ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Η διακυβέρνηση της Επιτροπής των 300

 


Pseudoreality org


Η  Επιτροπή των 300  κυβερνά τον κόσμο μέσω μιας αυτοκρατορίας τριών πόλεων-κρατών, στην οποία οι πόλεις δεν πληρώνουν φόρους και υπακούουν στους δικούς τους νόμους:
Η Επιτροπή των 300 χρησιμοποιεί ένα δίκτυο ομάδων στρογγυλής τραπέζης, δεξαμενών σκέψης και μυστικών εταιρειών που ελέγχουν τα μεγαλύτερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και κυβερνήσεις του κόσμου.
Οι πιο σημαντικές από αυτές τις ομάδες περιλαμβάνουν,
Η Δυτική Ευρώπη, εξαιρουμένης της Γερμανικής Αυτοκρατορίας, ενώθηκε από τον Οίκο των Guelph το 1815.
Η Γερμανική Αυτοκρατορία κατακτήθηκε το 1918 μαζί με τη Ρωσική Αυτοκρατορία και την Οθωμανική Αυτοκρατορία μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο χιλιετής πόλεμος μεταξύ των Guelph και Ghibelline ολοκληρώθηκε τελικά με την ήττα του Άξονα στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και την εισαγωγή των πυρηνικών όπλων, έκτοτε ο κόσμος ήταν υπό μονοπωλιακό έλεγχο.
Οι νικητές του Β' Παγκοσμίου Πολέμου παίζουν τη γερμανική φυλή ως ηττημένοι σε αυτόν τον ιδεολογικά οργανωμένο πόλεμο. Ο γερμανικός αγώνας ήταν στην πραγματικότητα θεαματικοί νικητές, συντρίβοντας την πανίσχυρη Ιαπωνική Αυτοκρατορία και ανακτώντας τον έλεγχο στους Αγίους Τόπους.
Ο κομμουνισμός επετράπη να εξαπλωθεί στην Ανατολική Ευρώπη και την Ασία, αποδεικνύοντας ότι ήταν μια ανώτερη μέθοδος κατάκτησης των λαών από τον πόλεμο.
Ο κομμουνισμός με τις μορφές του σοσιαλισμού, της Εκπαίδευσης με βάση τα Αποτελέσματα και των λοξών μέσων μαζικής ενημέρωσης έχει εξαπλωθεί στον δυτικό κόσμο προσηλυτίζοντας τους ανθρώπους με υποδείξεις στη μαρξιστική-λενινιστική ιδεολογία.
Μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο το 1946  το Ινστιτούτο Tavistock  ιδρύθηκε στο Λονδίνο με επιχορήγηση από το Ίδρυμα Ροκφέλερ.
Το πρωτοποριακό έργο του Tavistock στην επιστήμη της συμπεριφοράς σύμφωνα με τις φροϋδικές γραμμές του «ελέγχου» των ανθρώπων το καθιέρωσε ως το παγκόσμιο κέντρο της θεμελιώδους ιδεολογίας.
«Όλες οι τεχνικές του Tavistock και του αμερικανικού ιδρύματος έχουν έναν και μόνο στόχο – να καταρρίψουν την ψυχολογική δύναμη του ατόμου και να το καταστήσουν αβοήθητο να αντιταχθεί στους δικτάτορες της Παγκόσμιας Τάξης.
Οποιαδήποτε τεχνική που βοηθά στη διάλυση της οικογενειακής μονάδας και των αρχών της θρησκείας, της τιμής, του πατριωτισμού και της σεξουαλικής συμπεριφοράς, χρησιμοποιείται από τους επιστήμονες του Tavistock ως όπλα ελέγχου του πλήθους».
Το αναπόφευκτο ενός Β' Παγκοσμίου Πολέμου φαίνεται όλο και πιο οδυνηρά προφανές, και στον δυτικό παγκόσμιο πόλεμο εξακολουθεί να δοξάζεται από πολλούς. Οι πιο δημοφιλείς ταινίες είναι οι πολεμικές ταινίες, τα πιο δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια είναι τα πολεμικά βιντεοπαιχνίδια.
Ο Άλμπερτ Πάικ , η μόνη στρατιωτική φιγούρα της Συνομοσπονδίας που τιμήθηκε με υπαίθριο άγαλμα στην Περιφέρεια της Κολούμπια, είχε να πει το 1871 για τον μελλοντικό Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο:
«Ο πόλεμος πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ και ο πολιτικός Σιωνισμός να καταστρέφουν αμοιβαία ο ένας τον άλλον. Εν τω μεταξύ, τα άλλα έθνη, για άλλη μια φορά διχασμένα σε αυτό το θέμα, θα αναγκαστούν να πολεμήσουν μέχρι πλήρους σωματικής, ηθικής, πνευματικής και οικονομικής εξάντλησης».
Οι απόγονοι της Φυλής των Λεβί ελέγχουν τα οικονομικά και θρησκευτικά όπλα της αυτοκρατορίας.
Αυτό περιλαμβάνει ολόκληρο το  τραπεζικό σύστημα  και τα πολιτικά συστήματα του κόσμου. Η οικογένεια Rothschild  είναι η πιο ισχυρή τραπεζική οικογένεια στον κόσμο. Σχετίζονται επίσης με άλλους ισχυρούς Λευίτες, συμπεριλαμβανομένων των Κοέν και των Λεβί.
Οι απόγονοι της Φυλής του Ιωσήφ ενεργούν ως μονάρχες στον αγγλόφωνο κόσμο, ενώ οι απόγονοι της Φυλής του Ιούδα ενεργούν ως μονάρχες στον ισπανόφωνο κόσμο.
Η παγκόσμια μυστική θρησκεία είναι η λατρεία του Αμούν.
Χωρίς να το γνωρίζουν Εβραίοι, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι σε όλο τον κόσμο τιμούν τον Αμούν στο τέλος της προσευχής τους.
Αμούν = Αμόν = ΑΜΗΝ.
Ο Αμούν αντιπροσωπεύει το ουσιώδες και το κρυμμένο, η ελίτ της εξουσίας ευδοκιμεί κρατώντας τις μάζες στο σκοτάδι.

Ο Ιγνάτιος της Λογιόλα και ο Οίκος της Βοργίας
ήταν κρυπτοεβραίοι Marranos της θρησκευτικής αίρεσης Los Alumbrados.
Οι Alumbrados  ήταν μια μυστική κοινωνία των Γνωστικών που κήρυττε τη Μυστήρια Βαβυλωνιακή θρησκεία και τη λατρεία του Εωσφόρου, του μεγάλου απατεώνα.
Αυτοί οι κρυπτο-Καμπαλιστές Εβραίοι μυστικιστές διείσδυσαν στο Βατικανό μέσω του Πάπα Καλλίξτου Γ' και του Πάπα Αλέξανδρου ΣΤ', αμφότεροι του Οίκου της Βοργίας, ως πράκτορες του Στέμματος της Αραγονίας.
Το 1527 ο Ιγνάτιος της Λογιόλα κατάφερε να ξεφύγει από τη δίωξη από την Ιερά Εξέταση με τη βοήθεια του Πάπα Παύλου Γ' της οικογένειας των Μαύρων Ευγενών Φαρνέζε. Ο Λογιόλα ισχυρίστηκε ότι δημιούργησε μια πολιτοφυλακή για να υπερασπιστεί τον Παπισμό που θα οδηγούσε στον απόλυτο έλεγχο των Στρατιωτικών και της Πολιτικής και στον απόλυτο έλεγχο μιας Ενιαίας Παγκόσμιας Εκκλησίας.
Η χρηματοδότηση προήλθε από τον Φραγκίσκο Βοργία, τον δισέγγονο του Πάπα Αλεξάνδρου ΣΤ' και του Βασιλιά Φερδινάνδου Β' της Αραγονίας. Ο Francis Borgia αργότερα έγινε ο 3ος Ανώτερος Στρατηγός της Εταιρείας του Ιησού. Η Εταιρεία του Ιησού έγινε διάδοχος του Τάγματος της Μοντέσα που είχε κληρονομήσει τις κτήσεις του κλάδου της Αραγονίας των Ναϊτών Ιπποτών.
Τον προτελευταίο Διδάσκαλο του Τάγματος της Montesa, Francisco Lanzol de Romani, διαδέχθηκε ο ξάδερφός του Pedro-Luis de Borja που ήταν ετεροθαλής αδερφός του Francis Borgia.
Το λουθηρανικό μεταρρυθμιστικό κίνημα χρησιμοποιήθηκε από τους Ροδόσταυρους και αργότερα τους Ιησουίτες, για να ανατρέψουν το κοινό και να περιορίσουν τις πραγματικές κοινωνικοπολιτικές επιπτώσεις της Μεταρρύθμισης στις κοινωνίες στην Ευρώπη.
Η Μεταρρύθμιση καθοδηγήθηκε από τον Μάρτιν Λούθηρο και χρηματοδοτήθηκε από τον Φρειδερίκο Γ' της Σαξονίας, του Οίκου του Βετίν.
Οι Ροδόσταυροι, όπως και οι Αλούμπραδος, ήταν μια μυστική κοινωνία Γνωστικών που κήρυττε τη Μυστήρια Βαβυλωνιακή θρησκεία και τη λατρεία του Εωσφόρου. Ο Ροδοσταυρισμός και το καβαλιστικό δόγμα του ήταν ο πρόδρομος του Αόρατου Κολλεγίου, της Βασιλικής Εταιρείας και του σύγχρονου κερδοσκοπικού Τεκτονισμού.
Μετά την καταστολή των Ιησουιτών το 1773, οι Illuminati ιδρύθηκαν από τον Ιησουίτη μαθητή  Adam Weishaupt  τη Νύχτα Walpurgis το 1776. Ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του Weishaupt ήταν ο Ερνέστος Β', Δούκας της Σαξ-Γκόθα-Άλτενμπουργκ του Οίκου του Βετίν.
Ο σκοπός αυτού του ελεγχόμενου από τους Ιησουίτες Βαυαρούς Ιλλουμινάτι ήταν να προστατεύσει την Εταιρεία των οικονομικών συμφερόντων του Ιησού, να εκδικηθεί τους Μονάρχες που ανάγκασαν την καταστολή των Ιησουιτών, να ανατρέψουν το αγγλικό μασονικό κίνημα και να επανιδρύσουν την Εταιρεία του Ιησού. Αυτό το πέτυχαν σχεδιάζοντας τη Γαλλική Επανάσταση, που οδήγησε στους Ναπολεόντειους Πολέμους.
Οι Ιησουίτες αποκαταστάθηκαν το 1814 μετά την παραίτηση του Ναπολέοντα που ήταν στην πραγματικότητα εργαλείο των Ιησουιτών.
Ο Ναπολέων  είχε να πει αυτό για την Κοινωνία του Ιησού ενώ ήταν εξόριστος στο νησί της Αγίας Ελένης.
«Οι Ιησουίτες είναι μια στρατιωτική οργάνωση, όχι ένα θρησκευτικό τάγμα. Ο αρχηγός τους είναι ένας στρατηγός ενός στρατού, όχι ο απλός πατέρας ηγούμενος ενός μοναστηριού. Και ο στόχος αυτής της οργάνωσης είναι η ΔΥΝΑΜΗ.
Η εξουσία στην πιο δεσποτική της άσκηση. Απόλυτη εξουσία, καθολική δύναμη, δύναμη ελέγχου του κόσμου με τη βούληση ενός και μόνο ανθρώπου…
Ο Στρατηγός των Ιησουιτών επιμένει να είναι κύριος, κυρίαρχος, πάνω στον κυρίαρχο. Όπου και αν γίνουν δεκτοί οι Ιησουίτες, θα είναι κύριοι, θα κοστίσει όσο μπορεί… Κάθε πράξη, κάθε έγκλημα, όσο φρικτό κι αν είναι, είναι έργο αξιόλογο, αν διαπράττεται για το συμφέρον της Κοινωνίας των Ιησουιτών ή με εντολή του στρατηγού».
Το εξάγραμμα δεν είναι σημάδι του Ιουδαϊσμού.
Είναι σημάδι Σιωνισμού, Αποκρυφισμού, Σατανισμού & Τεκτονισμού.
Το εξάγραμμο είναι το πιο ισχυρό και κακό σημάδι στον Σατανισμό και σε όλο τον αποκρυφιστικό κόσμο.
Το εξάγραμμα χρησιμοποιείται κυρίως στη μαγεία για να καλέσει δαίμονες από τον κόσμο. Η λέξη «εξάγωνο» που σημαίνει να βάζω κατάρα σε κάποιον, προέρχεται από αυτό το ζώδιο.
Το εξάγραμμο είναι ένα αστέρι έξι πλευρών, που αποτελείται από ένα εξάγωνο έξι πλευρών που περιβάλλεται από έξι ισόπλευρα τρίγωνα. Κάθε ισόπλευρο τρίγωνο που βρίσκεται μέσα στο εξάγραμμο είναι 60° επί 60° επί 60°. Το εξάγραμμα αντιπροσωπεύει το 666 και είναι το «Σήμα του Θηρίου» που αναφέρεται στη Βίβλο. Όπως λένε «Ο Διάβολος είναι στις λεπτομέρειες».
Η χειρονομία του Westside ή "Triad Claw" σηματοδοτεί τα γράμματα M & W, τα οποία συμβολίζουν το 666 από τα τρία V. Το γράμμα V είναι « waw » στα εβραϊκά και «vav» στα Gematria και είναι το 6ο  γράμμα και στα δύο.
Η χειρονομία Sign of the Horns ή El-Diablo είναι μια παραλλαγή του «Triad Claw» με τα δύο συνδεδεμένα δάχτυλα λυγισμένα προς τα κάτω. Η χειρονομία A-ok είναι επίσης μια αναπαράσταση του αριθμού 666. με το μεσαίο δάχτυλο, το δαχτυλίδι και το μικρό δάχτυλο να αντιπροσωπεύουν το πάνω μέρος των έξι. Ο δείκτης και ο αντίχειρας αντιπροσωπεύουν το κυκλικό τμήμα των έξι.
Αστρολογικά ο Κρόνος αντιπροσωπεύει το σκοτάδι, την ατυχία, τον θάνατο και τον φόβο. Το Σάββατο πήρε το όνομά του από τον Ρωμαίο θεό Κρόνο, οι Αρχαίοι Έλληνες αναφέρονταν σε αυτόν τον θεό ως Κρόνο. Το σύμβολο του Κρόνου/Κρόνου είναι το δρεπάνι. Το Σάββατο είναι η   ημέρα της εβδομάδας στους δυτικούς πολιτισμούς και ο Κρόνος είναι ο 6ος  πλανήτης από τον Ήλιο. Ο Κρόνος είχε έξι παιδιά με τη σύζυγό του Οπς, το 6ο από αυτά τα παιδιά ήταν ο  Δίας ή όπως τον ήξεραν οι Έλληνες, ο Δίας.
Το δρεπάνι του Κρόνου και το σφυρί του Θορ (Δίας/Δίας) μαζί αντιπροσωπεύονται στο σύμβολο του κομμουνισμού.
Ο πυρήνας του ελέγχου του πληθυσμού του Πλανήτη Γη βρίσκεται στις αρχαίες λατρείες. Αυτές οι λατρείες εξακολουθούν να υπάρχουν μέχρι σήμερα. Ακολουθώντας τις αρχαιότερες θρησκείες αναμεμειγμένες με σεξουαλική λατρεία.
Οι κύριες λατρείες είναι η λατρεία του Πλανήτη Κρόνου (El), της Σελήνης (Isis), της Αφροδίτης (Lucifer) & του Ήλιου (Ra).
Η εμπορία παιδιών/ανθρώπων είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα εγκλήματα στον κόσμο. Η εμπορία παιδιών/ανθρώπων είναι μια βιομηχανία 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εγκληματική επιχείρηση στον κόσμο, μετά τα ναρκωτικά.
Κρόνος = Σατανάς = Αυτός = Μολώχ.
Η ελίτ της δύναμης αυτού του κόσμου λατρεύει τον Κρόνο και τον κατευνάζει με θυσίες παιδιών όπως ακριβώς κάνουν εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Η πιο δημόσια από αυτές τις εκθέσεις είναι η τελετή «Cremation of Care» που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο  Bohemian Grove , όπου τα μέλη θυσιάζουν ένα παιδί στον θεό τους Moloch.
Η Επιτροπή των 300 ελέγχει την παγκόσμια οικονομία μέσω της εταιρείας City of London Corporation.
Οι Ομάδες των 7, 20 και 30 ενεργούν ως χρηματοοικονομικές ρυθμιστικές αρχές και μεσάζοντες που εξυπηρετούν Κεντρικές Τράπεζες και Τράπεζες Επενδύσεων.
Αυτοί οι ρυθμιστές είναι μη εκλεγμένοι και εξουσιοδοτούν τους χρηματοοικονομικούς τρομοκράτες σε βάρος των μαζών.
Τέλος, οι Επενδυτικές Τράπεζες και οι εταιρείες χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στοιχηματίζουν με τα χρήματα των πελατών τους με τη διαβεβαίωση ότι τυχόν ζημίες θα πληρωθούν από τους φορολογούμενους.
Abdullah II, King Jordan
Abramovich, Roman
Ackermann, Josef
Adeane, Edward
Agius, Marcus
Ahtisaari, Martti
Akerson, Daniel
Albert II, Βασιλιάς
Αλέξανδρος του Βελγίου, διάδοχος της Γιουγκοσλαβίας
Amato, Giuliano
Anderson, Carl A.
Andreotti, Giulio
Andrew, Δούκας του York
Anne, Princess Royal
Anstee, Nick
Ash, Timothy Garton
Astor, William Waldorf
Avenue, Pyotr
Balkenende, Jan Peter
Ballmer, Steve
Balls, Ed
Barroso, Jose Manuel
Beatrix, Queen of the Netherlands
Belka, Marek
Bergsten, C. Fred
Berlusconi, Silvio
Μπερνέικ, Μπεν
Bernstein, Nils
Berwick, Donald
Bildt, Carl
Bischoff, Sir Winfried
Blair, Tony
Blankfein, Lloyd
Blavatnik, Leonard
Bloomberg, Michael
Bolkestein, Frits
Bolkiah, Hassanal
Bonello, Michael C
Bonino, Emma
Boren, David L.
Borwin, Δούκας του Mecklenburg
, Bronf Charles
Bronfman, Edgar Jr.
Bruton, John
Brzezinski, Zbigniew
Budenberg, Robin
Buffet, Warren
Bush, George HW
Cameron, David
Camilla, Δούκισσα της Κορνουάλης
Cardoso, Fernando Henrique
Carington, Peter
Carl XVI Gustaf, Βασιλιάς της Σουηδίας
Carlos, Δούκας της
Πάρμα , Μάρκος
Carroll, Cynthia
Caruana, Jaime
Castell, Sir William
Chan, Anson
Chan, Margaret
Chan, Norman
Charles, Prince of Wales
Chartres, Richard
Chiaie, Stefano Delle
Chipman, Dr John
Chodiev, Patokh
Christoph, Πρίγκιπας του Schleswig-Holstein
Cicchitto, Fabrizio
Clark, Wesley
Clarke, Kenneth
Clegg, Nick
Clinton, Bill
Cohen, Abby Joseph
Cohen, Ronald
Cohn, Gary
Colonna di Paliano, Marcantonio, Δούκας του Paliano
Constantijn, Πρίγκιπας της Ολλανδίας
Κωνσταντίνος Β', Βασιλιάς της Ελλάδας
Cooksey, David
Cowen, Brian
Craven, Sir John
Crockett, Andrew

Dadush, Uri
D'Aloisio, Tony
Darling, Alistair
Davies, Sir Howard
Davignon, Étienne
Davis, David
de Rothschild, Benjamin
de Rothschild, David René
de Rothschild, Evelyn
de Rothschild, Leopold
Deiss, Joseph
Deripaska
, Michael
Draghi, Oleg Dob
Du Plessis, Jan
Dudley, William C.
Duisenberg, Wim


Εδουάρδος, Δούκας του Κεντ
Εδουάρδος, κόμης του Γουέσεξ
Ελισάβετ Β', Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου
Έλκαν, Τζον
Εμμανουήλ, Βιτόριο, Πρίγκιπας της Νάπολης
Ερνστ Αύγουστος, Πρίγκιπας του Ανόβερου

Feldstein, Martin
Festing, Matthew
Fillon, François
Fischer, Heinz
Fischer, Joschka
Fischer, Stanley
FitzGerald, Niall
Franz, Δούκας της Βαυαρίας
Fridman, Mikhail
Friso, Πρίγκιπας του Orange-Nassau
Gates, Bill
Geidt, Christopher Tichedmo Geithnerg
,
Πρωσία
Gibson-Smith, Dr Chris
Gorbachev, Mikhail
Gore, Al
Gotlieb, Allan
Green, Stephen
Greenspan, Alan
Grosvenor, Gerald, 6ος δούκας του Westminster
Gurría, José Ángel
Hague, William
Hampton, Sir Philip
Hans-Adam II, Prince of
Lineald V, Βασιλιάς της Νορβηγίας
Harper, Stephen
Heisbourg, François
Henri, Μέγας Δούκας του Λουξεμβούργου
Hildebrand, Philipp
Hills, Carla Anderson
Holbrooke, Richard
Honohan, Patrick
Howard, Alan
Ibragimov, Alijan Ingves ,
Stefan
Isaacson, Walter
Juan Carlos, King of Spain
Jacobs, Kenneth M.
DeAnne
Juncker, Jean-Claude
Kenen, Peter
Kerry, John
King, Mervyn
Kinnock, Glenys
Kissinger, Henry
Knight, Malcolm
Koon, William H. II
Krugman, Paul
Kufuor, John
Lajolo, Giovanni
Lake, Anthony
Lambert, Richard
Lamy, Pascal
Landau, Jean-Pierre
Laurence, Timothy
Leigh-Pemberton, James
Leka, διάδοχος της Αλβανίας
Leonard , Mark
Levene, Peter
Leviev, Lev
Levitt, Arthur
Levy, Michael
Lieberman, Joe
Livingston, Ian
Loong, Lee Hsien
Lorenz του Βελγίου, Αρχιδούκας της Αυστρίας-Este
Louis Alphonse, Δούκας του Anjou
Louis-Dreyfus, Gérard
Mabel, Πριγκίπισσα του Orange-Nassau
Mandelson, Peter
Manning, Sir David
Margherita, Αρχιδούκισσα της Αυστρίας-Este
Margrethe II, Βασίλισσα της Δανίας
Martínez, Guillermo Ortiz
Mashkevitch, Alexander
Massimo, Stefano, Πρίγκιπας της Roccasecca dei Volsci
Massimo-Branzio Arsoli και Triggiano
McDonough, William Joseph
McLarty, Mack
Mersch, Yves
Michael, Prince of Kent
Michael, King of Romania
Miliband, David
Miliband, Ed
Mittal, Lakshmi
Moreno, Glen
Moritz, Prince and Landgrave of Hesse-Kassel
Murdoch, Rupert
Napoléon, Charles
Nasser, Jacques
Niblett, Robin
Nichols, Vincent
Nicolás, Adolfo
Noyer, Christian
Ofer, Sammy
Ogilvy, Alexandra, Lady Ogilvy
Ogilvy, David, 13th Earl of Airlie
Ollila, Jorma
Oppenheimer, Nicky
Osborne, George
Oudea, Frederic
Parker, Sir John
Patten, Chris
Pébereau, Michel
Penny, Gareth
Peres, Shimon Philiph
, Duke
Pio, Dom Duarte, Δούκας της Braganza
Pöhl, Karl Otto
Powell, Colin
Prokhorov, Mikhail
Quaden, Guy

Rasmussen, Anders Fogh
Ratzinger, Joseph Alois (Πάπας Βενέδικτος XVI)
Reuben, David
Reuben, Simon
Rhodes, William R.
Rice, Susan
Richard, Δούκας του Gloucester
Rifkind, Sir Malcolm
Ritblat, Sir John
Roach, Stephen S.
Robinson, Mary
Rockefeller, David Jr.
Rockefeller, David Sr.
Rockefeller, Nicholas
Rodríguez, Javier Echevarría
Rogoff, Kenneth
Roth, Jean-Pierre
Rothschild, Jacob
Rubenstein, David
Rubin, Robert
Ruspoli, Francesco, 10 th  Prince of Cerveteri
Safra, Joseph San Safra ,
Moderise Σαρκοζί, Νικολά


Sassoon, Isaac
Sassoon, James
Sawers, Sir Robert John
Scardino, Marjorie
Schwab, Klaus
Schwarzenberg, Karel
Schwarzman, Stephen A.
Shapiro, Sidney
Sheinwald, Nigel
Sigismund, Μέγας Δούκας της Τοσκάνης, Αρχιδούκας της Αυστρίας
Συμεών της
Σαξονόβουργκ Olympia
Sofía, Queen of Spain
Soros, George
Spectre, Arlen
Stern, Ernest
Stevenson, Dennis
Steyer, Tom
Stiglitz, Joseph
Strauss-Kahn, Dominique
Straw, Jack
Sutherland, Peter
Tanner, Mary
Tedeschi, Ettore Gotti
Thompson, Mark
Thomson, Dr.
Tietmeyer, Hans
Trichet, Jean-Claude
Tucker, Paul
Van Rompuy, Herman
Vélez, Álvaro Uribe
Verplaetse, Alfons
Villiger, Kaspar
Vladimirovna, Μαρία, Μεγάλη Δούκισσα της Ρωσίας
Volcker, Paul
von Habsburg, Otto
Waddaulah, Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin, Sultan
, Sir David
Wallenberg, Jacob
Walsh, John
Warburg, Max
Weber, Axel Alfred
Weill, Michael David
Wellink, Nout
Whitman, Marina von Neumann
Willem-Alexander, Prince of Orange
William Prince of Wales
Williams, Dr Rowan
Williams, Shirley
Wilson, David
Wolfensohn, James
Wolin, Neal S.
Woolf, Harry
Woolsey, R. James Jr.
Worcester, Sir Robert
Wu, Sarah
Zoellick, Robert


Τριακόσιοι άνδρες, που όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους, κατευθύνουν την οικονομική μοίρα της Ευρώπης και επιλέγουν τους διαδόχους τους μεταξύ τους».
Walter Rathenau
1909, ιδρυτής της μαμούθ γερμανικής General Electric Corporation
Η Επιτροπή των 300 είναι προϊόν του Συμβουλίου των 300 της Βρετανικής Εταιρείας Ανατολικών Ινδιών.
Η Εταιρεία Ανατολικών Ινδιών ναυλώθηκε από τη βρετανική βασιλική οικογένεια το 1600. Έκανε τεράστια περιουσία στο  εμπόριο ναρκωτικών οπίου με την Κίνα και έγινε η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο στην εποχή της. Σήμερα, μέσω πολλών ισχυρών συμμαχιών, η Επιτροπή των 300 κυβερνά τον κόσμο και είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την εγκληματική ατζέντα για τη δημιουργία μιας «Νέας Παγκόσμιας Τάξης», υπό μια «Ολοκληρωτική Παγκόσμια Κυβέρνηση».
Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το «αυτοί» ή «ο εχθρός» παρά μόνο ως συντομογραφία. Ξέρουμε ποιοι είναι «αυτοί», ο εχθρός.
Η Επιτροπή των 300 με την «αριστοκρατία» της, την ιδιοκτησία της  στο τραπεζικό σύστημα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ  , τις ασφαλιστικές εταιρείες, τις γιγάντιες εταιρείες, τα ιδρύματα, τα δίκτυα επικοινωνιών, υπό την προεδρία μιας ιεραρχίας συνωμοτών – αυτός είναι ο εχθρός.
Οι μυστικές εταιρείες  υπάρχουν με εξαπάτηση. Το καθένα είναι μια ιεραρχία με έναν εσωτερικό κύκλο στην κορυφή, που εξαπατά τους από κάτω με ψέματα, όπως το να διεκδικούν μια ευγενή ατζέντα. Έτσι, εξαπατώντας τους να ακολουθήσουν έναν ιστό κατακερματισμένης συνενοχής.
Ο εσωτερικός κύκλος της Επιτροπής των 300 είναι το  Order of the Garter , με επικεφαλής τη βασίλισσα Elizabeth Windsor II. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι οι Windsor άλλαξαν το όνομά τους από το γερμανικό Saxe-Coburg-Gotha κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, λόγω αντι-γερμανικού αισθήματος.
Ο εχθρός είναι ξεκάθαρα αναγνωρίσιμος ως η Επιτροπή των 300 και οι μπροστινές οργανώσεις της, όπως π.
…και όλους τους συνδεδεμένους οργανισμούς του, τα think tanks και τα ερευνητικά ιδρύματα που ελέγχονται από το Stanford και το Tavistock Institute of Human Relations και τελευταίο, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, το στρατιωτικό κατεστημένο.
Η Επιτροπή των 300 είναι η απόλυτη μυστική κοινωνία που αποτελείται από μια ανέγγιχτη άρχουσα τάξη, η οποία περιλαμβάνει:
  • η βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου (Ελισάβετ Β')
  • η βασίλισσα της Ολλανδίας
  • η βασίλισσα της Δανίας
  • οι βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης
Αυτοί οι αριστοκράτες αποφάσισαν μετά το θάνατο της βασίλισσας Βικτώριας, μητριάρχη των Ενετών Μαύρων Γουέλφων ότι, για να αποκτήσουν παγκόσμιο έλεγχο, θα ήταν απαραίτητο τα αριστοκρατικά μέλη της να «συνεργαστούν» με τους μη αριστοκρατικούς αλλά εξαιρετικά ισχυρούς ηγέτες των εταιρικών επιχειρήσεων σε παγκόσμια κλίμακα, και έτσι οι πόρτες για την απόλυτη εξουσία άνοιξαν σε αυτό που η βασίλισσα της Αγγλίας θέλει να αποκαλεί ως «κοινούς».
Μέσω του παράνομου τραπεζικού καρτέλ τους, κατέχουν τη μετοχή της Federal Reserve, η οποία είναι μια ιδιωτική κερδοσκοπική εταιρεία που παραβιάζει το Σύνταγμα των ΗΠΑ και είναι η ρίζα του προβλήματος.
Οι παρηκμασμένες αμερικανικές οικογένειες της ανίερης συνεργασίας, τελείως διεφθαρμένες και κυλιόμενες σε μολυσμένο χρήμα οπίου, έγιναν αυτό που γνωρίζουμε σήμερα ως Ανατολικό Φιλελεύθερο Κατεστημένο.
Τα μέλη του, υπό την προσεκτική καθοδήγηση και καθοδήγηση του βρετανικού στέμματος, και στη συνέχεια, του εκτελεστικού του βραχίονα εξωτερικής πολιτικής, του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων ( RIIA ), τώρα γνωστό ως Chatham House, που βρίσκεται στην Αγγλία (απέναντι από την πλατεία St. James από την Astors), διοικούσαν τις Ηνωμένες Πολιτείες από πάνω προς τα κάτω μέσω της μυστικής, παράλληλης κυβέρνησής τους στο ανώτερο επίπεδο, η οποία είναι στενά συνδεδεμένη με την Επιτροπή των 300, την απόλυτη μυστική κοινωνία.
Αυτή η μυστική, παντοδύναμη κυβέρνηση έχει πλέον τον έλεγχο των Ηνωμένων Πολιτειών περισσότερο από ποτέ.

Στην Επιτροπή των 300, που έχει μια ιστορία 150 ετών, έχουμε μερικές από τις πιο λαμπρές διανοήσεις συγκεντρωμένες για να σχηματίσουν μια εντελώς ολοκληρωτική, απόλυτα ελεγχόμενη «νέα» κοινωνία μόνο που δεν είναι καινούργια, έχοντας αντλήσει τις περισσότερες από τις ιδέες της από τις Λέσχες του Cultus Diabolicus.
Αγωνίζεται προς μια  Ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση  που περιγράφεται αρκετά καλά από ένα από τα αείμνηστα μέλη της, τον  HG Wells , στο έργο του που ανέθεσε η Επιτροπή, την οποία ο Wells είπε ευθαρσώς:
Το μεγαλύτερο μέρος του τεράστιου πλούτου της Επιτροπής του 300 προέκυψε από το εμπόριο οπίου με την Κίνα και την Ινδία.
Τα άσεμνα κέρδη πήγαιναν κατευθείαν στα βασιλικά ταμεία και στις τσέπες των ευγενών, των ολιγαρχών και των πλουτοκρατών και τους έκαναν δισεκατομμυριούχους. Οι απλοί άνθρωποι της Κίνας, της Ινδίας και της Αγγλίας δεν κέρδισαν τίποτα από τα «έσοδα από το όπιο».
Με τον ίδιο τρόπο οι κάτοικοι της Νότιας Αφρικής, μαύροι και λευκοί, δεν επωφελήθηκαν ποτέ από τη βιομηχανία εξόρυξης χρυσού, τα έσοδα της οποίας διοχετεύονταν απευθείας στις τράπεζες του City του Λονδίνου και στις τράπεζες Merchant.
Η Επιτροπή των 300 είναι υπεύθυνη για τους ψεύτικους πολέμους ναρκωτικών εδώ στις ΗΠΑ Αυτοί οι ψεύτικοι πόλεμοι ναρκωτικών έπρεπε να μας κάνουν να παραχωρήσουμε τα συνταγματικά μας δικαιώματα. Η κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπου τεράστια περιουσιακά στοιχεία μπορούν να κατασχεθούν χωρίς ίχνη και δεν χρειάζονται αποδείξεις ενοχής.
Επίσης, η Επιτροπή των 300 προ πολλού αποφάσισε ότι θα υπάρξει ένας μικρότερος-πολύ μικρότερος-και καλύτερος κόσμος, δηλαδή η ιδέα τους για το τι συνιστά έναν καλύτερο κόσμο.
Οι μυριάδες των άχρηστων φαγητών που καταναλώνουν σπάνιους φυσικούς πόρους επρόκειτο να εξοντωθούν έως και κατά 99%. Η βιομηχανική πρόοδος υποστηρίζει την αύξηση του πληθυσμού. Επομένως, η εντολή για πολλαπλασιασμό και υποταγή της γης που βρέθηκε στη Γένεση έπρεπε να ανατραπεί.
Αυτό απαιτούσε επίθεση κατά του Χριστιανισμού. η αργή αλλά βέβαιη αποσύνθεση των βιομηχανικών εθνικών κρατών. την καταστροφή δισεκατομμυρίων ανθρώπων, που αναφέρεται από την Επιτροπή των 300 ως «πλεονασματικό πληθυσμό», και την απομάκρυνση οποιουδήποτε ηγέτη που τόλμησε να σταθεί εμπόδιο στον παγκόσμιο σχεδιασμό της Επιτροπής για την επίτευξη των προαναφερθέντων στόχων.
Όχι ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν το γνώριζε, αλλά καθώς ήταν μέρος της συνωμοσίας, βοήθησε να κρατηθεί το καπάκι στις πληροφορίες αντί να γίνει γνωστή η αλήθεια.
Η Βασίλισσα Ελισάβετ II , είναι η επικεφαλής της Επιτροπής των 300. Η Επιτροπή των 300 εξετάζει τους κοινωνικούς σπασμούς σε παγκόσμια κλίμακα, ακολουθούμενες από καταθλίψεις, ως μια τεχνική χαλάρωσης για μεγαλύτερα πράγματα που θα ακολουθήσουν, ως την κύρια μέθοδο δημιουργίας μαζών άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που θα γίνουν οι αποδέκτες της «ευημερίας» του μέλλοντος.
Η τρέχουσα εγκληματική ατζέντα της Επιτροπής των 300 αποδεικνύεται περαιτέρω από έγγραφα της Λέσχης της Ρώμης που διέρρευσαν πρόσφατα, καθώς περιγράφουν πώς θα χρησιμοποιήσουν ναρκωτικά για να καταπνίξουν την αντίσταση στο  σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης :
«…Έχοντας αποτύχει από τον Χριστιανισμό, και με την ανεργία σε κάθε πλευρά, όσοι έχουν μείνει χωρίς δουλειά για πέντε ή περισσότερα χρόνια, θα απομακρυνθούν από την εκκλησία και θα αναζητήσουν παρηγοριά στα ναρκωτικά.
Μέχρι τότε, πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ο πλήρης έλεγχος του εμπορίου ναρκωτικών, προκειμένου η κυβέρνηση όλων των χωρών που βρίσκονται υπό τη δικαιοδοσία μας να έχει ένα μονοπώλιο το οποίο θα ελέγχουμε ελέγχοντας τις προμήθειες που φτάνουν στην αγορά…
Τα μπαρ των ναρκωτικών θα φροντίσουν τους απείθαρχους και τους δυσαρεστημένους. Οι επίδοξοι επαναστάτες θα μετατραπούν σε ακίνδυνους εξαρτημένους χωρίς τη δική τους θέληση…»
Οι εστεμμένες κόμπρες της Ευρώπης και οι οικογένειές τους από το ανατολικό φιλελεύθερο κατεστημένο δεν θα ανεχθούν κανέναν αληθινό πόλεμο κατά των ναρκωτικών.
Ο πόλεμος κατά των ναρκωτικών, τον οποίο  φέρεται να πολεμούσε η   κυβέρνηση Μπους  , ήταν για τη νομιμοποίηση όλων των τύπων και κατηγοριών ναρκωτικών. Τέτοια ναρκωτικά δεν είναι απλώς μια κοινωνική παρέκκλιση, αλλά μια πλήρης προσπάθεια να αποκτήσουν τον έλεγχο του μυαλού του λαού των Ηνωμένων Πολιτειών. Επί του παρόντος, αυτό είναι το κύριο καθήκον της Επιτροπής των 300.
Τίποτα δεν έχει αλλάξει στο  εμπόριο οπίου-ηρωίνης-κοκαΐνης .
Εξακολουθεί να βρίσκεται στα χέρια των ίδιων οικογενειών της «ανώτερης τάξης» στη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Εξακολουθεί να είναι ένα απίστευτα επικερδές εμπόριο, όπου οι μεγάλες απώλειες που φαίνονται μερικές φορές από κατασχέσεις αποστολών ναρκωτικών είναι στην πραγματικότητα μικροί παρεμβαίνοντες που προσπαθούν να εισβάλουν στα καταφύγια της ιεραρχίας του εμπορίου ναρκωτικών, οι οποίοι κάθονται σε δωμάτια με ταμπλό στη Νέα Υόρκη, το Χονγκ Κονγκ και το Λονδίνο πέρα από το λιμάνι και τα πούρα και να συγχαρώ μια ακόμη επιτυχία στην εξάλειψη των «ανταγωνιστών».
Στην Επιτροπή των 300 μελών περιλαμβάνονται:
  • οι παλιές οικογένειες των Ευρωπαίων Μαύρων Ευγενών
  • το Αμερικανικό Ανατολικό Φιλελεύθερο Κατεστημένο (στην ιεραρχία των Τεκτονικών και το Τάγμα του Κρανίου και των Οστών)
  • οι Illuminati , ή όπως είναι γνωστό από την Επιτροπή "MORIAH CONQUERING WIND"
  • η ομάδα Mumma
  • το Εθνικό και Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών
  • ο Κύκλος των Μυημένων
  • οι Εννέα Άγνωστοι Άντρες
  • Θεολόγοι της Απελευθέρωσης των Ιησουιτών
  • οι Πρίγκιπες Νάσι
  • Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ΔΝΤ )
  • η Τράπεζα Διεθνών ΔιακανονισμώνBIS )
  • τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ)
  • το κεντρικό, βρετανικό Quator Coronati, ιταλική P2 μασονία – ειδικά εκείνα στην ιεραρχία του Βατικανού
  • Επιλεγμένο προσωπικό του Ινστιτούτου Tavistock
  • διάφορα μέλη κορυφαίων ιδρυμάτων και ασφαλιστικών εταιρειών
  • η Τράπεζα του Χονγκ Κονγκ και της Σαγκάης
  • η Ομάδα Milner-Στρογγυλή Τράπεζα
  • Ίδρυμα Cini
  • Γερμανικό Ταμείο Μάρσαλ
  • Ίδρυμα Ditchley
  • ΝΑΤΟ
  • Λέσχη της Ρώμης
  • περιβαλλοντολόγοι
  • Το Τάγμα του Αγίου Ιωάννη της Ιερουσαλήμ
  • Μία Παγκόσμια Κυβερνητική Εκκλησία
  • Σοσιαλιστική Διεθνής
  • Μαύρη Παραγγελία
  • Anenherbe-Ροδοσταυριστές
  • Οι μεγάλοι ανώτεροι,
…και κυριολεκτικά ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ άλλους οργανισμούς.
Στην περίπτωση του  John F. Kennedy , η δολοφονία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη δημοσιότητα και με τη μέγιστη βαρβαρότητα για να χρησιμεύσει ως προειδοποίηση στους παγκόσμιους ηγέτες να μην ξεφύγουν από τη γραμμή.
Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Α' δολοφονήθηκε αθόρυβα επειδή πλησίαζε στην Επιτροπή των 300 μέσω Ελευθεροτέκτονων στην   ιεραρχία του Βατικανού . Ο διάδοχός του, Πάπας Ιωάννης Παύλος Β', ταπεινώθηκε δημόσια ως προειδοποίηση να σταματήσει και να σταματήσει – κάτι που έκανε. Όπως θα δούμε, ορισμένοι ηγέτες του Βατικανού βρίσκονται σήμερα στην Επιτροπή των 300.
Η Επιτροπή των 300 φαίνεται να βασίζει πολλές από τις σημαντικές αποφάσεις της που επηρεάζουν την ανθρωπότητα στη φιλοσοφία του Πολωνού αριστοκράτη,  Felix Dzerzinski , ο οποίος θεωρούσε την ανθρωπότητα ελαφρώς πάνω από το επίπεδο των βοοειδών. Ως στενός φίλος του πράκτορα των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών  Sydney Reilly  (ο Reilly ήταν στην πραγματικότητα ο ελεγκτής του Dzerzinski κατά τη διάρκεια των χρόνων διαμόρφωσης της Μπολσεβίκικης Επανάστασης), εκμυστηρευόταν συχνά στον Reilly κατά τη διάρκεια των περιόδων του που έπινε.
Ο Dzerzinski ήταν, φυσικά, το θηρίο που διηύθυνε τη συσκευή του Red Terror.
Κάποτε είπε στον Ράιλι, ενώ οι δυο τους έπιναν, ότι,
«Ο άνθρωπος δεν έχει σημασία. Κοίτα τι συμβαίνει όταν τον πεινάς. Αρχίζει να τρώει τους νεκρούς συντρόφους του για να μείνει ζωντανός. Ο άνθρωπος ενδιαφέρεται μόνο για τη δική του επιβίωση. Αυτό είναι το μόνο που μετράει. Όλα τα πράγματα του Σπινόζα είναι πολλά σκουπίδια».
Οι ρίζες της Εταιρείας Ανατολικών Ινδιών (που ναυλώθηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ Α' στις 31 Δεκεμβρίου 1600 και διαλύθηκε το 1873) ξεπηδούν από την Ευρωπαϊκή Μαύρη Ευγενία.
Οι Μαύροι Ευγενείς  είναι οι ολιγαρχικές οικογένειες της Βενετίας και της Γένοβας, που τον 12ο αιώνα  κατείχαν τα προνομιακά εμπορικά δικαιώματα (μονοπώλια).
Η πρώτη από τις τρεις σταυροφορίες, από το 1063 έως το 1123, καθιέρωσε τη δύναμη της Ενετικής Μαύρης Ευγενείας και εδραίωσε τη δύναμη της πλούσιας άρχουσας τάξης. Η αριστοκρατία των Μαύρων Ευγενών πέτυχε τον πλήρη έλεγχο της Βενετίας το 1171, όταν ο διορισμός του δόγη μεταφέρθηκε στο γνωστό ως Μεγάλο Συμβούλιο, το οποίο αποτελούνταν από μέλη της εμπορικής αριστοκρατίας, ένας πλήρης θρίαμβος για αυτούς.
Η Βενετία παρέμεινε στα χέρια τους από τότε, αλλά η δύναμη και η επιρροή της Ενετικής Μαύρης Ευγενείας εκτείνεται πολύ πέρα ​​από τα σύνορά της, και σήμερα, γίνεται αισθητή σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Το 1204 η ολιγαρχική οικογένεια μοίρασε φεουδαρχικούς θύλακες στα μέλη της και από αυτή την εποχή χρονολογείται η μεγάλη οικοδόμηση δύναμης και πίεσης έως ότου η κυβέρνηση έγινε μια κλειστή εταιρεία των κορυφαίων οικογενειών των Μαύρων Ευγενών.
Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Ευρωπαϊκή Μαύρη Ευγενία είναι υπεύθυνη για τις ύπουλες εμπλοκές πολλών μυστικών εταιρειών, στοών και οργανώσεων, οι οποίες υποστηρίζονται με υψηλή χρηματοδότηση και ισχυρές πολιτικές διασυνδέσεις.
Τέτοιοι οργανισμοί περιλαμβάνουν:
  • Τριμερής Επιτροπή
  • Bilderberg Group (γερμανική έκδοση του CFR)
  • Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR)
  • Ηνωμένα Έθνη (ιδρύθηκε από το CFR)
  • Παραγγελία Illuminati Skull & Bones (εσωτερικός κύκλος του CFR)
  • Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ)
  • Παγκόσμια Τράπεζα
  • Τράπεζα Διεθνούς Διακανονισμού
  • Λέσχη της Ρώμης
  • Chatham House (επίσημα Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων - RIIA)
  • Στρογγυλό τραπέζι
  • Tavistock Institute for Human Studies (δεξαμενή σκέψης ψυχολογικού πολέμου της Αγγλίας)
  • Associated Press
  • Reuters (το μονοπώλιο ειδήσεων του Ρότσιλντ που χρησιμοποιείται για την πλύση εγκεφάλου των μαζών),
…και πολλά άλλα, τα οποία όλα, είτε είναι απατεώνες είτε προσαρμόζονται, λειτουργούν υπέρ της αριστοκρατίας της Μεγάλης Βρετανίας και της ενιαίας παγκόσμιας κυβερνητικής τους ατζέντας.
Αν και υπάρχει μεγάλη διατομή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Βασίλισσα της Αγγλίας.
Η τεχνική για να κρατήσει μυστικό το παράνομο σχήμα τους είναι η τμηματοποίηση. Μόνο οι άνθρωποι του στενού κύκλου, που αποτελούν μέρος της κορυφής στην κορυφή της πυραμίδας, γνωρίζουν όλη την έκταση της απάτης. Οι έμπειροι είναι λίγοι και οι απατεώνες πολλοί. Συνήθως, λένε ψέματα στους απατεώνες ότι η εμπλοκή τους είναι καλοπροαίρετη. Έτσι, γίνονται άθελά τους συνεργοί στο έγκλημα.
Γι' αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να αποκαλυφθεί αυτό το διαβολικό δαχτυλίδι εξουσίας. Οι παράνομες μυστικές εταιρείες δεν μπορούν να αντέξουν το φως της δημοσιότητας. Μόλις εκτεθούν, το cabal και τα τσιράκια τους θα πέσουν σαν ένα σπίτι από τραπουλόχαρτα.
Η Ευρωπαϊκή Μαύρη Ευγενία κέρδισε τον τίτλο της με βρώμικα κόλπα, οπότε όταν ο πληθυσμός επαναστάτησε ενάντια στα μονοπώλια στην κυβέρνηση, όπως οπουδήποτε αλλού, οι ηγέτες της εξέγερσης συνελήφθησαν γρήγορα και απαγχονίστηκαν βάναυσα. Χρησιμοποιούν μυστικές δολοφονίες, δολοφονίες, χρεοκοπία αντιτιθέμενων πολιτών ή εταιρειών, απαγωγές και βιασμούς.
Όλες οι οικογένειες που αναφέρονται συνδέονται με τον Οίκο των Γκουέλφ, μια από τις αρχικές οικογένειες Μαύρων Ευγενών της Βενετίας από τον οποίο κατάγεται ο Οίκος του Ουίνδσορ και επομένως η σημερινή Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, Ελισάβετ Β'.
Ποιοι είναι οι στόχοι της μυστικής ομάδας ελίτ, των κληρονόμων του Illuminism (Moriah Conquering Wind), της λατρείας του Διονυσίου, της λατρείας της Ίσιδας, του Καθαρισμού, του Βογομιλισμού;
Αυτή η ελίτ ομάδα που αυτοαποκαλείται επίσης  ΟΛΥΜΠΙΟΙ  (πραγματικά πιστεύουν ότι είναι ίσοι σε δύναμη και ανάστημα με τους θρυλικούς θεούς του Ολύμπου, οι οποίοι, όπως ο Εωσφόρος ο θεός τους, έχουν θέσει τον εαυτό τους πάνω από τον αληθινό Θεό μας) πιστεύουν απολύτως ότι έχουν επιφορτιστεί με την εφαρμογή τα ακόλουθα με θεϊκό δικαίωμα:
  1. Μια Παγκόσμια Κυβέρνηση-Νέα Παγκόσμια Τάξη με ενιαίο εκκλησιαστικό και νομισματικό σύστημα υπό τη διεύθυνση τους. Δεν γνωρίζουν πολλοί ότι η Κυβέρνηση του One World άρχισε να ιδρύει την «εκκλησία» της τη δεκαετία του 1920/1930, γιατί συνειδητοποίησαν την ανάγκη για μια θρησκευτική πεποίθηση που είναι εγγενής στην ανθρωπότητα να έχει διέξοδο και, ως εκ τούτου, δημιούργησαν ένα σώμα «εκκλησίας». να διοχετεύσουν αυτή την πεποίθηση προς την κατεύθυνση που επιθυμούσαν.
  2. Η απόλυτη καταστροφή κάθε εθνικής ταυτότητας και εθνικής υπερηφάνειας.
  3. Η καταστροφή της θρησκείας και ειδικότερα της χριστιανικής θρησκείας, με μια εξαίρεση, το δικό τους δημιούργημα που αναφέραμε παραπάνω.
  4. Έλεγχος κάθε ανθρώπου μέσω του ελέγχου του μυαλού και αυτού που ο Μπρεζίνσκι αποκαλεί «τεχνοτρονική» που θα δημιουργούσε ρομπότ που μοιάζουν με ανθρώπους και ένα σύστημα τρόμου δίπλα στο οποίο ο Κόκκινος Τρόμος του Φέλιξ Τζερζίνσκι θα μοιάζει με παιδιά που παίζουν.
  5. Ένα τέλος σε κάθε εκβιομηχάνιση και την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας που παράγεται από πυρηνικά σε αυτό που αποκαλούν «μεταβιομηχανική κοινωνία μηδενικής ανάπτυξης». Εξαιρούνται οι κλάδοι υπολογιστών και υπηρεσιών. Οι βιομηχανίες των Ηνωμένων Πολιτειών που παραμένουν θα εξάγονται σε χώρες όπως το Μεξικό όπου υπάρχει άφθονη δουλεία σκλάβων. Οι άνεργοι στον απόηχο της βιομηχανικής καταστροφής είτε θα γίνουν εθισμένοι στο όπιο-ηρωίνη ή ή στην κοκαΐνη, είτε θα γίνουν στατιστικά στοιχεία στη διαδικασία εξάλειψης που γνωρίζουμε σήμερα ως Παγκόσμιο 2000.
  6. Νομιμοποίηση ναρκωτικών και πορνογραφίας.
  7. Ερημοποίηση των μεγάλων πόλεων σύμφωνα με τη δοκιμαστική λειτουργία που πραγματοποιήθηκε από το καθεστώς Πολ Ποτ στην Καμπότζη. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι τα σχέδια γενοκτονίας του Πολ Ποτ εκπονήθηκαν εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες από ένα από τα ερευνητικά ιδρύματα της Λέσχης της Ρώμης. Είναι επίσης ενδιαφέρον ότι η Επιτροπή επιδιώκει επί του παρόντος να αποκαταστήσει τα κρεοπωλεία Pol Pot στην Καμπότζη.
  8. Καταστολή κάθε επιστημονικής εξέλιξης εκτός από εκείνες που κρίνονται επωφελείς από την Επιτροπή. Ιδιαίτερα στοχευμένη είναι η πυρηνική ενέργεια για ειρηνικούς σκοπούς. Ιδιαίτερα μισητά είναι τα πειράματα σύντηξης που σήμερα περιφρονούνται και γελοιοποιούνται από την Επιτροπή και τα τσακάλια της στον Τύπο. Η ανάπτυξη του πυρσού σύντηξης θα έδιωχνε την αντίληψη της Επιτροπής περί «περιορισμένων φυσικών πόρων» από το παράθυρο. Ένας πυρσός σύντηξης που χρησιμοποιείται σωστά θα μπορούσε να δημιουργήσει απεριόριστους αναξιοποίητους φυσικούς πόρους από τις πιο συνηθισμένες ουσίες. Οι χρήσεις των πυρσών σύντηξης είναι λεγεώνα και θα ωφελούσαν την ανθρωπότητα με τρόπο που δεν έχει γίνει ακόμη καν κατανοητός από το κοινό.
  9. Προκαλεί μέσω περιορισμένων πολέμων στις προηγμένες χώρες, και μέσω της πείνας και των ασθενειών στις χώρες του Τρίτου Κόσμου, τον θάνατο 3 δισεκατομμυρίων ανθρώπων μέχρι το έτος 2000, ανθρώπων που αποκαλούν «άχρηστους τρώγοντες». Η Επιτροπή των 300 ανέθεσε στον Σάιρους Βανς να γράψει μια εργασία σχετικά με αυτό το θέμα για το πώς να πραγματοποιηθεί μια τέτοια γενοκτονία. Η εργασία εκδόθηκε με τον τίτλο « Παγκόσμια Έκθεση 2000 » και έγινε αποδεκτή και εγκρίθηκε για δράση από τον Πρόεδρο Κάρτερ, για λογαριασμό και για λογαριασμό της κυβέρνησης των ΗΠΑ, και έγινε αποδεκτή από τον Έντουιν Μάσκι, τότε Υπουργό Εξωτερικών. Σύμφωνα με τους όρους της Παγκόσμιας Έκθεσης 2000, ο πληθυσμός των Ηνωμένων Πολιτειών πρόκειται να μειωθεί κατά 100 εκατομμύρια έως το έτος 2050.
  10. Να αποδυναμώσει την ηθική ίνα του έθνους και να αποθαρρύνει τους εργαζόμενους στην εργατική τάξη δημιουργώντας μαζική ανεργία. Καθώς οι θέσεις εργασίας μειώνονται λόγω των πολιτικών μεταβιομηχανικής μηδενικής ανάπτυξης που εισήγαγε η Λέσχη της Ρώμης, οι αποθαρρυμένοι και αποθαρρυμένοι εργαζόμενοι θα καταφύγουν στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Η νεολαία της χώρας θα ενθαρρυνθεί μέσω της ροκ μουσικής και των ναρκωτικών να επαναστατήσει ενάντια στο status quo, υπονομεύοντας και τελικά καταστρέφοντας την οικογενειακή μονάδα. Από την άποψη αυτή, η Επιτροπή των 300 ανέθεσε στο Tavistock Institute να προετοιμάσει ένα σχέδιο για το πώς θα μπορούσε να επιτευχθεί αυτό. Ο Tavistock διεύθυνε την Stanford Research να αναλάβει το έργο υπό τη διεύθυνση του καθηγητή Willis Harmon. Αυτό το έργο έγινε αργότερα γνωστό ως «Η Συνωμοσία του Υδροχόου».
  11. Να αποτρέψει τους ανθρώπους παντού από το να αποφασίζουν οι ίδιοι τη μοίρα τους μέσω της μίας δημιουργούμενης κρίσης μετά την άλλη και στη συνέχεια να «διαχειρίζονται» τέτοιες κρίσεις. Αυτό θα μπερδέψει και θα αποθαρρύνει τον πληθυσμό στο βαθμό που αντιμετωπίζοντας πάρα πολλές επιλογές, θα προκύψει απάθεια σε μαζική κλίμακα. Στην περίπτωση των Ηνωμένων Πολιτειών, υπάρχει ήδη μια υπηρεσία για τη διαχείριση κρίσεων. Ονομάζεται Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA), την ύπαρξη της οποίας αποκάλυψα για πρώτη φορά το 1980.
  12. Για να εισαγάγετε νέες λατρείες και να συνεχίσει να ενισχύει εκείνες που ήδη λειτουργούν, όπως οι γκάνγκστερ της ροκ «μουσικής», όπως οι «Rolling Stones» του Μικ Τζάγκερ (ένα γκρουπ γκάνγκστερ που ευνοείται πολύ από τους Ευρωπαίους Μαύρους Ευγενείς) και όλο το «ροκ» που δημιούργησαν οι Tavistock. γκρουπ που ξεκίνησαν με τους Beatles. Να συνεχίσει να οικοδομεί τη λατρεία του χριστιανικού φονταμενταλισμού που ξεκίνησε από τον υπηρέτη της Βρετανικής Εταιρείας Ανατολικών Ινδιών, Ντάρμπι, η οποία θα χρησιμοποιηθεί κατάχρηση για την ενίσχυση του σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ μέσω της ταύτισης με τους Εβραίους μέσω του μύθου του «Εκλεκτού του Θεού» και με τη δωρεά πολύ σημαντικά χρηματικά ποσά σε αυτό που λανθασμένα πιστεύουν ότι είναι θρησκευτική αιτία για την προώθηση του Χριστιανισμού.
  13. Να πιέσει για τη διάδοση θρησκευτικών λατρειών όπως η Μουσουλμανική Αδελφότητα, ο Μουσουλμανικός φονταμενταλισμός, οι Σιχ, και να πραγματοποιηθούν πειράματα δολοφονιών τύπου Τζιμ Τζόουνς και «Γιος του Σαμ». Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αείμνηστος Αγιατολάχ Χομεϊνί ήταν δημιούργημα της Βρετανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Military Intelligence Division 6, κοινώς γνωστή ως M16, όπως ανέφερα στο έργο μου το 1985, «Τι πραγματικά συνέβη στο Ιράν».
  14. Να εξάγουμε ιδέες «θρησκευτικής απελευθέρωσης» σε όλο τον κόσμο, ώστε να υπονομεύσουμε όλες τις υπάρχουσες θρησκείες αλλά κυρίως τη χριστιανική θρησκεία. Αυτό ξεκίνησε με τη «Θεολογία της Απελευθέρωσης των Ιησουιτών» η οποία επέφερε την πτώση της κυριαρχίας της οικογένειας Σομόζα στη Νικαράγουα και η οποία σήμερα καταστρέφει το EI Σαλβαδόρ, 25 χρόνια τώρα σε έναν «εμφύλιο πόλεμο», την Κόστα Ρίκα και την Ονδούρα. Μια πολύ ενεργή οντότητα που ασχολείται με τη λεγόμενη θεολογία της απελευθέρωσης είναι η κομμουνιστική αποστολή Mary Knoll Mission. Αυτό εξηγεί την εκτεταμένη προσοχή των μέσων ενημέρωσης στη δολοφονία τεσσάρων από τις λεγόμενες καλόγριες της Mary Knoll στο EI Salvador πριν από μερικά χρόνια.
    Οι τέσσερις καλόγριες ήταν κομμουνιστές ανατρεπτικοί πράκτορες και οι δραστηριότητές τους τεκμηριώθηκαν ευρέως από την κυβέρνηση του EI Salvador. Ο Τύπος και τα μέσα ενημέρωσης των Ηνωμένων Πολιτειών αρνήθηκαν να δώσουν χώρο ή κάλυψη στη μάζα των εγγράφων που είχε στην κατοχή της η κυβέρνηση του Σαλβαδόρ, τεκμηρίωση που αποδεικνύει τι έκαναν οι καλόγριες της αποστολής Mary Knoll στη χώρα. Η Mary Knoll υπηρετεί σε πολλές χώρες και έπαιξε ηγετικό ρόλο στην εισαγωγή του κομμουνισμού στη Ροδεσία, τη Μοζαμβίκη, την Αγκόλα και τη Νότια Αφρική.
  15. Να προκαλέσουν πλήρη κατάρρευση των οικονομιών του κόσμου και να προκαλέσουν απόλυτο πολιτικό χάος.
  16. Να πάρει τον έλεγχο όλων των εξωτερικών και εσωτερικών πολιτικών των Ηνωμένων Πολιτειών.
  17. Να παράσχει την πληρέστερη υποστήριξη σε υπερεθνικά ιδρύματα όπως τα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ), το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS), το Παγκόσμιο Δικαστήριο και, στο μέτρο του δυνατού, να καταστήσουν τους τοπικούς θεσμούς μικρότερης επίδρασης με τη σταδιακή κατάργησή τους ή την υπαγωγή τους κάτω από τον μανδύα των Ηνωμένων Εθνών.
  18. Διεισδύστε και ανατρέψτε όλες τις κυβερνήσεις και εργαστείτε από μέσα τους για να καταστρέψετε την κυριαρχική ακεραιότητα των εθνών που αντιπροσωπεύονται από αυτές.

  19. Οργανώστε έναν παγκόσμιο τρομοκρατικό μηχανισμό και διαπραγματευτείτε με τρομοκράτες όποτε λαμβάνουν χώρα τρομοκρατικές δραστηριότητες. Υπενθυμίζεται ότι ο Μπετίνο Κράξι ήταν εκείνος που έπεισε τις κυβερνήσεις της Ιταλίας και των ΗΠΑ να διαπραγματευτούν με τους απαγωγείς του πρωθυπουργού Μόρο και του στρατηγού Ντόζιερ από τις Ερυθρές Ταξιαρχίες. Επιπλέον, ο στρατηγός Dozier έχει εντολή να μην μιλήσει για το τι του συνέβη. Αν σπάσει αυτή τη σιωπή, αναμφίβολα θα γίνει «ένα φρικτό παράδειγμα» με τον τρόπο με τον οποίο ο Κίσινγκερ αντιμετώπισε τον Άλντο Μόρο, τον Αλί Μπούτο και τον στρατηγό Ζία ουλ Χακ.
  20. Πάρτε τον έλεγχο της εκπαίδευσης στην Αμερική με σκοπό και σκοπό να την καταστρέψετε εντελώς και ολοκληρωτικά.

Πολλοί από αυτούς τους στόχους, τους οποίους απαρίθμησα για πρώτη φορά το 1969, έχουν έκτοτε επιτευχθεί ή βρίσκονται σε καλό δρόμο για να επιτευχθούν.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της Επιτροπής των 300 είναι ο πυρήνας της οικονομικής τους πολιτικής, ο οποίος βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις διδασκαλίες του  Μάλθους , γιου ενός Άγγλου κτηνοτρόφου που ωθήθηκε στο προσκήνιο από τη Βρετανική Εταιρεία Ανατολικών Ινδιών στην οποία η Επιτροπή 300 μοντελοποιείται.
Ο Μάλθους υποστήριξε ότι η πρόοδος του ανθρώπου συνδέεται με τη φυσική ικανότητα της γης να υποστηρίζει έναν δεδομένο αριθμό ανθρώπων, πέρα ​​από το οποίο οι περιορισμένοι πόροι της γης θα εξαντλούνταν γρήγορα. Μόλις καταναλωθούν αυτοί οι φυσικοί πόροι, θα είναι αδύνατη η αντικατάστασή τους. Ως εκ τούτου, παρατήρησε ο Malthus, είναι απαραίτητο να περιοριστούν οι πληθυσμοί εντός των ορίων της μείωσης των φυσικών πόρων.
Είναι αυτονόητο ότι η ελίτ δεν θα επιτρέψει στον εαυτό της να απειληθεί από έναν αυξανόμενο πληθυσμό «άχρηστων τρώγων», επομένως πρέπει να εξασκηθεί η σφαγή.
Όπως έχω δηλώσει προηγουμένως, η «σφαγή» βρίσκεται σε εξέλιξη σήμερα, χρησιμοποιώντας τις μεθόδους που ορίζονται στην « Παγκόσμια Έκθεση 2000 ».
http://themillenniumreport.com/2015/11/the-governing-of-the-committee-of-300/

http://dia-kosmos.blogspot.gr/

ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ .
ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ.
ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΕ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΕΝΩΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!!!







ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ