ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

ΧΡΥΣΑΦΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ .Απέκλεισαν την ΕΥΔΑΠ από... το νερό

 ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ .ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΟΥ Η ΦΥΣΗ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΝΕΡΟ;ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ;

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ 
ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΟΥ Η ΦΥΣΗ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΒΡΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΝΕΡΟ;
ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ;
ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΟΜΕΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ
ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ 
ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ;
ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ,ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ 


Απέκλεισαν την ΕΥΔΑΠ από... το νερό

Εκτός ΣΔΙΤ για το εξωτερικό υδροδοτικό σύστημα κόστους 300 εκατ. η δημόσια επιχείρηση, καθώς η κυβέρνηση δεν έφερε ρύθμιση που θα επέτρεπε συμμετοχή στον διαγωνισμό εντός της προθεσμίας η οποία έληξε χθες.


Εκτός του διαγωνισμού ΣΔΙΤ για το εξωτερικό υδροδοτικό σύστημα που φέρνει το νερό από τον Εύηνο, τον Μόρνο και την Υλική στην Αττική άφησε η κυβέρνηση την ΕΥΔΑΠ. Παρά τις κατά καιρούς δηλώσεις του εποπτεύοντος υπουργού Υποδομών Κ. Καραμανλή ότι «είναι fake news η ιδιωτικοποίηση του νερού», η κυβέρνηση δεν κατέθεσε ποτέ την τροπολογία που ήταν απαραίτητη για να συμμετάσχει η ΕΥΔΑΠ στον διαγωνισμό. Ετσι, η εταιρεία που είναι εισηγμένη και στο Χρηματιστήριο, αναγκάστηκε χθες να εκδώσει ανακοίνωση και να παραδεχθεί ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει, γιατί θα έπρεπε να προηγηθεί νομοθετική ρύθμιση.

Η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη Σύμπραξη Δημοσίου Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) έληξε χθες και η κυβέρνηση άφησε εκτός τον μόνο φορέα στον οποίο το Δημόσιο έχει συμμετοχή, προφανώς για να επιτρέψει στους ενδιαφερόμενους επενδυτές (αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα) να κάνουν εκείνοι το δικό τους παιχνίδι.


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Η κυβέρνηση είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε ΣΔΙΤ για το εξωτερικό υδροδοτικό σύστημα (ΕΥΣ) πριν από έναν χρόνο. Οποιο σχήμα κερδίσει θα αναλάβει έργα λειτουργίας, συντήρησης και διαχείρισης του τεράστιου αυτού δικτύου με κόστος που ξεπερνά τα 300 εκατομμύρια. Το δίκτυο αυτό το συντηρούσε έως τώρα η ΕΥΔΑΠ, αλλά πλέον θα κληθεί να πληρώσει για τη χρήση του, συν το γεγονός ότι πρόσφατα δέχθηκε να πληρώσει 157 εκατομμύρια ευρώ στο Δημόσιο για το αδιύλιστο νερό που πήρε μέσω αυτών των αγωγών κατά τα έτη 2013-2020.



ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ