ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 6ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ;

 

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ  

ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑΥΠΗΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ,ΚΑΘΩΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ,ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ 500.000 ΤΟΝΩΝ.

 Σύμφωνα με πληροφορίες στελέχη του επενδυτικού ομίλου International Development Finance Corporation έχουν έρθει σε επαφή με εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης προκειμένου να πάρουν περισσότερες πληροφορίες και να διεκδικήσουν κι αυτοί τα ναυπηγεία. Σε αυτά φιλοδοξούν να κατασκευάσουν τουλάχιστον τις τρεις από τις τέσσερις νέες φρεγάτες πολλαπλών ρόλων του Πολεμικού Ναυτικού, τις οποίες εξήγγειλε αρχές του μήνα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη.



ΤΙ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ?


ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ 

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΝΙΑΡΧΟΣ ΗΤΑΝ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΩΝ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ .

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ?

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΥΡΥΒΙΑΔΗΣ ΜΕΤΟΧΑΡΑΚΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ  ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΣΑΛ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ 


ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ 4722/ΦΕΚ Α 177/15.9.2020 

«το Δημόσιο παραχωρεί για σαράντα εννέα (49) έτη από τη σύναψη της σύμβασης παραχώρησης, με δυνατότητα παράτασης, το δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης επί της ζώνης ή τμημάτων της ζώνης αιγιαλού, όπως έχει καθορισθεί με την υπ’ αρ. 16301/30.9.1994 απόφαση της νομάρχη Δυτικής Αττικής (Δ’ 1147) έμπροσθεν των εγκαταστάσεων των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, καθώς και επί του αναγκαίου θαλάσσιου χώρου, σε κάθε πρόσωπο, το οποίο λειτουργεί νομίμως επιχείρηση ναυπηγείου, συμπεριλαμβανομένης κάθε άλλης υποστηρικτικής προς αυτό δραστηριότητας, επί των γεωτεμαχίων που αποτελούν το όλο συγκρότημα των ναυπηγείων». 


ΝΟΜΟΣ 4664/14.02.2020 ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΕ ΓΙΑ (20) ΕΙΚΟΣΙ ΕΤΗ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΙΓΙΑΛΟΥ .ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ  ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ  ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΑΙΓΙΑΛΟΥ ΓΙΑ (49) ΣΑΡΑΝΤΑΕΝΝΙΑ ΕΤΗ???








ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ
ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ  ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!!ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ




ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝ
Ιdelagrammatika@gmail.com6976653520


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ