ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Η ΔΕΔΔΗΕ έλαβε 430.000 εντολές για διακοπή ρεύματος- Εμείς έχουμε την λύση!!!!






Την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην χθεσινή συνέντευξη τύπου αυτοθαυμάζονταν για το πόσο καλά τα έχει κάνει όλα στην χώρα, η ΔΕΗ έχοντας προφανώς άλλη γνώμη έχει αποστείλει 430.000 εντολές για διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος!

Το αστρονομικό νούμερο των 430.000 έφτασαν μόνο για το 2022 οι εντολές προς τον ΔΕΔΔΗΕ για διακοπές ρεύματος στη χώρα μας.

Τα στοιχεία αυτά παρουσίασε στο neakriti.gr το στέλεχος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιάννης Βρέντζος.

«Είναι λανθασμένη η πολιτική της κυβέρνησης στον τομέα της ενέργειας, με αποτέλεσμα να πληρώνουν τα “σπασμένα” οι πολίτες», καταγγέλλει στο neakriti.gr το στέλεχος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιάννης Βρέντζος.


«Την ώρα δηλαδή που πέφτει παγκοσμίως η τιμή του φυσικού αερίου, η Ελλάδα εξακολουθεί να έχει τη μεγαλύτερη τιμή στη Μεγαλοβατώρα», σύμφωνα με τον συνδικαλιστή, που επιμένει ότι «ήταν και αποτελεί μονόδρομο για να σταματήσει η κατάσταση αυτή, να μπει πλαφόν στην τιμή της Κιλοβατώρας και όχι της Μεγαβατώρας. Με τις επιδοτήσεις στο ρεύμα δεν υπάρχει πραγματική στήριξη στα ελληνικά νοικοκυριά, διότι οι επιδοτήσεις δίνονται από τον κρατικό κορβανά. Δηλαδή, η κυβέρνηση σού τα βγάζει από την αριστερή τσέπη και σου τα βάζει στη δεξιά», όπως χαρακτηριστικά μας είπε.


Ο Γιάννης Βρέντζος εκτιμάει ότι «από τις 430.000 εντολές πανελλαδικά, μπορεί στην Κρήτη να είχαμε ένα 10% μέσα στο 2022. Συνήθως η Κρήτη έχει το 5% έως 10% των συνολικών περιπτώσεων στη χώρα.


Μάλιστα, η Ελλάδα συνεχίζει κυρίως να εισάγει ρεύμα και μόνο χθες, λόγω των ανέμων και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, ήμασταν εξαγωγική χώρα στην ηλεκτρική ενέργεια κατά 260 Μεγαβάτ κατά τις μεσημεριανές ώρες.


«Μπορεί πιο βράδυ, σταματώντας ο αέρας, να έχουμε και πάλι έλλειμμα και να εισάγουμε ενέργεια».

Αυτός είναι ο σημερινός Ευρωπαϊκός Χάρτης Τιμών Ηλεκτρισμού της Αγοράς Επόμενης Ημέρας


Δεν έχει τελειωμό η ταλαιπωρία χιλιάδων καταναλωτών που έχουν μεγάλη δυσκολία να ανταποκριθούν στα ογκώδη τιμολόγια ρεύματος.
Η Ελλήνων Συνέλευσις με την διακυβέρνηση της χώρας θα παρέχει σε όλους τους πολίτες της Ελλήνων Πολιτείας χρήση ελεύθερης ενέργειας με εναλλακτικές μορφές ενέργειας.
Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται να καταθέσεις και να υπογράψεις την Εξώδικη Εντολή αποπληρωμής.



Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗ Δ.Ε.Η.



ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΤΙ ΑΛΛΟ! ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!  ΣΥΝΤΑΞΟΥ Μ’ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ», ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩΦΟΡΟΣ, Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑ, Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ…! ΑΛΛΙΩΣ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ, ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠ’ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ. ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΕΛΥΣΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ…!!!

ΤΩΡΑ… ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ! ΣΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ. ΕΛΑ Ν’ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!


ΟΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ, ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΑΡΓΗΣΕΙ.














ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ