ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ..193 ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ Π.Ο.Υ !

 

Νεα Συνθήκη Π.Ο.Υ για την επόμενη πανδημία Lockdown υποχρεωτικούς εμβολιασμούς Ψηφιακά πιστοποιητικά και μετακίνηση..



Ετοιμάζουν την παγκόσμια κυβέρνηση με συνθήκη που δίνει στο ΠΟΥ την απόλυτη εξουσία στα κράτη! Είχαμε αναφέρει ότι στις 22 Μαΐου, ο ΠΟΥ ετοιμάζει μια ψηφοφορία για το αν θα πρέπει να αφαιρεθεί ή όχι η κυριαρχία 194 χωρών, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.


Ως μέρος του στόχου Μεγάλης Επαναφοράς του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ο ΠΟΥ στοχεύει να τροποποιήσει μια συνθήκη που θα τους δώσει παγκόσμιο έλεγχο στην ανθρώπινη υγεία, μια απόλυτη υγειονομική δικτατορία.

Κι ενώ αυτό είναι κάτι που απασχολεί τις ζωές και την ελευθερία όλων μας και θα πρεπε να είναι πρώτη είδηση στα εταιρικά μέσα της διαφθοράς, ο περισσότερος κόσμος ακόμα δεν γνωρίζει τίποτα!

Όσες Χώρες αρνούνται θα υφίσταται κυρώσεις..Αναγκαστικές καραντίνες και lockdown, υποχρεωτικός εμβολιασμός, ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού και μετακίνησης είναι μερικές από τις προτάσεις του ΠΟΥ για το νέο σχέδιο που ετοιμάζει για την «αντιμετώπιση» της επόμενης πανδημίας.

Η διαφορά όμως με τις προηγούμενες συνθήκες του ΠΟΥ, είναι ότι αυτή τη φορά η νέα συνθήκη θα δεσμεύει νομικά (legally binding international rules) τα κράτη-μέλη που θα την υπογράψουν, να ακολουθούν όλες τις προβλέψεις της και τα άρθρα, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρχουν κυρώσεις.

Η πρώτη διεθνής συνθήκη για τους κανόνες υγείας (IHR) υπογράφηκε το 2005. Τώρα ο ΠΟΥ πιέζει προκειμένου να συμπεριλάβει στην συνθήκη αυτή νέες προβλέψεις και να αποκτήσει τη δυνατότητα να τις επιβάλλει τα κράτη μέλη του μόλις η νέα πανδημία κτυπήσει.


Το σχέδιο γνωστό έως τώρα ως «zero draft» συζητήθηκε για πρώτη φορά στις 7 Δεκεμβρίου του 2022 και θα οριστικοποιηθεί στα τέλη Φεβρουαρίου όταν αντιπρόσωποι από τις 194 χώρες μέλη του ΠΟΥ θα συναντηθούν για να το εγκρίνουν


Η πρώτη διεθνής συνθήκη για τους κανόνες υγείας (IHR) υπογράφηκε το 2005. Τώρα ο ΠΟΥ πιέζει προκειμένου να συμπεριλάβει στην συνθήκη αυτή νέες προβλέψεις και να αποκτήσει τη δυνατότητα να τις επιβάλλει τα κράτη μέλη του μόλις η νέα πανδημία κτυπήσει.
Μυστικές διαπραγματεύσεις πραγματοποιήθηκαν αυτή την εβδομάδα στη Γενεύη της Ελβετίας, για να συζητηθούν οι προτεινόμενες τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (IHR) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), που θεωρούνται δεσμευτικό μέσο του διεθνούς δικαίου.


Παρόμοιες διαπραγματεύσεις πραγματοποιήθηκαν τον περασμένο μήνα για τη σύνταξη μιας νέας συνθήκης για την πανδημία του ΠΟΥ .

Αν και τα δύο συχνά συγχέονται, οι προτεινόμενες τροποποιήσεις του ΔΚΥ και η προτεινόμενη συνθήκη για την πανδημία αντιπροσωπεύουν δύο ξεχωριστές αλλά σχετιζόμενες σειρές προτάσεων που θα άλλαζαν θεμελιωδώς την ικανότητα του ΠΟΥ να ανταποκρίνεται σε «έκτακτες καταστάσεις δημόσιας υγείας» σε όλο τον κόσμο — και, προειδοποιούν οι επικριτές, απογυμνώνουν σημαντικά έθνη της κυριαρχίας τους.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως από το The Defender , το πλαίσιο IHR επιτρέπει ήδη στον γενικό διευθυντή του ΠΟΥ να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία σε οποιαδήποτε χώρα, χωρίς τη συγκατάθεση της κυβέρνησης αυτής της χώρας, αν και το πλαίσιο απαιτεί από τις δύο πλευρές να προσπαθήσουν πρώτα να καταλήξουν σε συμφωνία.

Στόχος της νέας συνθήκης είναι η επιβολή ενός καθεστώτος πλήρους ελέγχου μέσω του «ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού» με το οποίο θα ελέγχονται όλες οι μετακινήσεις των εμβολιασμένων.
 

Ολα αυτά μπορούν να τα σταματήσουν οι άνθρωποι και να πάρουν τις διακυβερνήσεις των χωρών τους στα χέρια τους  από τα ανδρείκελα πιόνια των φαρμακευτικών εταιρειών ξεκινώντας με πρώτη την Ελλάδα και το φορέα που ενώνει τους Έλληνες την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

 

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

13.0 ΥΓΕΙΑ

Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία.
Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.
13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.
13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.
13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.
13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.
13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.
13.6. Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.
13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα. ΣΕΛΙΔΑ 27 από 40
13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,
13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.
13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών.
Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.












ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ