ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Δευτέρα 25 Απριλίου 2022

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΥΨΟΥΣ 2, 6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ

 

ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ

 ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΥΨΟΥΣ 2, 6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ





Η κυβέρνηση αποφάσισε να αφήσει τις εταιρείες παροχής ηλεκτρικού ρεύματος να κερδοσκοπούν εις βάρος των Ελλήνων και προτίμησε να καταθέσει συμπληρωματικό προϋπολογισμό ύψους 2,6 δις ευρώ επιβαρύνοντας την εθνική οικονομία και τους Έλληνες.


Σήμερα τα υπερκέρδη των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας αγγίζουν τα 1,4 δις ενώ οι κρατικές επιδοτήσεις σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά φτάνουν μόλις τα 600 εκ. ευρώ
Τα ‘’ουρανοκατέβατα ‘’κέρδη των χονδρέμπορων ενέργειας καλούνται να πληρώσουν οι Έλληνες πολίτες μέσω των παραφουσκωμένων λογαριασμών γεγονός που αντιτίθεται στις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης όπου δεσμεύτηκε ότι με τις επιδοτήσεις που θα δώσει, οι επιβαρύνσεις που θα φτάσουν στους καταναλωτές θα είναι 1-2 ευρώ.


Οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος τον διαψεύδουν, αφού οι αυξήσεις είναι ιλιγγιώδεις και οι επιδοτήσεις είναι ελάχιστες.
Οι έλληνες καλούνται να χρηματοδοτήσουν τις εταιρείες και τις επιδοτήσεις μέσω των φόρων που πληρώνουν. Τα χρήματα βγαίνουν από την τσέπη των Ελλήνων ως φόροι για να έρθει ένα μικρό μέρος αυτών ως επιδότηση.
Η κυβέρνηση αρνείται να σταματήσει την αισχροκέρδεια και η αντιπολίτευση προτείνει την φορολόγηση των υπερκερδών. Καμία προστασία για τον Έλληνα που προσπαθεί να επιβιώσει με την απειλή να ζήσει χωρίς ρεύμα.


Αξίζει να σημειωθεί πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει την πολιτική τιμολόγησης που ψήφισε και έφερε η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μέσω του χρηματιστήριου Ενέργειας. Στο χρηματιστήριο ενέργειας οι τιμές καθορίζονται από τις εταιρείες οι οποίες δεν ελέγχονται από τις κυβερνήσεις.

ΠΗΓΗ

Έλα να διοικήσεις Ε.ΣΥ.! Όλοι οι άλλοι απέτυχαν!: Αναγγελία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520

https://delagrammatika-yp-boulevtis.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ