ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Τι δεν είπαν στο "Muppet Show" debate

 


Το φιάσκο του "Muppet Show" debate ήταν ολοφάνερο στα μάτια των Ελλήνων Πολιτών.

Τα πολιτικά καμάρια πήραν θέση απο την μία πλευρά και απαντούσαν με έτοιμες απαντήσεις  και από την άλλη οι τηλεπερσόνες με τις έτοιμες ερωτήσεις.

Όλα αυτά που ειπώθηκαν στο  debate ήταν αυτά που έκαιγαν εκείνους και όχι τους Έλληνες πολίτες!!!

Σάμπως δεν ήσασταν όλοι εσείς που φτάσατε την Ελλάδα εώς εδώ?

Εσείς δεν ψηφίσατε τους νόμους,εσείς δεν κόψατε τις συντάξεις ,εσείς δεν κάψατε τους συνανθρώπους μας στο ΜΑΤΙ,εσείς δεν χαρίσατε την περιουσία των Ελλήνων στα funds,εσείς δεν βγάλατε σε αναστολή χιλιαδες εργαζόμενους υγειονομικούς,εσείς δεν σκοτώσατε αθώες ψυχές στα Τέμπη,εσείς δεν φάγατε τα χρήματα απο τα ασφαλιστικά ταμεία,εσείς δεν βάλατε τους Ελληνές να εγγυηθούν για τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών,εσείς δεν πετάτε στον δρόμο ΑΜΕΑ συνανθρώπους μας?

Εσείς δεν ξεπουλήσατε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ?

Εσείς δεν ξεπουλήσατε την ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ?

Εσείς δεν ξεπουλήσατε όλες τις δημόσιες βιομηχανίες μας?

Και έχετε το θράσος και ζητάτε την ψήφο των Ελλήνων Πολιτών!!!

Να ξεκουμπιστείτε από αυτή την χώρα γιατί είστε ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!

Για την μάστιγα των ναρκωτικών δεν αναφέρθηκε κανείς......

Δεν σας ενδιαφέρει διόλου πολιτικές γλάστρες....

Ξέρετε πόσες οικογένειες υποφέρουν απο την μάστιγα των ναρκωτικών?

Πού να γνωρίζετε εσείς άραγε ?

Βαφτήκατε σαν γλάστρες και βγήκατε να πείτε το ποιηματάκι σας!!!!!!

Που είναι οι υποδομές για ένα τέτοιο σοβαρό πρόβλημα που απασχολεί την κοινωνία?

Τους έχετε αφήσει απροστάτευτους ,τους έχετε εγκαταλείψει σαν να τους οδέευται εσείς στο θάνατο!!!!

Είστε συννένοχοι στον θάνατο που σκορπούν εκεί εξώ οι έμποροι των ναρκωτικών!!!!

Και ας έρθουμε στο βασικότερο θέμα που δεν ρωτήθηκε από τις τηλεπερσόνες!!

Κανείς απο τους καλοπληρωμένους δημοσιογράφους δεν ρώτησε αφού ο προυπολογισμός του κράτους μας είναι ο μεγαλύτερος από όλα τα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης γιατί δεν ξεχρεώνουν το χρέος της Ελλάδας?

Ο ασύστολος εμπαιγμός των Ελλήνων πολιτών από τα πολιτικά στελέχη τόσο της κυβέρνησης όσο και της υπόλοιπης Ελληνικής Βουλής φανερώνεται ξανά μέσω της κατάθεσης προς ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού για το έτος 2023, καθώς το παράδοξο γεγονός της υπερθετικής διαφοράς μεταξύ των εσόδων του κράτους και του εξωτερικού δημοσίου χρέους εμφανίζεται για όγδοη συνεχή χρονιά. Συγκεκριμένα το υπουργείο οικονομικών της χώρας προϋπολογίζει ότι τα έσοδα αυτής θα ανέλθουν στα 798,039 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ παράλληλα το δημόσιο εξωτερικό χρέος ανέρχεται στα 393 δις ευρώ.

Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει κατά το διπλάσιο η δυνατότητα αποπληρωμής του εξωτερικού δημοσίου χρέους, με αποτέλεσμα την οριστική απεμπλοκή της χώρας από τα οικονομικά δεσμά που της επιβλήθηκαν, παρά ταύτα η οικονομική πολιτική που εξακολουθεί να ασκείται έως και σήμερα οδηγεί τους πολίτες σε διαρκή φτωχοποίηση. Καταδικάζουμε την προδοτική θέση και στάση που κρατεί το σύνολο της Ελληνικής Βουλής με όλα τα κόμματα για ένα ζήτημα ζωτικής σημασίας για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα, καθώς όπως αποδεικνύεται από το 2012 που έλαβε χώρα η κατάθεση των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων υπέρ της Ελλάδος από τον πρόεδρο της Ελλήνων Συνέλευσις κ. Αρτέμη Σώρρα με σκοπό την αποπληρωμή του εξωτερικού δημοσίου χρέους, οι καθ΄ ολοκληρίαν αρμόδιοι δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση την οικονομική ανεξαρτητοποίηση της χώρας και του συνόλου των πολιτών μέσω αυτού του ποσού, παρά τις όποιες προσπάθειες και πιέσεις που ασκήθηκαν τότε και για αρκετά έτη από τον κ. Αρτέμη Σώρρα.

Επειδή είναι απαράδεκτο ο Έλληνας πολίτης να διαβιώνει υπό καθεστώς φτωχοποίησης, δηλώνουμε κατηγορηματικά πως θα ελέγξουμε εξολοκλήρου το απεχθές δημόσιο εξωτερικό χρέος και στην συνέχεια αφού λάβει οριστικό τέλος θα αποδοθούν ευθύνες σε όσους με δόλο έφτασαν την χώρα και το σύνολο των πολιτών σε οικονομικό αδιέξοδο.




Όποιος κατάλαβε,κατάλαβε...

Έλληνα συνειδητοποιείς τι κάνουν?

Ήρθε η ώρα να τους τιμωρήσεις !!!!!

Έλα να πάρουμε μαζί την Ελλάδα να την διοικήσουμε μαζί!!!!!!






ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ