ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ LOBBYING ΣΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ WEF


Με αφορμή  την ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στις 16 – 20 Ιανουαρίου 2023 στην οποία συμμετέχουν οι μεγαλύτερες και σημαντικές εταιρείες θα παραβρεθούν όλοι οι σημαντικοί αρχηγοί κυβερνήσεων σε προσκήνυμα του μέντορα τους Κλάους Σβαμπ ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Φυσικά λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή?


Δια σώζης θα παραβρεθεί το τρίο της κυβέρνησης των αχ-ρίστων Κ.Μητσοτάκης ή Κούλης, Άδωνις Γεωργιάδης ο μπουμπούκος, Χρήστος Σταϊκουρας το σαϊνι των οικονομικών.



Αν θέλετε να γνωρίζετε πόσοι και ποιοί θα παραβρεθούν δείτε την λίστα εδώ.

Τίτλος της φετινής συνάντησης 

Ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ

«Συνεργασία σε έναν κατακερματισμένο κόσμο»


Φανταστείτε ότι συνεδριάζει το World Economic Forum/ WEF για να δώσουν λύσεις για ένα κατακερματισμένο κόσμο που αυτοί οι ίδιοι δημιούργησαν με τις αποφάσεις τους . Θα μας τρελλάνουν η είναι πρόσχημα στα μελλοντικά σχεδιά τους?

Ένα από τα θέματα πού έχουν διαρρεύσει και έχει συζητηθεί πολύ  μας αναφέρει ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ λέει ότι ο μόνος τρόπος για να «σωθεί η ανθρωπότητα» είναι να απελευθερωθούν οι παιδεραστές!!!!!

Αν κοιτάξετε την λίστα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του WEF, το οποίο λειτουργεί ως ίδρυμα, θα σας εντυπωσιάσει η παρουσία κορυφαίων εκπροσώπων δημόσιων ιδρυμάτων που θα έπρεπε στην πραγματικότητα να κάνουν πολιτικές προς το συμφέρον των πληθυσμών που τους εξέλεξαν ή των οποίων οι εκλεγμένες κυβερνήσεις έχουν καθορίσει και όχι να ενεργούν ως «φύλακες της αποστολής και των αξιών» ενός εταιρικού λόμπι. 

Η ιστοσελίδα αναφέρει για το Διοικητικό Συμβούλιο:

«Διοικητικό Συμβούλιο: Το φόρουμ διευθύνεται από τον ιδρυτή και εκτελεστικό πρόεδρο Klaus Schwab. Διοικείται από ένα Διοικητικό Συμβούλιο, εξαιρετικά άτομα που ενεργούν ως θεματοφύλακες της αποστολής και των αξιών του και επιβλέπουν το έργο του φόρουμ για την προώθηση της παγκόσμιας ιθαγένειας».

Η παγκόσμια ιθαγένεια, η οποία πρόκειται να προωθηθεί, περιλαμβάνει αυτό που διακυβεύεται: αντί για τα δημοκρατικά δικαιώματα συνκαθορισμού για τους πολίτες μιας χώρας, θα πρέπει να υπάρχει μόνο η παγκόσμια ιθαγένεια που συνδέεται με διάχυτα δικαιώματα που χορηγούνται κατά βούληση. Πρόκειται για την ανατροπή κυβερνήσεων και την μετατόπιση της εξουσίας σε παγκόσμιους οργανισμούς που διοικούνται από μη εκλεγμένους τεχνοκράτες. Διότι οι εθνικές κυβερνήσεις που πιστεύουν ότι έχουν κάτι να πουν, ότι τους επιτρέπεται να θέτουν τους δικούς τους κανόνες για την λειτουργία στην κυρίαρχη επικράτειά τους, που θέλουν να εισπράττουν φόρους, διαταράσσουν τις δραστηριότητες των παγκόσμιων εταιρειών.

Έτσι, αυτοί βρίσκονται αυτή την στιγμή στο διοικητικό συμβούλιο του φόρουμ και προωθούν (σ.σ. εκ μέρους της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων) την παγκόσμια ιθαγένεια:


η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Κριστίν Λαγκάρντ,

η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα,

ο Γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου Ngozi Okonjo-Iweala

ο «ανώτερος Υπουργός» της Σιγκαπούρης Tharman Shanmugaratnam,

Η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Καναδά και υπουργός Οικονομικών Chrystia Freeland

ο Heizo Takenaka, πρώην υπουργός, Ιαπωνία,

η Υπουργός Τηλεπικοινωνιών και Καινοτομίας της Ρουάντα, Paula Ingabire,

Η Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Ράνια Αλ Αμπντουλάχ της Ιορδανίας.

Αυτό το κάνουν μαζί με εκείνους που έχουν την μεγαλύτερη δύναμη στον παγκόσμιο εταιρικό κόσμο, δηλαδή με τους επικεφαλής των μεγάλων εταιρειών του χρηματοπιστωτικού τομέα (Blackrock, AXA, Carlyle), με έναν σαουδαραβικό χρηματοοικονομικό όμιλο, με μια επενδυτική εταιρεία του Al Gore, με την βιομηχανία πληροφορικής (Salesforce, Accenture), με την βασική βιομηχανία (Reliance, African Rainbow Minerals), με τους παγκοσμίως ενεργούς βιομηχανικούς ομίλους (Siemens, Nestlé, Royal Philips) και ορισμένους καθηγητές με επιρροή, ειδικά από τον τομέα των οικονομικών .

Σχεδόν όλα τα μέλη από δημόσια ιδρύματα εκπαιδεύτηκαν σε ένα από τα δέκα κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ ή στο London School of Economics (LSE) και ίσως και στην Οξφόρδη. Πολλοί έχουν στα βιογραφικά τους περγαμηνές της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.


 Tι είναι το WEF;

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (World Economic Forum/ WEF) είναι ένα ελβετικό μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που είναι γνωστό για τα ετήσια ομώνυμα συνέδρια που λαμβάνουν χώρα κάθε Ιανουάριο στον δήμο Νταβός της Ελβετίας. Στα συνέδρια καταφτάνουν περισσότεροι από 2.500 πολιτικοί ηγέτες, στελέχη επιχειρήσεων, δημοσιογράφοι και άλλοι ισχυροί άνθρωποι. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος για να παρακολουθήσει κάποιος τις εργασίες του ανέρχεται σε $77.000 ανά άτομο, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα διανομής και ταξιδίου.


Τι είδους ρόλο διαδραμάτισε η Ελλάδα στα συνέδρια του WEF;


Χαρακτηριστικό παράδειγμα του κοινωνικοπολιτικού χαρακτήρα που απέκτησε με την πάροδο του χρόνου το WEF είναι μεταξύ άλλων η συμφωνία του Ανδρέα Παπανδρέου και του Τουρκούτ Οζάλ για εξομάλυνση των ελληνοτουρκικών σχέσεων στο WEF του 1988. Είχε προηγηθεί η κρίση του Μαρτίου του 1887, όταν οι δύο χώρες είχαν φτάσει στα όρια του πολέμου. Τον Ιανουάριο του 1988, οι δύο ηγέτες αποφάσισαν να εξομαλύνουν τις σχέσεις των δύο χωρών, επιλέγοντας της ειρήνη.


Συμφώνησαν μάλιστα να εντείνουν τις προσπάθειές τους για να μην προκύψει άλλη κρίση μεταξύ των δύο χωρών, να συναντιούνται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο και να εγκαταστήσουν απευθείας τηλεφωνική γραμμή. Αξίζει η συνάντηση του Νταβός ακολούθησαν δύο συναντήσεις των ελληνοτουρκικών επιτροπών στην Ελλάδα και την Τουρκία αντίστοιχα, η επίσημη επίσκεψη του Οζάλ στην Αθήνα (Ιούνιος 1988), νέα συνάντηση κορυφής στις Βρυξέλλες (Μάιος 1988). Υπενθυμίζουμε ακόμα ότι το 2010, λίγους μήνες πριν η χώρα μας εισέλθει στο μνημόνιο, παροιμιώδης ήταν η ασφυκτική πίεση των ξένων ΜΜΕ προς τον Έλληνα πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου για το τι μέλλει γενέσθαι με την Ελλάδα.



Με λίγα λόγια αποφασίζουν ολοί αυτοί για το μέλλον της Ελλάδος!!!!!

Με την πολιτική συμμετοχή του Πρωθυπουργού της Ελλάδος χωρίς να έχουν γνώση οι πολίτες δηλαδή οι Έλληνες.


Πόσο ηθικό είναι να παίρνουν αποφάσεις για εμάς όλοι αυτοί οι ανήθικοι ??????


Αυτό o κύριος που βλέπετε είναι ο κύριος Κλάους Σβαμπ, ιδρυτής του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ και ο συγγραφέας του Μπεστ σέλλερ "the Great Reset".


Αυτός που θα επαναφέρει τον  κατακερματισμένο κόσμο στήν  φετινή συνάντηση του WEF.




Ε.ΣΥ αποφασίζεις αν θέλεις να αποφασίζουν για σένα άτομα οπως ο κύριος αυτός.

Και μήν ξεχνάς ότι το “αφεντικό” του Μητσοτάκη στο Νταβός και το τσίρκο των εκατομμυρίων είναι ο Κλάους Σβαμπ!!!!!!



Η μόνη λύση είναι η Ελλήνων Συνέλευσις με το Ελλάνιο Αξιακό της ,τις αρχές ,τις αξίες γιατί αυτό λείπει σε ολόκληρο τον Πλανήτη  όπου μπορείς να  τις επαναφέρεις με την συμμετοχή σου στον μοναδικό ανθρωποκεντρικό οργανισμό ή θέλεις να συμμετέχεις στο ανήθικο κόσμο του WEF και των μελών του?








ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ