ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

(ΒΙΝΤΕΟ) ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!

Λεφτά υπάρχουν για τα κόμματα! Παίρνουν κρατική χρηματοδότηση ύψους 1,5 εκ. ευρώ!


Η οικονομική κρίση που έχει πλήξει την παγκόσμια και φυσικά και την ελληνική οικονομία, ουδόλως θα επηρεάσει τα ταμεία των πολιτικών κομμάτων.
Σύμφωνα με απόφαση που δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια», εντός των επομένων ημερών τα κόμματα θα ενισχυθούν με 1,5 εκατ. ευρώ ως κρατική χρηματοδότηση. Εν μέσω δυσμενών προβλέψεων για το ΑΕΠ της χώρας, κυρίως λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας στον τουρισμό, αποδεικνύεται ότι τα κόμματα πάντα βρίσκουν τρόπο να ενισχύσουν τα ταμεία τους.
Και αν κάποιος θεωρήσει ότι το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ είναι σχετικά μικρό, υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Μάρτιο δόθηκαν άλλα 13,5 εκατ. ευρώ για ενίσχυση και επιμορφωτικούς σκοπούς. 

Το Ποτάμι είχε τότε ανακοινώσει ότι επιστρέφει αμέσως την επιχορήγηση, ενώ δεν κατεβλήθη το ποσό που δικαιούτο η Χρυσή Αυγή.
Την μερίδα του λέοντος θα λάβει τώρα η ΝΔ καθώς το ποσό της αναλογεί είναι 563.975,93 ευρώ (τον Μάρτιο: 5,07 εκατ. ευρώ). Ακολούθως ο ΣΥΡΙΖΑ θα ενισχυθεί με 455.254,98 ευρώ (τον Μάρτιο: 4,096 εκατ. ευρώ), το Κίνημα Αλλαγής με 149.481,68 ευρώ (τον Μάρτιο: 1,345 εκατ. ευρώ), το ΚΚΕ με 112.976,05 ευρώ (τον Μάρτιο: 1,016 εκατ. ευρώ), η Ελληνική Λύση με 92.105,48 (τον Μάρτιο: 828,949 ευρώ), το ΜεΡΑ25 με 76.205,88 (τον Μάρτιο: 685,852 ευρώ) , η Χρυσή Αυγή με 31.250,00 ευρώ (τον Μάρτιο 281,250 ευρώ), το Ποτάμι 9.375 ευρώ (τον Μάρτιο: 84,374 ευρώ) και η Πλεύση Ελευθερίας με 9.375 ευρώ (τον Μάρτιο: 84,374 ευρώ ).
Το αξιοπερίεργο είναι πως το Ποτάμι έχει ήδη ανακοινώσει την αναστολή λειτουργίας του και έχει ζητήσει να διακοπεί η χρηματοδότησή του. Όμως τα γρανάζια της γραφειοκρατίας φαίνεται ότι κάνουν καλά την δουλειά τους και εννέα μήνες μετά την διάλυση του κόμματος κάποιοι ακόμη το υπολογίζουν στην κατανομή των εκατομμυρίων ευρώ! 

Θα είχε ενδιαφέρον να δοθούν στην δημοσιότητα και οι επιμορφωτικές δράσεις των κομμάτων που δικαιολογούν αυτά τα ποσά, τα οποία ειδικά εφέτος είναι απαραίτητα για την στήριξη των χιλιάδων πληγέντων που είτε έχασαν την δουλειά τους, είτε οι επιχειρήσεις τους έκλεισαν λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας. ΠΗΓΗ

 

ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!

ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ!

ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ "ΑΣΦΥΞΙΑ" ΛΟΓΩ ΤΟΥ "ΑΟΡΑΤΟΥ" ΕΧΘΡΟΥ  ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ- ΟΣΗ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ- ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΟ!!! 

ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.

ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΩΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!

 ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ, ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ, ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ, ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

 ΑΛΛΑ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΕΧΟΥΝ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ- ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ...

 ΩΣ ΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ; 

ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ  "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΡΟΣ, ΝΑ ΕΠΟΥΛΩΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΓΗ.

ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ!

ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!!

ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ. 

ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ...

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΕ 600 ΔΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ Ή ΩΣ ΔΑΝΕΙΑ... (ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ- ΛΕΕΙ- ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΘΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ)...

Ερωτήσεις Θεόδωρου Φορτσάκη επί έκθεσης Ελεγκτικού Συνεδρίου για το έτος 2015 στις 14/11/2017

  
ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΑΝΕ "ΑΠΟ ΕΔΩ Ή ΑΠΟ ΕΚΕΙ" ... ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΝΕ ΠΟΛΥ!

ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΦΕΣΗ";;; ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ;;; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ;;; 

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΟΥΣ 8 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ" ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ!

Ε.ΣΥ;;;

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΛΥΣΗ!

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ.. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ;

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!!

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΕ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ - ΑΠΑΤΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

 



ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ