ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΕΩΣ ΤΟ 2025 ΚΑΙ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΤ ΦΥΛΑΚΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ...

Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΜΙΣΘΩΣΕ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΕΩΣ ΤΟ 2025


ΕΒΡΟΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ 29 ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΤ ΦΥΛΑΚΙΟΥ… ΑΛΛΑ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.

ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΤ ΦΥΛΑΚΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ Η ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ?

ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ  ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ  “Μπορώ και 10.000 αλλοδαπούς να φέρω και θα το κάνω” ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΙΣΘΩΣΑΝ ΜΕ 1.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΡΕΜΜΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ .

ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2025.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ 

ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΧΕΙ  ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ  ....ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΘΝΙΣΜΟΣ ..ΤΟ ΕΘΝΟΣ...ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ....


ΣΥΜΒΑΣΗ No 09/2021

Στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη Αττικής, σήμερα την 18-3-2021, οι κάτωθι συμβαλλόμενοι:

1) Το Υπουργείο Μετανάστευσης & Ασύλου, που εδρεύει στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη Αττικής, Λεωφ. Θηβών 196-198 - Τ.Κ. 182 33, με ΑΦΜ: 996797093, ΔΟΥ Μοσχάτου και νομίμως εκ-προσωπείται για την υπογραφή της παρούσας από την Υπηρεσιακή Γραμματέα, Δρ. Φωτει-νή Τ. Κουλούρη, εφεξής καλούμενο για συντομία «ΜΙΣΘΩTHΣ»,

2) Ο Χρήστος Σταγκόπουλος του Νικολάου, κάτοικος Κεράμου, δημοτικής ενότητας Κυπρίνου, Δήμου Ορεστιάδας, με ΑΦΜ 130828641 εφεξής καλούμενος για συντομία «ΕΚΜΙΣΘΩΤΗΣ», και

Αφού έλαβαν υπόψη:

α. Ό,τι ο αφ’ ετέρου συμβαλλόμενος «ΕΚΜΙΣΘΩΤΗΣ», είναι αποκλειστικός κύριος, νομέας και κάτοχος κατά ποσοστό 100%, ενός αγροτεμαχίου, συνολικού εμβαδού 15.125 τ.μ., στην θέση «ΦΥΛΑΚΙΟ», της δημοτικής ενότητας Κυπρίνου του Δήμου Ορεστιάδας της Περιφέ-ρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπως αυτό αναφέρεται στο υπ’ αριθμ. 3.953/2020 συμβόλαιο δωρεάς εν ζωή της συμβολαιογράφου Ορεστιάδας Μαρίας Φωτίου Καλυβιώτου-Ζησούδη εφεξής καλούμενο ως «ΜΙΣΘΙΟ».

β. Tην αριθ. πρωτ. 4330/18-3-2021 απόφαση της Υπηρεσιακής Γραμματέως «Απόφαση απ’ ευθείας σύναψης σύμβασης μίσθωσης γεωτεμαχίου στη θέση «ΦΥΛΑΚΙΟ», της δημοτικής ενότητας Κυπρίνου του Δήμου Ορεστιάδας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την επέκταση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ήδη υφιστάμενου Κέ-ντρου Υποδοχής και Ταυτοποίηση»(ΑΔΑ: Ψ5ΨΨ46ΜΔΨΟ-9ΤΜ).

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝ-ΑΚΗ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ! ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΑΔΕΛΦΗ Η ΡΟΥΘ ΘΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ Γ’ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΝΑΙ !!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ … “…δεν πρέπει να δημιουργηθούν νέοι Σώρρες…”


Ο ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΟ AMERICAN JEWISH COMMITEE 11-6-2018 ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ Ο «ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ-NATIVISM»… ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΘΝΙΣΜΟΣ… ΤΟ ΕΘΝΟΣ… ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

ΚΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ… “…ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΩΣ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΤΟΥΣ…”



ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ 


Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι του Έβρου: Τους πιέζουν να πουλήσουν τα χωράφια τους για τους αλλοδαπούς – «Δεν τα δίνουμε»!


Ο Μηταράκης απείλησε τους Ελληνες στον Εβρο: Μπορώ και 10.000 αλλοδαπούς να φέρω και θα το κάνω”.(video)





ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ 

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑΜΑΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ) ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΣΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ.


ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com ,6976653520

https://delagrammatika-yp-boulevtis.blogspot.com/

https://www.facebook.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ