ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

ΣΧΕΔΙΟ "ΗΡΑΚΛΗΣ" 12 ΔΙΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ

 

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ 12 ΔΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 
ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ 
ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ?ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΣΕΙΣ?ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ?
ΣΕ ΟΛΑ ΛΕΤΕ ΝΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ?
ΣΩΖΕΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Α.Ε ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ?
ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΤΩΧΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Με το σχέδιο “Ηρακλής” έχει αποφασιστεί να δοθούν 12 δις ή και όσο απαιτηθεί σαν εγγύηση, για το τμήμα των δάνειων που θα πάρουν τα fun (Ν.4649 16/12/2019 Πρόγραμμα παροχής εγγύησης σε τιτλοποιήσεις πιστωτικών ιδρυμάτων).


Η σημερινή κυβέρνηση με το σχέδιο «Ηρακλής» και την «κακή τράπεζα» του κ. Στουρνάρα προσπαθεί να εξυγιάνει τις τράπεζες απαλλάσσοντας της από τα κόκκινα δάνεια. Το κόστος των ενεργειών αυτών (το οποίο δεν γνωρίζουμε) θα επιβαρύνει το σύνολο των πολιτών, χωρίς να έχει ζητηθεί η γνώμη τους ούτε να γνωρίζουν οι πολίτες ακριβώς τι πρόκειται να γίνει.

Με το σχέδιο του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος κ. Ιωάννη Στουρνάρα, επιδιώκεται όσα «κόκκινα» δάνεια δεν καλύπτονται από το σχέδιο «Ηρακλής» να μπουν στην “bad bank” και έτσι να «καθαρίσουν» το χαρτοφυλάκιο τους οι τράπεζες. Η “bad bank” θα μπορεί να δεχτεί «κόκκινα» δάνεια έως 40-45 δισ. ευρώ

Για το κόστος δημιουργίας της “bad bank” δεν έχει μιλήσει έως τώρα κανείς, ούτε από την τράπεζα της Ελλάδος ούτε από την πολιτική ηγεσία, η οποία αφού παρέλαβε την πρόταση από τον κ. Στουρνάρα δεσμεύτηκε ότι θα την μελετήσει και θα τη συζητήσει στη συνέχεια.

Το σχέδιο του κ. Στουρνάρα προβλέπει μεταξύ άλλων εγγυήσεις που θα δώσει το Ελληνικό δημόσιο, που θα καλύπτει την διαφορά μεταξύ της λογιστικής αξίας που είναι γραμμένη στα βιβλία των τραπεζών και της τιμής στην οποία θα αγοράζει τα δάνεια ο επενδυτής.

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ -ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΕ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ?
ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ !!!!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ .
ΔΩΣΑΜΕ 233 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ 2015  ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΤΑΙΠΕΔ.ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΕΡΟΥΣΙΩΝ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ 50ΔΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ 25 ΔΙΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ  ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 25 ΔΙΣ ΤΑ 12,5 ΔΙΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 12,5 ΔΙΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΑΛΙ?

ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ 

ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ,ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ 
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 
ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?
ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ .
ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ  ΤΑ 12 ΔΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΒΑΡΙΕΣ ΜΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΤΙΣ  ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΕΣ  ΣΥΣΤΗΜΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ.

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ.

Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.

Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:

1.0.  ΠΟΣΟ  ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ  ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ  ($  600.000.000.000)  ΔΟΛΑΡΙΩΝ

ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.

1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),

1.2.  Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.

2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (Ε 2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.



ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com ,6976653520


https://delagrammatika-yp-boulevtis.blogspot.com/

https://www.facebook.com

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.e-synews.gr

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:

https://www.e-synews.gr/wp/2018/02/12/programmatikes-diloseis-quot-ellinon-syneleysis-e-sy-quot/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ