ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Ο " Ι.Φ.Ε.Τ Α.Ε " ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΟΦ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 58 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΡΕΝΤΕΜΣΙΒΙΡΗΣ

Ο " Ι.Φ.Ε.Τ Α.Ε " ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΕΟΦ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 58 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΡΕΝΤΕΜΣΙΒΙΡΗΣ 


ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ 58.000.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΡΕΝΤΕΜΣΙΒΙΡΗΣ  ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ COVID-19

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ  ΣΥΜΒΑΣΗΣ  SANTE/2020/C3/048 ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΔΩ :

Λουξεμβούργο-Λουξεμβούργο: Προμήθεια Veklury (Remdesivir) για τη θεραπεία ασθενών που νοσούν από Covid-19 και χρήζουν συμπληρωματικό οξυγόνο

Τμήμα II: Αντικείμενο

II.1)Εύρος της σύμβασης
II.1.1)Τίτλος:

Προμήθεια Veklury (Remdesivir) για τη θεραπεία ασθενών που νοσούν από Covid-19 και χρήζουν συμπληρωματικό οξυγόνο

Αριθμός αναφοράς: SANTE/2020/C3/048
II.1.2)Κωδικός κύριου λεξιλογίου CPV
33673000 Φάρμακα αποφρακτικών παθήσεων των αναπνευστικών οδών
II.1.3)Είδος σύμβασης
Αγαθά
II.1.4)Σύντομη περιγραφή:

Το αντικείμενο της παρούσας πρόσκλησης υποβολής προσφορών είναι η προμήθεια ρεμδεσιβίρης (Remdesivir). Η ρεμδεσιβίρη (Remdesivir) έχει λάβει έγκριση για εμπορία στην Ευρωπαϊκή Ένωση υπό την επινοηθείσα ονομασία Veklury, από τις 3 Ιουλίου 2020. Διαθέτει έγκριση υπό όρους για εμπορία για τη θεραπεία της νόσου Covid-19 σε ενήλικες και εφήβους από 12 ετών με πνευμονία που χρειάζονται συμπληρωματικό οξυγόνο.





ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΤΑ ΜΜΕ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΘΕΙ  ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ COVID-19 ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΡΕΝΤΕΜΣΙΒΙΡΗΣ?

ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ 58 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΣ?





ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΚ ΝΕΟΥ 18.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΣ !!!!





ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΦΕΤ Α.Ε


Η εταιρεία ΙΦΕΤ Α.Ε. είναι θυγατρική εταιρεία του "Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων" και δραστηριοποιείται κυρίως στην παραγωγή, εισαγωγή και διάθεση φαρμακευτικών προϊόντων, τα οποία δεν κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά από ιδιωτικές φαρμακευτικές επιχειρήσεις, πλην όμως κρίνονται ως απολύτως απαραίτητα για την θεραπεία των ασθενών και την προστασία της δημόσιας υγείας. Επίσης, δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς παροχής υπηρεσιών υγείας, όπως η οργάνωση ενός ασφαλούς συστήματος διαχείρισης ως επικίνδυνων αποβλήτων των ληγμένων φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων οικιακής χρήσης, καθώς και την ακτινοβόληση ιατροτεχνολογικών προϊόντων με γ' ακτινοβολία.

Προτεραιότητά της ΙΦΕΤ Α.Ε. -ανεξαρτήτως συνθηκών- είναι ο Ασθενής και η κάλυψη των αναγκών του με ολοκληρωμένο και υπεύθυνο τρόπο, με σεβασμό στην πολιτεία και το περιβάλλον, ευθυγραμμισμένη στην ισχύουσα νομοθεσία, τους κανονισμούς και τα διεθνή πρότυπα.

Ιστορικό ίδρυσης: Η ΙΦΕΤ Α.Ε. είναι ανώνυμη εταιρεία, η οποία συστάθηκε το έτος 2000 μετά από μετατροπή του ΝΠΙΔ ΙΦΕΤ. Η ΙΦΕΤ είχε ιδρυθεί το 1991 έπειτα από την κατάργηση της τότε Εθνικής Φαρμακοβιομηχανίας (ΕΦ) και της Κρατικής Φαρμακαποθήκης (ΚΦ). Το 2001 η ΙΦΕΤ απορρόφησε την Φαρμέτρικα και το 2009 την ΕΛΒΙΟΝΥ.


ΕΦΟΣΟΝ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΡΕΝΤΕΜΣΙΒΙΡΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ .

ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ 

ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΡΕΝΤΕΜΣΙΒΙΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ .

ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΡΕΝΤΕΜΣΙΒΙΡΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ 


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΔΙΑΥΓΕΙΑ 




ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΝΕ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΔΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ 

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ :ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com ,6976653520

https://delagrammatika-yp-boulevtis.blogspot.com/

https://www.facebook.com


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ