέτριψαν.

Πρόδωσαν τον Ελληνικό λαό για τα ξένα funds με μετοχικό κεφάλαιο 100 ευρώ τα περισσότερα !!!!

Οι Έλληνες φορτώθηκαν όλες τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών ,όλα τα δάνεια των Ελλήνων είναι ξεχρεωμένα και έρχονται όλοι μαζί και τους χτυπούν.

Τελικά θέλουν μανιωδώς να αποκτήσουν τα σπίτια των Ελλήνων,θέλουν την καταστροφή τους !!!

 


Αυτό αποδεικνύεται τελικά!!!

Ακόμα και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος υπέρ των fund-ασμάτων!!!!

Ωστόσο, η Τράπεζα της Ελλάδος στην πρόσφατη έκθεσή της για τη Χρηματοπιστωτική Σταθερότητα αναφέρει ότι «η ικανότητα των εν λόγω εταιριών να διαχειριστούν τα δάνεια για λογαριασμό των Εταιριών Απόκτησης Απαιτήσεων από Δάνεια και Πιστώσεις και των Πιστωτικών Ιδρυμάτων δυσχεραίνεται από την πρόσφατη απόφαση του Αρείου Πάγου 822/20228 και τις σχετικές αποφάσεις των εφετείων αναφορικά με τη νομιμοποίησή τους να προβούν σε δικαστικές ενέργειες και κυρίως να συμμετέχουν σε διαδικασίες πλειστηριασμών».

Γιατί η ουσία δεν είναι αν οι τράπεζες επέλεγαν τον νόμο του 2003 ή του 2015, αλλά ότι υφαρπάζουν τα σπίτια και τις περιουσίες μας για Δάνεια που είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΣ στα λογιστικά βιβλία των τραπεζών, όπως έπρεπε να υπάρχουν!
Δάνεια πληρωμένα από όλους εμάς μέσω των ανακεφαλοποιήσεων των τραπεζών!!!!


Άρα, αν τα δάνεια- όσα δόθηκαν μέχρι το 2014- δεν είναι καταγεγραμμένα στους ισολογισμούς των τραπεζών, τι ακριβώς «αγόρασαν» τα … fund-ασματα των ίδιων των τραπεζών και μάλιστα με κρατικές εγγυήσεις;

Ο νομικός και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, μέλος της νομικής επιστημονικής ομάδας που προσέφυγε υπέρ των δικαιωμάτων των δανειοληπτών στον Άρειο Πάγο, μιλώντας στον 98.4 αποκάλυψε, πως οικονομοτεχνική μελέτη που παρουσία ο Δ.Σ.Α. στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου κατά την εκδίκαση της υπόθεσης ώστε να να μην έχουν το δικαίωμα διαδίκου σε πλειστηριασμούς, ως μη δικαιούχοι που είναι οι servicers των funds , αποδεικνύει ότι οι servicers, που έκαναν χρήση του νόμου 4354/2003 , γλύτωσαν από φόρους στο ελληνικό δημόσια 58 δισεκατομμύρια. Αλλά ενώ ο νόμος αυτός που προέβλεπε ατέλεια φόρων , ως επενδυτικός νόμος δεν είχε πρoβλέψει για να μπορούν να εκπροσωπούν σε πλειστηριασμούς τα funds, ουσιαστικά τώρα ζητούν από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, να έχουν αυτό το δικαίωμα με χρήση διατάξεων άλλου νόμου του 4354/2015. Έτσι και αποφυγή φόρων 58 δις ευρώ για 800 χιλιάδες πλειστηριασμούς από το δημόσιο να έχουν και δικαίωμα να παρίστανται ως διάδικοι σε πλειστηριασμούς με χρήση άλλου νόμου να κάνουν. Ο κ. Ντίλης , διευκρίνισε ότι το εκρηκτικό πρόβλημα των πλειστηριασμών της πρώτης -κύριας κατοικίας δεν επιλύεται με την όποια θετική υπέρ των δανειοληπτών απόφαση, απλά θα γίνει πιο δυσχερής για servicers και πιο δαπανηρή με φόρους για τα funds. Χρειάζεται πολιτική παρέμβαση και ψήφιση νόμου πλαισίου για την προστασία της πρώτης κατοικίας, για τον οποίο νόμο οι πολιτικές δυνάμεις δεν λένε με ελάχιστες εξαιρέσεις, σχεδόν τίποτα.



Κάποιοι έχουν αποφασίσει των θάνατο των Ελλήνων !!!!!

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ν.Δ νομοθέτησαν την εξόντωση σου.

Ε.ΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ?

"...Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ με βάση αυτά που έχουμε καταθέσει στον Άρειο Πάγο, δεν "λέμε"... ούτε «θα»..., ΑΜΕΣΑ που θα βγει κυβέρνηση συστήνει Ελληνικό αμιγώς χρηματοπιστωτικό ίδρυμα,το οποίο έχει μετόχους όλους τους Έλληνες πολίτες. Αυτό θα ασκεί την εποπτεία και τον έλεγχο σε όλες τις τράπεζες και στον επόπτη, την ΤτΕ, διενεργεί ελέγχους σε όλα τα επίπεδα του τραπεζικού συστήματος. 
Παράλληλα άμεσα δημιουργείται Ειδική Επιτροπή Ελέγχου για να μπορέσουμε να δούμε τις δανειακές συμβάσεις που έχουν συναφθεί να δούμε αν είναι ετεροβαρείς....Γιατί δεν άκουσα εγώ ποτέ να δώσουν τα χρήματα οι τράπεζες πίσω...Άρα ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο. 
Άρα όπως λέμε στην πιάτσα…στο γκισντάνι τα διοικητικά συμβούλια των τραπεζών! Κρατικοποίηση άμεση και θα δούμε τι έχουν εισπράξει, πού τα έχουν πάει, σε ποια off shore εταιρία, αν υπήρχε πελατειακή σχέ4ση με το κράτος, τον νομοθέτη, τον εκάστοτε βουλευτή… 
Κι όλοι αυτοί θα φυλακιστούν άμεσα… εφόσον βγάλουν πόρισμα τα δικαστήρια τα οποία… όλη αυτή η αυστηρότητα πάνω στην αλήθεια και το δίκαιο διενεργείται πρώτον από σεβασμό προς τον πολίτη, ο οποίος είναι ο μόνος γνώμονας της πολιτείας των Ελλήνων, πρέπει να είναι ο Έλληνας πολίτης και αυτόν τον γνώμονα έχει μόνο η διαβίωση του με ασφάλεια και πρόνοια.... Πρόνοια σημαίνει προνοώ… δηλαδή σκέφτομαι από πριν τι πρέπει να θέσω ως υποδομή ώστε ο πολίτης να νιώθει ασφάλεια...
Θα πρέπει να εφαρμοστεί άμεσα το νομικό πλαίσιο ακόμα και αυτό που ισχύει τώρα. Γιατί δεν μπορεί να μου λες να πτωχεύσεις εμένα γιατί δεν μπορώ να πληρώσω, αλλά να μην πτωχεύσω και κρατικοποιήσω την τράπεζα που δεν μπόρεσε να πληρώσει και την δάνεισα εγώ; 
Δηλαδή οι νόμοι χρησιμοποιούνται κατά το δοκούν όταν θέλουμε κι όταν δεν θέλουμε, τους παραβλέπουμε και κάνουμε επιδείξεις στα κανάλια;
 
Εξαγορά των κόκκινων δανείων από το ελληνικό δημόσιο. Είναι αδιαπραγμάτευτο αυτό, γιατί έχει ήδη γίνει....
Άρα σταματάει να πληρώνει ο Έλληνας πολίτης προς τα τραπεζικά ιδρύματα από την πρώτη κιόλας ημέρα.
Θα γίνουν οι Επιτροπές Ελέγχου θα δούμε τι ακριβώς έχει γίνει και εφόσον εγγυάται το ελληνικό δημόσιο, αν η τράπεζα λειτουργεί νόμιμα και δεν έχει πράξει εις βάρος του Έλληνα πολίτη, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. 
Ειδάλλως, πρέπει να βρει μαύρο χιόνι να πατήσει ο καθένας ο οποίος κορόιδεψε τον Έλληνα πολίτη. Θα πρέπει με το πόρισμα των ειδικών δικαστηρίων που θα διαμορφωθούν, άμεση κρατικοποίηση όλων των τραπεζών φυλάκιση όλων των υπευθύνων είναι αδιαπραγμάτευτο αυτό για να νιώσει ο πολίτης ασφαλής..."
 
Είναι πολύ κοντά η ώρα που θα πρέπει να κάνουμε την επιλογή μας... και αυτή θα καθορίσει την ανέλιξη ή τον αφανισμό μας..Με πληροφορίες από .ΕΔΩ

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του Αρτέμη Σώρρα μετα την αποφυλάκιση 29-11-2020.

 Αρτέμης Σώρρας: όταν ζητηθούν ευθύνες από το ucc κάποιος θα πρέπει να πάει φυλακή

 Φυσικά για να διατηρώ το αρχείο με το ucc διατηρώ 3 δωμάτια με αποδείξεις. Ουσιαστικά στους 1500 δικηγόρους του ucc κάθε φορά στέλνουμε τις αποδείξεις.

 Κάθε φορά που κόβεται ένα τιμολόγιο κόβεται από που προκύπτει αυτό. Άρα έχουμε όλες τις αποδείξεις, σας ενημερώνω πως δεν μας έκαναν καμία ένσταση. Οπότε υπάρχει  ένα καινούριο πεδίο που δεν θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν.

 Όσο περνάει ο καιρός οποιοσδήποτε μηχανισμός ακούμπησε, δηλαδή, δικαστής που δίκασε, αυτός που έβαλε τις ψεύτικες κατηγορίες, οτιδήποτε βγαίνει, αυτός που έβγαλε τα δημοσιεύματα, αυτός που έδωσε εντολή, αυτός που νόμιζε οτι είχε την εντολή στα χέρια του αλλά τελικά νόμισε πως είναι αφεντικό του αφεντικού του και ότι καλά το έκανε. Κάποια στιγμή από πολύ ψηλά από το ucc θα ζητηθούν ευθύνες. Κάποιος πρέπει να πάει φυλακή.






Διαβάστε Επίσης:

ΠΩΣ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ;ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΜΑΣ;

Η ΛΑΡΚΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΟΒΑΛΤΙΟΥ ΣΕ ΚΡΑΜΑ ΣΙΔΗΡΟΝΙΚΕΛΙΟΥ ΓΙΑ 100 ΕΤΗ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ!!!






ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ