ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

Η 4η βιομηχανική επανάσταση της ΝΔ ....Στο σφυρί ξανά η ΕΛΒΟ


  • Στο σφυρί ξανά η ΕΛΒΟ, υπό διάλυση η κρατική αμυντική βιομηχανία στην Ελλάδα της …4ης βιομηχανικής επανάστασης!

  • Η Ελλάδα είναι επικεφαλής της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης – Άδωνις Γεωργιάδης.

  • Όλα τα σφάζει ,όλα τα ξεπουλάει αρκεί να δείξει νούμερα και λεζάντες ο υπουργός ανάπτυξης εν την θητεία του Αδωνίς Γεωργιάδης.

  • Μετά την πώληση της Ιδιωτικής Άμυντ. Βιομηχανίας INTRACOM (Κόκκαλης), ανακοινώθηκε προχθές ότι η τέως Κρατική και νυν Ιδιωτική (Ισραηλινή) Εταιρεία ΕΛΒΟ (Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων) διαπραγματεύεται την πώληση της σε Γερμανογαλλικό κονσόρτσιουμ Εταιρειών τροχαίου υλικού.
  • Υπενθυμίζω ότι η πάλαι ποτέ ακμάζουσα Εταιρεία που παρήγαγε το τροχαίο υλικό των ΕΔ, γονάτισε κάποια στιγμή από τον κομματισμό, τα σκάνδαλα, τους σκληρούς συνδικαλιστές και έκλεισε, έβαλε λουκέτο το 2012 Πρωθυπουργεύοντος εν Ρώμη του Γιωργάκη Παπανδρέου Γ’, εξέχοντος και πατριώτου ανδρός και υπουργεύοντος στην Άμυνα του εκάτοντα χιλιάρχου Βενιζέλου ή αλλιώς, ΒΕΝΙ. 

  • Ουδεμίαν συγκίνηση επέδειξαν αμφότεροι. Η δυστυχής εταιρεία υπέστη «εκκαθάριση» επί επτά (7) χρόνια (ΣΣ ούτε η BOING, να ήταν) και τέλος πουλήθηκε στους Ισραηλινούς οι οποίοι κατά τα έτη της λειτουργίας τους επέτυχαν μεγάλες ζημιές και μικρά κέρδη (από πώληση scrap υλικών). Ουδεμία κρατική, ελληνική, βοήθεια έλαβον. Τους είχαν δώσει υποσχέσεις; Ο Ελληνικός στόλος τροχαίου υλικού των ΕΔ εξάντλησαν τα τελευταία όρια αντοχής του χρήζει, βαθμιαίας αντικατάστασης. Ίσως αυτή η παροχή – δώρο της πολιτείας να προσφερθή bonus στην νέα εταιρεία!

  • Οι Γερμανοί ξανάρχονται;

Μετά την αποτυχία τους να στήσουν εργοστάσιο για εκσυγχρονισμό LEO II κοντά στην Καβάλα, κομητεία του κ. Ν. Παναγιωτόπουλου, ίσως τώρα επιτύχουν την αγορά της ΕΛΒΟ. Για να δούμε;

Ενδιαφέρον για την εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΕΛΒΟ έχει εκδηλώσει η KMW / Rehnmetall, το όνομα της οποίας είχε «παίξει» στον διαγωνισμό διάσωσης της ΕΛΒΟ πριν από λίγα χρόνια. Η γερμανική εταιρεία συνδέεται με τη γαλλική Nexter Systems που δραστηριοποιείται στην κατασκευή όπλων, αφού έχουν συστήσει κοινή εταιρεία από το 2015.

Η KMW / Rehnmetall ήταν επί πολλά έτη συνεργάτης της ΠΥΡΚΑΛ όταν βρισκόταν στα χέρια του Προδρομού Μποδοσάκη,άρα οι γερμανοί ξανάρχονται?

Και αφού  ξεπούλησαν την ΕΛΒΟ οι Εθνοπροδότες και πρώτος και καλύτερος ο Άδωνις Γεωργιάδης όπως μας έλεγε οτι θα τα ξεπουλήσει όλα ,τα χρέη όπως πάντα τα φορτώνουν στις πλατες των Ελλήνων Πολιτών !!!!!

Η ΕΛΒΟ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ? Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΘΗΚΕΣ ΠΑΛΙ !!



Αυτό καί έκαναν ,ξεπούλησαν τα πάντα για ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Α.Δ.Ε ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Ξεπουλάνε τα πάντα γιατί όλες οι κυβερνήσεις μέχρι τώρα ηταν ανίκανες να διαχειριστούν δημόσια περιουσία και παραδίδουν όλες τις βαριές αμυντικές βιομηχανίες σε Αμερικάνους ,Ισραηλινούς και τώρα σε ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ !!!!

Για αυτό άλλωστε φρόντισε ο Ίδιος ο πρωθυπουργός 

ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ


Οι τραγικές αυτές εξελίξεις αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο εθνικό έγκλημα αφού η παράδοση της αμυντικής μας βιομηχανίας σε ξένα συμφέροντα  ισοδυναμεί με την παράδοση της ασφάλειας και της αμυντικής δυνατότητας της χώρας σε ξένα κέντρα, τα οποία σε κρίσιμες στιγμές μπορεί να υπηρετήσουν αντίπαλες και εχθρικές επιδιώξεις σε βάρος της Ελλάδας.

Η βιομηχανία στην Ελλήνων Πολιτεία θα είναι σημαντικό καθήκον της ετσι ώστε να ανακάμψει η οικονομική και βιομηχανική δραστηριότητα.


Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.


Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.


Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.


Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.


Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.


Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.


Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.


Για να υλοποιηθεί ένας τέτοιος σχεδιασμός χρειάζεται χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.


Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.


Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.


Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.
Στίς 21 Μαϊου ψηφίζουμε Ελλήνων Συνέλευσις για να φτιάξουμε όλοι μαζί μια πραγματική Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία δίχως ξένα συμφέροντα δίνοντας θέσεις εργασίας σε Έλληνες πολίτες με εξειδικευμένη ειδικότητα,που τώρα βρίσκονται στο εξωτερικό γιατί διώκτηκαν απο την πολιτική που χάραξαν οι Εθνοπροδότες Πολιτικοί.

Ενημερώσου: https://www.e-sy.gr/

Διαβάστε Επίσης:

ΠΩΣ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ;ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΜΑΣ;

Η ΛΑΡΚΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΚΟΒΑΛΤΙΟΥ ΣΕ ΚΡΑΜΑ ΣΙΔΗΡΟΝΙΚΕΛΙΟΥ ΓΙΑ 100 ΕΤΗ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ!!!






ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ