ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΤΗΡΙΑ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ Α.Ε

 

ΜΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ Η "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ  ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ " ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΙΤΗΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ. ΥΠΕΝ/ΔΙΠΑ/68813/4143 ΑΠΟ 20/7/2020 ΥΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΔΑ:66414653Π8-Ψ49 ΜΕ ΘΕΜΑ "ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΤΩΝ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ Α.Ε» ΣΕ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ.

ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΑΙΤΗΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ?

ΑΠΟ ΤΗΣ 20/7/2020 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ 4/11/2020 ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 105 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ Η ΑΙΤΗΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ .ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΝΤΟΣ 15 ΗΜΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ .
ΑΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥΣ.

ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΤΗΡΙΑ ΠΛΟΙΩΝ .

ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ .
ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΣ
ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ.
ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ" ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ"ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΗΣΩΝ Κα ΜΠΟΓΡΗ ,ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Κα ΜΕΝΔΩΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΩΡΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ Α ΚΑΙ Β ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ   (ΦΕΚ Β 1459) ΤΥΜΒΟΥ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ
Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ?
Η ΜΗΠΩΣ ΟΛΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ?
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 105 ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 105 ΗΜΕΡΕΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ?
ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.

Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΣΤΑΣΗΣ


Άρθρο174, πριν το Ν.4491/2017 (Α΄152)
1. Κατά των πράξεων ή παραλείψεων της διευθύνουσας υπηρεσίας, που προσβάλλουν έννομο συμφέρον του αναδόχου, χωρεί ένσταση. Η ένσταση ασκείται με κατάθεση στη διευθύνουσα υπηρεσία, μέσα σε ανατρεπτική προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών, από την κοινοποίηση της πράξης ή τη συντέλεση της παράλειψης, εκτός αν σε ειδικές περιπτώσεις ορίζεται διαφορετικά στον παρόντα τίτλο Ι.
2. Η ένσταση απευθύνεται στην προϊσταμένη αρχή, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Η αρμόδια αρχή υποχρεούται να εκδώσει την απόφασή της μέσα σε δύο (2) μήνες από την κατάθεση της ένστασης.
3. Αν η ένσταση απορριφθεί στο σύνολό της ή μερικώς ή αν παρέλθει άπρακτη η δίμηνη προθεσμία της προηγούμενης παραγράφου, ο ανάδοχος μπορεί να ασκήσει αίτηση θεραπείας μέσα σε ανατρεπτική προθεσμία τριών (3) μηνών από την κοινοποίηση της απόφασης ή από την άπρακτη πάροδο του διμήνου. Η έκδοση ή κοινοποίηση απόφασης επί της ένστασης, μετά την πάροδο του διμήνου, δεν μεταθέτει την έναρξη της τρίμηνης προθεσμίας για την άσκηση αίτησης θεραπείας. Αίτηση θεραπείας ασκείται επίσης και κατά αποφάσεων ή πράξεων της προϊσταμένης αρχής ή του κυρίου του έργου, εφόσον με τις αποφάσεις ή πράξεις αυτές δημιουργείται για πρώτη φορά διαφωνία. Στην τελευταία αυτή περίπτωση δεν απαιτείται να προηγηθεί ένσταση και η τρίμηνη προθεσμία για την άσκηση της αίτησης θεραπείας αρχίζει από την κοινοποίηση της απόφασης ή της πράξης στον ανάδοχο. Η Διευθύνουσα Υπηρεσία κατά την έκδοση πράξης η οποία υπόκειται σε ένσταση και η Προϊσταμένη αρχή κατά την έκδοση των πράξεων ή αποφάσεών της, οφείλουν να μνημονεύουν τη δυνατότητα άσκησης ένστασης ή αίτησης θεραπείας, την ανατρεπτική προθεσμία για την άσκησή τους και το αποφαινόμενο όργανο.
4. Η αίτηση θεραπείας δεν είναι απαραίτητο να έχει συνταχθεί με ορισμένο τύπο, πρέπει όμως να αναφέρει την πράξη ή την παράλειψη, κατά της οποίας στρέφεται, σύντομο ιστορικό της σύμβασης και της διαφωνίας, τους λόγους, στους οποίους στηρίζει τις απόψεις του αυτός που υποβάλλει την αίτηση και ορισμένα αιτήματα, ταοποία πρέπει να είναι ταυτόσημα με τα αιτήματα της ένστασης που τυχόν προηγήθηκε.
5. Η αίτηση θεραπείας απευθύνεται στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ή στο κατά περίπτωση, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις αρμόδιο αποφαινόμενο όργανο και η επίδοσή της γίνεται πάντοτε με δικαστικό επιμελητή, κοινοποιείται δε και στην υπηρεσία που έχει εκδώσει την προσβαλλόμενη πράξη. Αν η αίτηση στρέφεται κατά παράλειψης έκδοσης της πράξης, η κοινοποίηση γίνεται προς τη διευθύνουσα υπηρεσία.
6. Η αίτηση θεραπείας συνοδεύεται από αντίγραφα της πράξης, από την οποία προήλθε η διαφωνία, της ένστασης που υποβλήθηκε κατ’ αυτής και της πράξης ή απόφασης κατά της οποίας στρέφεται η αίτηση, αν κοινοποιήθηκε τέτοια πράξη ή απόφαση.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΑΙΤΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΜΠΕ ΣΤΑ «ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑ Α.Ε»
Την 29η Οκτωβρίου 2020 η Επιτροπή Διάσωσης Αρχαιολογικών χώρων Σαλαμίνας με την συμμετοχή και συμπαράσταση της κας Μαρίας Ανδρεαδάκη – Βλαζάκη , Επίτιμης Γενικής Διευθύντριας Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς και τέως Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, των Βουλευτών Β Πειραιά κας Νίνας Κασιμάτη και Τρύφωνα Αλεξιάδη , καθώς επίσης και κατοίκων της περιοχής, καταθέσαμε ΑΙΤΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ προς τον Γενικό Διευθυντή Περιβαλλοντικής Πολιτικής του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ της υπ' αριθ. πρωτοκόλλου ΥΠΕΝ/ΔΙΠΑ/68813/4143 από 20/07/2020 υπό στοιχεία ΑΔΑ: 664Ι4653Π8-Ψ49 απόφασης , με θέμα «Έγκριση περιβαλλοντικών όρων των υφισταμένων εγκαταστάσεων της εταιρείας "ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ Α.Ε." που βρίσκεται εντός της καθορισμένης από το Ν. 4404/2016 Χερσαίας Ζώνης Λιμένος ΟΛΠ στην περιοχή Κυνόσουρας στα Αμπελάκια Σαλαμίνας» .
Με βάση τα στοιχεία που παραθέτουμε στην αίτησή μας, ζητάμε από τον κ. Γενικό Διευθυντή Περιβαλλοντικής Πολιτικής του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, να ανακαλέσει την απόφασή του η οποία είναι παράνομη , ενώ έχει βλαπτικές συνέπειες από την υποβάθμιση του χώρου και την ανεπανόρθωτη βλάβη που υφίσταται η πολιτιστική μας κληρονομιά.
Σε αντίθετη περίπτωση θα αναγκαστούμε να καταθέσουμε νέα προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας.
Σαλαμίνα 3/11/2020
Επιτροπή Διάσωσης Αρχαιολογικών Χώρων Σαλαμίνας


Xθες 30/10 στη Βουλή η κα Μενδώνη με τις τοποθετήσεις της για το θέμα της Κυνόσουρας, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ανιστόρητης συμπεριφοράς.
Έφθασε στο σημείο να αμφισβητήσει ακόμα και τον Τύμβο των Σαλαμινομάχων, τον υποβάθμισε σε φερόμενο Τύμβο των Σαλαμινομάχων, πολύ βολικό για να δικαιολογήσει τη λειτουργία ρυπογόνων μονάδων στην αυλή του.
Κυρία Υπουργέ
με την παράλειψή σας να γνωμοδοτήσετε επί της ΜΠΕ των Ναυπηγείων Κυνόσουρας, ανάψατε το πράσινο φως στο Υπουργείο Περιβάλλοντος να εγκρίνει ένα περιβαλλοντικό και αρχαιολογικό έγκλημα.
Αρκούσε ένα δικό σας ΟΧΙ για να σταματήσει κάθε σκέψη για συνέχιση της παράνομης λειτουργίας του.
Κυρία Υπουργέ,
ρόλος του Υπουργείου σας είναι να προστατεύει και να αναδεικνύει την πολιτιστική μας κληρονομιά, εσείς δώσατε συγχωροχάρτι σε μία δραστηριότητα που κανείς Υπουργός Πολιτισμού και καμία Κυβέρνηση δεν τόλμησε στο παρελθόν.
Κυρία Υπουργέ,
δεν χρειάζεται κανένα Νομικό Συμβούλιο του Κράτους. να σας πει ότι στην Α΄ Ζώνη της Κυνόσουρας απαγορεύεται η λειτουργία ναυπηγοεπισκευαστικών μονάδων, δεν χρειάζεται κανένα Ν.Σ.Κ. να σας πει ότι το Υπουργείο Πολιτισμού είναι διαχρονικά αντίθετο στη λειτουργία των "Ναυπηγείων Κυνόσουρας", δεν χρειάζεται κανένα Ν.Σ.Κ. να σας πει ότι το προστατευόμενο ναυπηγείο δεν έχει λάβει καμία άδεια ή έγκριση του Υπουργείου Πολιτισμού από το 1977 μέχρι σήμερα.
Κυρία Υπουργέ,
η αποκατάσταση της νομιμότητας στους αρχαιολογικούς χώρους της Σαλαμίνας είναι υποχρέωσή σας και όχι διακριτική ευχέρεια. Η ευθύνη σας είναι μεγάλη.
Καλούμε την Δημοτική Αρχή να πάρει θέση στις προκλητικές τοποθετήσεις της κας Υπουργού.
Επιτροπή Διάσωσης Αρχαιολογικών Χώρων

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ .ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟ ΤΥΜΒΟ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ.





ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε

 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 1.0 ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

1.1. Αναβάθμιση της υπηρεσίας σε όλα τα επίπεδα και στελέχωση με προσωπικό με ελληνικό DNA και με όρκο για την υπηρεσίας τους προς την Πολιτεία.

1.2. Η αναβαθμισμένη υπηρεσία θα κάνει έλεγχο όλων των αρχαιολογικών περιοχών που έχουν βρεθεί και έχουν καλυφθεί σκοπίμως με δόλο ώστε να μη φανερώνεται και αναδεικνύεται το Ελληνικό Μεγαλείο.

1.3. Θα συσταθεί επιτροπή η οποία θα αναδείξει όλους τους αρχαιολογικούς χώρους σε έναν αρχαιολογικό χάρτη ( υπολογίζεται ότι είναι πάνω από 30.000 ) και θα αναλάβει να τους καθαρίσει, να τους αναδείξει και να τους αναβιώσει. Αυτό σημαίνει, για οτιδήποτε έχει κτιστεί πάνω σε αρχαιολογικό τόπο, ναό ή βωμό αυτομάτως κατεδαφίζεται ώστε να αποκαλυφθεί η αρχαία κληρονομιά μας.

1.4. Σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο ηπειρωτικό ή νησιωτικό, υπάρχουν ολόκληρες πόλεις θαμμένες πάνω στις οποίες βρίσκονται καινούρια κτίσματα όλων των ειδών.

1.5. Στον εκτός Ελλαδικού χώρο θα απαιτηθούν, για οτιδήποτε είναι Ελληνικό, τα πνευματικά και κληρονομικά δικαιώματα του Έθνους μας.

1.6. Καθήκον του Υπουργείου Πολιτισμού είναι να εντάσσει και να ενσωματώνει στο Έθνος μας κάθε άνθρωπο και κάθε έργο ανθρώπου που ανήκει στο Γένος μας.

1.7. Θα διατεθούν όσα κεφάλαια χρειαστούν για την αποκατάσταση και αναβίωση της γλώσσας μας, των εθίμων μας, των επιστημών μας και των τεχνολογιών μας .

1.8. Θα αποκατασταθεί η ιστορία μας.

1.9. Θα κατασκευαστούν Μουσεία, όσα χρειαστούν για να φιλοξενούν, τα τεχνουργήματα των προγόνων μας.

1.10. Θα γίνει μέσω του Ο.Η.Ε. η αναγνώριση των πνευματικών δικαιωμάτων σε ότι ανήκει στο Έθνος μας.

1.11. Η πολιτεία θα οικοδομήσει και θα οργανώσει τα μνημεία αγάλματα καθώς και τις περιοχές ιστορικής αξίας των πιο σημαντικών και κρίσιμων γεγονότων όλης της Ελληνικής ιστορίας που είναι σημαντικά για το Έθνος της Ελλάδος αλλά και για τον Ελληνισμό στο Παγκόσμιο στερέωμα θα διοργανώσει, σχεδιάσει και αποκαλύψει και θα εδραιώσει την οργάνωση που θα καθιερώσει την διδαχή της νεοελληνικής γλώσσας καθώς και της αρχαίας ελληνικής γλώσσας, που θα διακλαδωθεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και του Κόσμου γενικότερα και την περαιτέρω καθιέρωση αυτών των οργανώσεων με Μαθητευομένους Έλληνες και Φιλέλληνες, να επαναφέρει, να αναδιοργανώσει και να υπερασπιστεί την Ορθοδοξία της Ελληνικής γλώσσας στο παγκόσμιο στερέωμα, την Ορθοδοξία της Ελληνικής ιστορίας παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων αυτών των επιτροπών Ελλήνων & Φιλελλήνων που θα εγκατασταθούν σε κάθε πρωτεύουσα του εξωτερικού και που θα διδάσκουν, ενημερώσουν και να «εκπολιτίσουν» όλα τα μη Ελληνικά νομοθετικά σώματα όπου θα διατηρούν, ενισχύουν και θα υπερασπίζονται τη «Διαφώτιση και την πηγή της διαφώτισης» που ονομάζεται Ελλάς, Έλληνες και Ελληνισμός στην αιωνιότητα, οδεύοντας προς το μέλλον.




ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝ
Ιdelagrammatika@gmail.com6976653520


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ