ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Συνεργασία του Φαναρίου με τη CIA: Η «οργάνωση του Αρχιεπίσκοπου Αθηναγόρα»

 «Μου είπε ότι όλες οι υπηρεσίες της οργάνωσής του ήταν στη διάθεσή μας» , έγραψε ο πράκτορας. Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηναγόρας διευκρινίζει ότι οι «υποτελείς» του ήταν έτοιμοι να εκτελέσουν απολύτως τις όποιες οδηγίες των αμερικανικών αρχών και ειδικότερα της CIA:"Έχω τρεις επισκόπους, τριακόσιους ιερείς και μια μεγάλη και ευρέως διαδεδομένη οργάνωση. Όσοι είναι υπό τις διαταγές μου είναι υπάκουοι σε εσάς! Μπορείτε να τους κανονίσετε για όποια υπηρεσία χρειάζεστε. Δεν θα υπάρχουν ερωτήσεις και οι οδηγίες σας θα εκτελεστούν πιστά Παρακαλώ πείτε στον κύριο Μπερνς ότι αυτό ισχύει για μένα»

Ο Πατριάρχης Αθηναγόρας (Σπύρου) δεν έκρυψε ποτέ την πίστη του στις Ηνωμένες Πολιτείες. Φωτογραφία: UOJ


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΝΟΧΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

Η CIA ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ MARSHALL ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΠΥΘΑΜΗ ΠΡΟΣ ΠΥΘΑΜΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ 


Τα ΜΜΕ δημοσίευσαν ντοκουμέντα για τον τρόπο συνεργασίας του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στις 7 Φεβρουαρίου 2020, ο ελληνικός θρησκευτικός ιστότοπος «Ρομφέα», συμπαθής στο Φανάρι, δημοσίευσε ένα άρθρο σχετικά με τους στενούς δεσμούς της CIA με έναν από τους πιο σημαντικούς και ταυτόχρονα πιο επικριμένους πατριάρχες της Κωνσταντινούπολης του 20ού αιώνα, Αθηναγόρας (Σπύρου). Τι λένε τα έγγραφα του μυστικού Υπουργείου των ΗΠΑ και πώς φαίνεται στο φως τους το έργο του Πατριάρχη Αθηναγόρα;

Τα έγγραφα της CIA στα οποία αναφέρεται ο συγγραφέας του άρθρου εμφανίστηκαν στο δημόσιο τομέα πολύ νωρίτερα, το 2016.
 

Στιγμιότυπο οθόνης του cia.gov – ο επίσημος ιστότοπος της CIA

Γεννιέται ένα λογικό ερώτημα: γιατί οι Έλληνες έδωσαν σημασία σε αυτά τα έγγραφα μόνο τώρα και γιατί το σχετικό δημοσίευμα ήταν στο φιλοφαναρικό site «Ρωμφέα»;

Χωρίς να υπεισέλθουμε σε αφηρημένες θεωρίες συνωμοσίας, μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις στην ελληνική θρησκευτική κοινότητα για τη δράση του Φανάρου σήμερα. Δεν συμμερίζονται όλοι οι Έλληνες τον ισχυρισμό ότι ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως έχει την υψηλότερη πρωτοκαθεδρία στον ορθόδοξο κόσμο και ότι ενσαρκώνει το «etat της Ορθοδοξίας». Πολλοί Έλληνες κατανοούν τους κινδύνους του ορθόδοξου παπισμού και δεν θέλουν η Κωνσταντινούπολη να ακολουθήσει τα βήματα της Ρώμης από αυτή την άποψη.

Ταυτόχρονα όμως υπάρχει ένα πολύ δυνατό κόμμα στο ελληνικό περιβάλλον που τοποθετεί τον ελληνικό εθνικισμό πάνω από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις, πάνω από την ίδια την Ορθοδοξία. Φυσικά, αυτό το κόμμα επιδιώκει με όλα τα διαθέσιμα μέσα να διεκδικήσει την πρωτοκαθεδρία του Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως ως σύμβολο του μεγαλείου της ελληνικής φυλής.

Ο αγώνας αυτών των κομμάτων αποτυπώνεται στο άρθρο της «Ρωμφέας» που δυσφημεί έναν από τους πιο εξέχοντες πατριάρχες της Κωνσταντινούπολης του πρόσφατου παρελθόντος.

Τώρα ας περάσουμε στο περιεχόμενο του ίδιου του άρθρου.

Οι συγγραφείς, βασισμένοι σε έγγραφα της CIA, παραθέτουν ένα απόσπασμα από την αλληλογραφία δύο πρακτόρων πληροφοριών – του Ulius Amoss και του David Burns. Έπεται ότι το 1942 ο Αθηναγόρας (Σπύρου), όντας Αρχιεπίσκοπος της Αμερικανικής Αρχιεπισκοπής του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, πρόσφερε υπηρεσίες της Εκκλησίας στη CIA. «Μου είπε ότι όλες οι υπηρεσίες της οργάνωσής του ήταν στη διάθεσή μας» , έγραψε ο πράκτορας. Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηναγόρας διευκρινίζει ότι οι «υποτελείς» του ήταν έτοιμοι να εκτελέσουν απολύτως τις όποιες οδηγίες των αμερικανικών αρχών και ειδικότερα της CIA:"Έχω τρεις επισκόπους, τριακόσιους ιερείς και μια μεγάλη και ευρέως διαδεδομένη οργάνωση. Όσοι είναι υπό τις διαταγές μου είναι υπάκουοι σε εσάς! Μπορείτε να τους κανονίσετε για όποια υπηρεσία χρειάζεστε. Δεν θα υπάρχουν ερωτήσεις και οι οδηγίες σας θα εκτελεστούν πιστά Παρακαλώ πείτε στον κύριο Μπερνς ότι αυτό ισχύει για μένα».

Η αλληλογραφία αποκαλύπτει περαιτέρω ορισμένες από τις λεπτομέρειες των υπηρεσιών που παρέχει στη CIA η «οργάνωση του Αθηναγόρα». Ο Αρχιεπίσκοπος της Ελληνικής Αρχιεπισκοπής Βόρειας και Νότιας Αμερικής αποκάλυψε στην πραγματικότητα προσωπικές πληροφορίες για 100.000 ενορίτες στη CIA. Η υπόθεση ήταν κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και οι αρχές των ΗΠΑ χρειάζονταν νεοσύλλεκτους για να τους στείλουν στα πεδία των μαχών στην Ευρώπη. Ο αγώνας κατά του ναζισμού είναι σίγουρα η δίκαιη αιτία, αλλά από την πλευρά του επικεφαλής της Αρχιεπισκοπής έμοιαζε με προδοσία. Άλλωστε αυτοί οι νέοι θα μπορούσαν να είχαν πάει οικειοθελώς στο μέτωπο. Αντίθετα, ήταν πολύ πιθανό να πιαστούν απλώς σε μια πληροφορία από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηναγόρα.

"Έχω τρεις επισκόπους, τριακόσιους ιερείς και μια μεγάλη και ευρέως διαδεδομένη οργάνωση. Όσοι είναι υπό τις διαταγές μου είναι υπάκουοι σε εσάς! Μπορείτε να τους κανονίσετε για όποια υπηρεσία χρειάζεστε."

Αρχιεπίσκοπος Αθηναγόρας (Σπύρου) – στον πράκτορα της CIA

Για αυτό, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηναγόρας έλαβε ένα ευχαριστήριο σημείωμα από τον τότε αρχηγό της CIA William J. Donovan. Σε απάντηση, έγραψε: «Είμαι έτοιμος να υποβάλω τον εαυτό μου σε οποιοδήποτε καθήκον και να κάνω κάθε δυνατή θυσία για την αγαπημένη μας χώρα, η οποία αγωνίζεται για την Παγκόσμια Ελευθερία και Δικαιοσύνη και τη Νέα Μέρα που έρχεται». Είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς ότι τέτοια λόγια γράφτηκαν από έναν θρησκευόμενο και πολύ περισσότερο από έναν Ορθόδοξο Αρχιεπίσκοπο. Πώς μπορεί κανείς να καταλάβει την ετοιμότητα να υποταχθεί σε «κάθε καθήκον»; Και τι θυσίες σκόπευε να κάνει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηναγόρας για την αγαπημένη του Ηνωμένες Πολιτείες?

Είναι πολύ πιθανό η δημοσιευμένη αλληλογραφία να είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου και η συνεργασία μεταξύ του Αθηναγόρα και των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ να ήταν πιο πολυμερής. Όμως από όσα έγιναν γνωστά, γίνεται σαφές: ο Αθηναγόρας εξέφρασε την προθυμία του να εκτελέσει πλήρως κάθε εντολή της CIA, χωρίς να κάνει περιττές ερωτήσεις.

Και τώρα ας δούμε μέσα από το πρίσμα αυτού του γεγονότος τη δράση του Αθηναγόρα ως Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως. Το 1948, οι ειδικές υπηρεσίες και το διπλωματικό γραφείο των ΗΠΑ πραγματοποίησαν την επιχείρηση «Αθηναγόρας», που είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Πατριάρχη Μάξιμου Ε' (Βαπορτζή) από το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και την τοποθέτηση του Αθηναγόρα (Σπύρου) στη θέση του. Παρεμπιπτόντως, η διπλωματική εργασία του Αθηναγόρα στο τελευταίο του έτος στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης είχε τίτλο «Περί εκλογής Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως από τον Μεγάλο Κωνσταντίνο στην άλωση της Κωνσταντινούπολης». πατριάρχες Κωνσταντινουπόλεως.

Η δραστηριότητα του Αθηναγόρα ως Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως χαρακτηρίστηκε από τρία βασικά σημεία:

  1. Αντίδραση στη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία.
  2. Εδραίωση της αποκλειστικής εξουσίας της Κωνσταντινούπολης στον Ορθόδοξο κόσμο.
  3. Προσέγγιση με το Βατικανό.

Στην πραγματικότητα, ο Αθηναγόρας διορίστηκε ως Πατριάρχης για να αντιταχθεί στο Πατριαρχείο Μόσχας επειδή ο προκάτοχός του Πατριάρχης Μάξιμος Ε' εξέφρασε κάποια συμπάθεια προς τη ΡΩΔ. Το 1946 επανέλαβε το έθιμο σύμφωνα με το οποίο ο διπλωματικός εκπρόσωπος της Ρωσίας (ΕΣΣΔ) συνόδευε τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως από την κατοικία του στο ναό το βράδυ του Πάσχα. Επίσης, έστειλε επίσημη αντιπροσωπεία του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως για τον εορτασμό της 500ης επετείου της αυτοκεφαλίας της ROC το 1948. Για τις «αριστερές» απόψεις του και τους δεσμούς του με το Πατριαρχείο Μόσχας, αναγκάστηκε να γράψει επιστολή παραίτησης, όπως δήλωσε παράφρων και κρατήθηκε υπό παρακολούθηση στο Chambésy (κατοικία του Phanar στην Ελβετία), του οποίου απαγορεύτηκε να εκτελεί θείες υπηρεσίες.

Ο Αθηναγόρας, από την άλλη, ποτέ δεν έκρυψε τα αντιρωσικά του αισθήματα. Πριν γίνει Πατριάρχης το 1947, είπε: «Η Αμερική βοηθά την Τουρκία και την Ελλάδα γιατί γνωρίζει ότι αυτά τα δύο κράτη πρέπει να πολεμήσουν ενάντια σε ένα άγριο θηρίο που απειλεί την ανθρωπότητα». Ενθρονισμένος, ανταποκρίθηκε πλήρως στις προσδοκίες των θαμώνων του στην Ουάσιγκτον.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ; ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Επί Πατριάρχη Αθηναγόρα δόθηκε νέα ώθηση στην ιδέα της κυριαρχίας των Φαναρίων σε ολόκληρη την Ορθόδοξη διασπορά. Στην ιδεολογική ερμηνεία του Φαναρίου ονομαζόταν «υπέρβαση του στενού εθνικού χαρακτήρα της Ελληνικής Ορθοδοξίας. Και στην πράξη είχε ως αποτέλεσμα την ανάμειξη στις υποθέσεις άλλων Τοπικών Εκκλησιών.

Το Αμερικανο - Εβραϊκό Συμβούλιο β ρ ά β ε υ σ ε τόν κ.Βαρθολομαίο....

Το 1952 ο Πατριάρχης Αθηναγόρας ανακοίνωσε τη σύγκληση της «Πανορθόδοξης Μεγάλης και Ιεράς Συνόδου» και άρχισε την ενεργό προετοιμασία για αυτήν. Αυτή η πρωτοβουλία και οι δραστήριες συντονιστικές δραστηριότητες του Φαναρίου στην προετοιμασία της Συνόδου συνέβαλαν στη διάδοση της ψευδούς πεποίθησης ότι μόνο οι Πατριάρχες της Κωνσταντινούπολης μπορούν να συγκαλούν Πανορθόδοξες Συνόδους.

Επί Πατριάρχη Αθηναγόρα δόθηκε νέα ώθηση στην ιδέα της κυριαρχίας των Φαναρίων σε ολόκληρη την Ορθόδοξη διασπορά.

Όσον αφορά την προσέγγιση με το Βατικανό, ο Πατριάρχης Αθηναγόρας έκανε ένα ιστορικό βήμα: το 1965, αυτός και ο Πάπας Παύλος ΣΤ' αφαίρεσαν τους αμοιβαίους αναθεματισμούς που είχαν επιβληθεί το 1054, όταν έγινε η επίσημη διάλυση της Ορθοδοξίας και του Καθολικισμού. Στην επιστολή του με την ευκαιρία αυτή, ο Αθηναγόρας έγραψε:«Το 1054, με το μυστηριώδες θέλημα του Θεού, μια θύελλα έπεσε στην Εκκλησία: οι σχέσεις μεταξύ των Εκκλησιών της Ρώμης και της Κωνσταντινούπολης δοκιμάστηκαν και η αγάπη που τις κρατούσε ενωμένη πληγώθηκε τόσο άσχημα που εμφανίστηκε ανάθεμα στους κόλπους των Εκκλησιών. Από σήμερα όμως φάνηκε η καλή θέληση του Θεού απέναντί ​​μας, δείχνοντας τον δρόμο της συμφιλίωσης, ιδιαίτερα στον αμοιβαίο ζήλο, ευλογημένη και καρποφόρα, τόσο από την Παλαιά όσο και από τη Νέα Ρώμη μας, στην ανάπτυξη αδελφικών σχέσεων. , αποφασίστηκε να αρχίσει να διορθώνεται η γνώμη για τα γεγονότα του παρελθόντος και να ξεπεραστούν, στο μέτρο του δυνατού για καθεμία από τις Εκκλησίες, τα συσσωρευμένα εμπόδια που μπορούν να αρθούν».

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ

Το μήνυμα δεν περιέχει λέξη για τις αιρετικές αυταπάτες των Λατίνων, ούτε λέξη για το γεγονός ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία αντιλαμβάνεται τον εαυτό της ως «Μία, Αγία, Καθολική και Αποστολική Εκκλησία».

Και την παραμονή της «αφαίρεσης» του αναθέματος, ο Πατριάρχης Αθηναγόρας συναντήθηκε με τον Πάπα Παύλο ΣΤ' στην Ιερουσαλήμ για πρώτη φορά μετά από 500 χρόνια.

Συνάντηση του Πατριάρχη Αθηναγόρα με τον Πάπα Παύλο VI, Ιερουσαλήμ, 1964. Φωτογραφία: από ανοιχτό κώδικα

Αξιοσημείωτο είναι ότι στην ελληνική εικονογραφία υπάρχει ακόμη και εικονογραφική εικόνα αυτής της συνάντησης:

Είναι επίσης γνωστή η στάση του Πατριάρχη Αθηναγόρα στις αιρέσεις. Ο Γάλλος ιστορικός και θεολόγος Olivier Clément στο βιβλίο του «Συνομιλίες με τον Πατριάρχη Αθηναγόρα» παραθέτει τα λόγια του για τις αιρέσεις: « Και δεν τις βλέπω πουθενά! Βλέπω μόνο αλήθειες, μερικές, περιορισμένες, μερικές φορές αταίριαστες. και διεκδικώντας να συλλάβει και να εγκλωβίσει το ανεξάντλητο μυστήριο».

CIA: Τα αρχεία για το Μακεδονικό!

Ας θυμηθούμε τώρα πώς ο Αθηναγόρας διαβεβαίωσε τον επικεφαλής της CIA, William J. Donovan, ότι ήταν «έτοιμος να υποταχθεί σε οποιοδήποτε έργο και να κάνει κάθε δυνατή θυσία» και ας αναρωτηθούμε: ήταν όλη αυτή η δραστηριότητα του Πατριάρχη Αθηναγόρα για να αντικρούσει το ROC, να καθιερώσει την πρωτοκαθεδρία του Phanar και να έρθει πιο κοντά στο Βατικανό με δική του πρωτοβουλία ή «την εκτέλεση» του έργου της CIA; Ποιος είναι ο τελικός δικαιούχος όλων αυτών των δραστηριοτήτων;

Και αν δούμε τις ενέργειες του σημερινού αρχηγού του Φαναρίου, Πατριάρχη Βαρθολομαίου (Αρχοντώνη), μπορούμε εύκολα να παρατηρήσουμε ότι συνοψίζονται και σε αυτούς τους τρεις τομείς: την αντεπίδραση στο ROC, την εγκαθίδρυση της πρωτοκαθεδρίας της Κωνσταντινούπολης και την προσέγγιση με τους Καθολικοί. Και όπως και επί Πατριάρχη Αθηναγόρα, οι αμερικανικές αρχές και οι ειδικές υπηρεσίες διαδραματίζουν ενεργό ρόλο σε αυτή τη δραστηριότητα.

Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης επίσκεψης στην Ουκρανία, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο όχι μόνο εξέφρασε ανοιχτή και αποκλειστική υποστήριξη για την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας, αλλά συμφώνησε να τη χρηματοδοτήσει μέσω του «Μητροπολιτικού Ταμείου» που ιδρύθηκε από τον επικεφαλής της OCU Epiphany Dumenko. . Ο Πομπέο ήταν ο Διευθυντής της CIA όταν το Phanar πήρε μια πολιτική απόφαση να ξεκινήσει το έργο OCU.

Η ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΑ... ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΟΥΡΚΟ - ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ

Και το γεγονός ότι το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως τάχθηκε ενάντια στους εκκλησιαστικούς κανόνες για τη δημιουργία του OCU μπορεί να σημαίνει ότι εν ευθέτω χρόνω μπορεί να δημοσιεύσουν την αλληλογραφία του Πατριάρχη Βαρθολομαίου (Αρχοντώνης), στην οποία επίσης διαβεβαιώνει τους Αμερικανούς προστάτες του για την ετοιμότητά του «να υποταχθεί σε οποιαδήποτε καθήκον και να κάνουμε κάθε δυνατή θυσία» .

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ FUNDS ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΜΑΣ – Νέος γύρος ιδιωτικοποιήσεων έρχεται στο πρώτο εξάμηνο του 2022

Υ.Γ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ  ΑΝΘΡΩΠΩΝ 

ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ,ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ 

ΠΗΓΗ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ