ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

ΠΕΝΤΕ "Τ.Ε.Ι " ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΕΝΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ  ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ " Τ.Ε.Ι" ΑΘΗΝΑΣ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΛΑΡΙΣΑΣ ,ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΑΣ  ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΟ 1945 ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ BRETON WOODS Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ 315/1945 ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ  .Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΧΡΥΣΟΥ 45 ΕΚΑΤ.ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Ν.Τ  ΚΑΙ 25 ΕΚΑΤ.ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Δ.Τ.Α.Α.






ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ BRETTON WOODS ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ
 ΦΕΚ 317/27-12-1945 ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.




ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ  ΣΥΝΑΨΕ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ 66/Α/1971 ΤΟ ΠΟΣΟ ΥΨΟΥΣ 13.800.000 $  ΚΑΙ  ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ 225/Α/1972  ΠΟΣΟ ΥΨΟΥΣ 23.500.000 $  ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΣΕΙ ΠΕΝΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ  ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.

ΣΤΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ.



ΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ.

ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ,ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ .ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ 49.000 ΕΡΓΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΠΟΣΟ  ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ , ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:

Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!

Θα συσταθούν ειδικές επιτροπές οι οποίες θα αναλάβουν να ερευνήσουν, στη συνέχεια θα γνωματεύσουν και θα δομήσουν εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, απόφαση και θεσμοθέτηση από τα κρατικά όργανα.

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0     Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου

2.0     Επιτροπές που θα δομήσουν μελέτες επίλυσης των ξεχωριστών θεμάτων, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Ελληνικής οικονομίας και τη χάραξη της πολιτικής και πολιτιστικής γεωστρατηγικής,

3.0     Επιτροπές Θεσμοθέτησης των εγκεκριμένων αποφάσεων

  • ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

 1.0  Επιτροπές Δικαίου & Πειθαρχικού

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:

1.2.1.     Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου χρέους: Θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ’ αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.

1.2.2.     Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιου χρήματος από εσωτερικά όργανα ή εξωτερικά καθώς και το ρόλο των συμβουλευτικών, ελεγκτικών εξωτερικών, ιδιωτικών ή και κρατικών συμβούλων.

1.2.3.      Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιας περιουσίας, γεωστρατηγικών περιουσιών, συμβάσεις (πώλησης, ενοικίασης, διαχείρισης, κατασκευής),

1.2.4.      Επιτροπή ελέγχου για όλα τα Δημόσια Ασφαλιστικά ταμεία και όλων των άλλων ταμείων άμεσα ή έμμεσα σχετικών με αυτά, φανερών ή μυστικών, χωρίς να είναι περιοριστικό στα προαναφερθέντα, για τους ισολογισμούς, τις συμβάσεις, διαχείριση, παράπλευρες πράξεις με χρήση των κεφαλαίων κ.ο.κ.

1.2.5.      Επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο των Τραπεζικών Ιδρυμάτων, λειτουργία, εγγυήσεις και βάρη, ,διαχείριση των κεφαλαίων και επενδύσεις που έγιναν απ’ αυτά, συγχωνεύσεις, κεφαλαιοποιήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις, η μετοχική σύνθεση σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τελικό φυσικό πρόσωπο για το 100 % της δομής, περιουσιακό χαρτοφυλάκιο, χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν εκδοθεί από τις τράπεζες και προς ποιες κατευθύνσεις, λειτουργία και συμβάσεις με δανειολήπτες.

1.2.6.      Έλεγχος για την λειτουργία, επενδύσεις, αξιολογήσεις, ενέργειες κτλ του Τ.Χ.Σ. , του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και όλων των άλλων (τοπικών

  • εξωτερικών) ταμείων και φορέων που συστάθηκαν και που διαχειρίστηκαν Ελληνική Δημόσια περιουσία και όλων των σχετικών των εμπλεκομένων με αυτά.

1.2.7.      Έλεγχος οικονομικών καταστάσεων, υποχρεώσεων, περιουσιακών στοιχείων, έλεγχος ταμείων, δομή μισθολογίων, κτλ όλων των Περιφερειακών γραφείων, Νομαρχείων και Δήμων.

1.2.8.   Έλεγχος των εξοπλιστικών ταμείων και των ταμείων μυστικών κονδυλίων.




ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝ
Ιdelagrammatika@gmail.com6976653520




ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ