ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Η ΕΛΒΟ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ? Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΘΗΚΕΣ ΠΑΛΙ !!

 Η ΕΛΒΟ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ? Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!


Μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, αφήσαμε πίσω μας έξι χρόνια παλινωδιών και άκαρπων διαδικασιών και η ΕΛΒΟ σήμερα γυρίζει σελίδα. Τα καταφέραμε! Πλέον, η εταιρεία μπορεί να αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης για τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και συνολικά για την εθνική οικονομία, καθώς και πόλο στήριξης της τοπικής κοινωνίας, με τη δημιουργία πολλών νέων θέσεων εργασίας».

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΟΤΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΙ ΠΟΥΛΗΣΑΝ? 

Τα περιουσιακά στοιχεία που διεκδικεί η κοινοπραξία είναι τρία οικόπεδα έκτασης άνω των 270.000 τ.μ. στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου, κτιριακές εγκαταστάσεις στη ΒΙΠΕ Σίνδου, εξοπλισμός και δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας, όπως το σήμα και ο διακριτικός τίτλος «ΕΛΒΟ» και κάθε άλλο δικαίωμα βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας, όπως τεχνογνωσία, σχέδια, άδειες ΙΤ και πατέντες που έχει τυχόν κατοχυρώσει η εταιρεία.

ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ 

Αλλαγή σελίδας σήμερα για την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ), καθώς το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες του capital.gr, υπογράφεται στη Θεσσαλονίκη η μεταβίβαση της επιχείρησης στους Ισραηλινούς των PLASAN - SK Group. Δηλαδή στην Κοινοπραξία που τον περασμένο Ιούλιο κατέθεσε τη μοναδική δεσμευτική προσφορά για την απόκτηση της προβληματικής βορειοελλαδίτικης επιχείρησης. Το συνολικό τίμημα ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ, η εξόφληση θα γίνει σε τρεις δόσεις, ενώ ήδη έχει καταβληθεί η πρώτη. 

Μέσω της ΕΛΒΟ, η Κοινοπραξία, στην οποία εκτός από τους Ισραηλινούς των PLASAN - SK Group συμμετέχει και ο Έλληνας επιχειρηματίας Αριστείδης – Ανάργυρος Γλύνης ενώ το Ελληνικό Δημόσιο έχει option να συμμετάσχει με ποσοστό έως 21%, αποκτά ευρωπαϊκό "διαβατήριο". 

Στο επιχειρησιακό σκέλος, σύμφωνα με το business plan των Ισραηλινών, η νέα ΕΛΒΟ συνδέει την επόμενη ημέρα της με τρία ώριμα προγράμματα του Ελληνικού Δημοσίου που σκοπεύει να "κτυπήσει” και με αντίστοιχα έργα σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική. Μόνο από τα έργα στην Ελλάδα θα μπορούσαν να εισρεύσουν στα ταμεία της πάνω από 4,5 δισ. ευρώ τα επόμενα 10 χρόνια. 

Το πρώτο πρόγραμμα αφορά στην παραγωγή 1.000 λεωφορείων (συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρικών λεωφορείων) για τις αστικές συγκοινωνίες σε Αθήνα (650-750 λεωφορεία) και Θεσσαλονίκη (250-350 λεωφορεία). Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει προϋπολογισμό 500 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ) και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΙΒ). 

ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΙ ΣΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ?
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ?
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ (ΕΣΠΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ( ΕΙΒ) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΑΣ?
ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΑΣ ?
ΕΙΣΤΕ, ΑΦΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΛΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΠΗΡΑΤΕ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 
 Bayerische Hypo και Vereinsbank AG ΥΨΟΥΣ  23 008 134,635 ευρώ

2.2.3.

Η εγγύηση δανείου

(15)

Το 1997, η ΕΛΒΟ έλαβε δάνειο ύψους 23 008 134,635 ευρώ από τη γερμανική τράπεζα Bayerische Hypo και Vereinsbank AG. Αυτό το δάνειο εξασφαλίστηκε με εγγύηση από το ελληνικό κράτος (εφεξής «η εγγύηση δανείου»). Η ΕΛΒΟ δεν παρέσχε καμία εξασφάλιση για την εγγύηση, αλλά κατέβαλε στο δημόσιο προμήθεια ίση προς το 1 % του ποσού. Οι ελληνικές αρχές ενημέρωσαντην Επιτροπή σχετικά με το ότι το δάνειο χρησιμοποιήθηκε για τη χρηματοδότηση της παραγωγής στο πλαίσιο των προγραμμάτωνπρομηθειών του Υπουργείου Αμύνης, και ειδικότερα για την παραγωγή […]που προορίζονταν για τον ελληνικό στρατό.

ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ Η ΕΥΡΩΠΑϊΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΡΙΝΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ?ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ?
ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ?ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΗΓΑΝ

2.2.

Τα μέτρα της ενίσχυσης

2.2.1.

Η απαλλαγή φόρου δυνάμει του νόμου αριθ. 2771/1999

Με το άρθρο 15 παράγραφος 3 του νόμου αριθ. 2771/1999, ο οποίος ψηφίστηκε στις 16 Δεκεμβρίου 1999, το ελληνικό κράτοςαπήλλαξε την ΕΛΒΟ από όλες τις οφειλές της προς το δημόσιο όσον αφορά φόρους και πρόστιμα για τα οικονομικά έτη 1988 έως1998 (εφεξής «φοροαπαλλαγή Α»). Σύμφωνα με τις ελληνικές αρχές, τούτο αντιστοιχεί σε απαλλαγή 1 193 753 186 δραχμών(3 503 310,89 EUR) που όφειλε η ΕΛΒΟ προς το δημόσιο.

Στις παρατηρήσεις τους σχετικά με την απόφαση της Επιτροπής να κινήσει διαδικασία δυνάμει του άρθρου 88 παράγραφος 2 τηςσυνθήκης ΕΚ, οι ελληνικές αρχές γνωστοποίησαν στην Επιτροπή δύο άλλα μέτρα στήριξης της ΕΛΒΟ.

2.2.2.

Η απαλλαγή φόρου δυνάμει του νόμου αριθ. 1892/90

Με απόφαση που εκδόθηκε δυνάμει του άρθρου 49 του νόμου αριθ. 1892/90, οι ελληνικές αρχές απήλλαξαν την ΕΛΒΟ από οφειλή φόρων 3 546 407,89 ευρώ (εφεξής «φοροαπαλλαγή Β»). Αυτό το ποσό αντιστοιχούσε στις φορολογικές υποχρεώσεις τηςΕΛΒΟ από το 1998 (έτος του προηγούμενου φορολογικού ελέγχου) μέχρι την πώληση στον όμιλο Μυτιληναίου. Η φορο απαλλαγή έλαβε τη μορφή επιστροφής εκ μέρους της φορολογικής διοίκησης των φόρων που είχε καταβάλει προηγουμένως η ΕΛΒΟ.Κατανέμεται ως εξής:

2 912 380,90 ευρώ αφορούσαν τον ΦΠΑ που κατέβαλε η ΕΛΒΟ μετά τη μερική ιδιωτικοποίηση, αλλά ήταν απαιτητά για την περίοδο μεταξύ 1ης Ιανουαρίου 2000 και της 29ης Αυγούστου 2000, όταν έγινε η μερική ιδιωτικοποίηση. Αυτό το ποσό επεστράφη από τις ελληνικές αρχές σε δύο δόσεις στις 7 Νοεμβρίου 2002 (900 000 ευρώ) και στις 6 Φεβρουαρίου 2004(2 012 318,90 ευρώ).

634 088,99 ευρώ αντιστοιχούν στους φόρους που κατέβαλε η ΕΛΒΟ για τα έτη λειτουργίας 1998, 1999 και 2000 (μέχρι τη μερική ιδιωτικοποίηση). Η Ελλάδα δεν ανέφερε την ακριβή ημερομηνία επιστροφής αυτών.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ



ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ  ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ  ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ 1997 ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΒΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΒΟ?

4.0. Μηχανολογικός  Εξοπλισμός

Η ΕΛ.Β.Ο ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ  ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ  ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ  CNC (COMPUTER NUMERICAL CONTROL),ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΕΣΣΕΣ ΚΟΠΗΣ LASER ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΗΝ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΣΤΑΓΙΕΡ ΕΛΛΑΣ (ΕΛΒΟ) 
ΤΟ 1987 ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΜΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΟΠΟΥ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΗΝ  ΓΕΝΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΒΟ.
ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ,ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΒΟ ΣΕ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΞΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ,Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΕΥΣΜΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΣΤΑΓΙΕΡ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΑΝΕΥ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗΣ Δ.Σ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΤΑΓΙΕΡ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΒΟ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.




ΑΡΑ ΒΡΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΜΑΣ 

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΕΧΕΤΕ ΠΡΑΞΕΙ.

ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ!!!

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΝΕ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΔΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ : ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com ,6976653520

https://delagrammatika-yp-boulevtis.blogspot.com/

https://www.facebook.com


ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ