ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Οι Φασιστικά αντιστρέφοντες το δημοψήφισμα του λαού ξαναζητούν την ψήφο του

 


Οι Φασιστικά αντιστρέφοντες το δημοψήφισμα του λαού ξαναζητούν την ψήφο του 


Και ο Αλέξης Τσίπρας έτσι απλά και φασιστικά (αυτός ξεπέρασε και τον Μεταξά ) το έκανε ναι.


Δεν ξεχνάμε ότι στην Ελλάδα το 2015 ο Σύριζα με φασιστικό τρόπο αποφάσισε μόνος του και ενήργησε με εντολές δικτάτορα αψηφώντας την ψήφο του λαού.

Ήταν τότε που με κομμένη την ανάσα περίμεναν τα αρπακτικά κοράκια να δεσμεύσουν την ελληνική δημόσια περιουσία ( όχι ότι δεν το έκαναν).

Ήταν τότε που ο πρωθυπουργός της Ελλάδας υπόγραψε το τρίτο μνημόνιο και ξεπούλησε τους Έλληνες.

Ήταν τότε που ο υπουργός οικονομικών με υπουργική απόφαση διέταξε το capital control



Σε άρθρο του olympia gr που το αναδημοσίευσε ο NETAKIAS  εκτός των άλλων και σε απόσπασμα του άρθρου όπως θα δείτε παρακάτω αναφέρει ότι:

Επίσης, κάποια παπαγαλάκια του μαύρου μετώπου επιμένουν να αναμασούν την καραμέλα ότι «το δημοψήφισμα κόστισε δις στον Ελληνικό λαό». Ρεσιτάλ αγραμματοσύνης και γκαιμπελισμού, αφού το δημοψήφισμα λύτρωσε την Ελλάδα από τουλάχιστον 26 δις ευρώ. Τα 20, μόνον από την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Και αυτό φαίνεται τώρα αφού το 2015 ήταν η πρώτη χρονιά που το χρέος μειώθηκε, έπειτα από το 2009! Πως ακριβώς λοιπόν η συμφωνία «χρέωσε την Ελλάδα δεκάδες δις» αφού το χρέος μειώθηκε;

Αυτό λοιπόν είναι το Φεκ που υπόγραψε η κυβέρνηση Σύριζα.

Με το τρίτο μνημόνιο αποφασίστηκε όλα τα έσοδα από την πώληση δημόσιων περιουσιών  οι οποίες έχουν περιέλθει στο ΤΑΙΠΕΔ και ΕΤΑΔ θα δοθούν για τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών.

Νόμος 4336/2015 Τεύχος Α'ΦΕΚ 94
Το 3ο Μνημόνιο
Άρθρο 4.4 Ιδιωτικοποίηση
Σελίδα 1031

Με το τρίτο μνημόνιο αποφασίστηκε όλα τα έσοδα από την πώληση δημοσίων περιουσιών οι οποίες έχουν περιέλθει στο ΤΑΙΠΕΔ και ΕΤΑΔ θα δοθούν για τις ανακεφαλαιοποιήσεις των Τραπεζών. 

2. Τον εντοπισμό των κατάλληλων ρυθμίσεων διακυβέρνησης του νέου Ταμείου, περιλαμβανομένου του εάν
θα πρέπει να υπάρχουν συγκεκριμένες επί μέρους οντότητες για τα διάφορα είδη περιουσιακών στοιχείων εντός του Ταμείου, με βάση, κατά περίπτωση, την πείρα
φορέων όπως το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και η ΕΤΑΔ· κατά πόσον τέτοιες υφιστάμενες οντότητες θα μπορούσαν να μεταρρυθμιστούν και να διατηρηθούν χωριστά από το Ταμείο,
να παύσουν να λειτουργούν μετά τη λήξη της εντολής
τους ή να απορροφηθούν από το νέο Ταμείο.
3. Την υποβολή πρότασης για τη μετάβαση στο νέο Ταμείο με σκοπό να εξασφαλιστεί η συνέχεια με τις προηγούμενες ρυθμίσεις, περιλαμβανομένης της ενδεχόμενης μεταφοράς περιουσιακών στοιχείων εντός του Προγράμματος αξιοποίησης περιουσιακών στοιχείων.
4. Σύμφωνα με τη Δήλωση της Συνόδου Κορυφής της Ζώνης του Ευρώ, η ρευστοποίηση των περιουσιακών στοιχείων θα αποτελέσει μία από τις πηγές για την πραγματοποίηση της προγραμματισμένης εξόφλησης του νέου δανείου του ΕΜΣ και θα αποφέρει κατά τη διάρκεια του νέου δανείου επιδιωκόμενο συνολικό ποσό 50 δισ. ευρώ, εκ των οποίων τα 25 δισ. ευρώ θα χρησιμοποιηθούν για την επιστροφή της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και άλλων περιουσιακών στοιχείων και το 50% κάθε εναπομένοντος ευρώ (τουτέστιν, 50% των 25 δισ. ευρώ) θα χρησιμοποιηθεί για τη μείωση της αναλογίας χρέους/ΑΕΠ, το δε υπόλοιπο 50% θα χρησιμοποιηθεί για επενδύσεις. Η Ομάδα Δράσης θα εντοπίζει εναλλακτικές δυνατότητες και θα διατυπώνει συστάσεις ως προς τον τρόπο επιχειρησιακής εφαρμογής






Θα επιστραφεί ποσό 25 δις για τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών ξεπουλώντας δημόσια περιουσία ,και από το εναπομένοντος 50% των 25 δις θα δοθούν για μείωση της αναλογίας χρέους.

Με το τρίτο μνημόνιο το οποίο ψηφίστηκε από ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΑΝΕΛ,ΠΟΤΑΜΙ
και καταψηφίστηκε από Χρυσή Αυγή και ΚΚΕ για άλλη μια φορά φαίνεται ότι ο φτωχός λαός είναι αυτός που σηκώνει το φορτίο.

Ήταν τότε που οι Έλληνες με κομμένη την ανάσα περίμεναν να αλλάξει ριζικά η ζωή τους και βασίστηκαν στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η οποία για μια ακόμα φορά όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις απαξίωσαν τον πολίτη απαξίωσαν τους Έλληνες και λειτούργησε για το συμφέρον των δανειστών.

Όμως το χειρότερο έγκλημα και παραπληροφόρηση από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ήταν όταν ο πρόεδρος του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις κύριος Αρτέμης Σώρρας στις 26 Μαρτίου του 2015 με αναφορά -αίτημα γνωστοποίησης σε Τσίπρα & θεσμούς καταθέτει την αποπληρωμή του δημόσιου και ατομικού χρέους αλλά και αναπτυξιακό πρόγραμμα 49.000 έργων στην Ελλάδα.

Ουδείς δεν σε ενημέρωσε όπως όφειλε γιατί αφορά την ζωή σου Έλληνα πολίτη και όχι την πολιτική καρέκλα κάποιων.

Αντί αυτού η κυβέρνηση Σύριζα αφήνει να διασύρουν την χώρα όλοι οι οικονομικοί οίκοι την φτάνει στο χείλος του γκρεμού ,κλείνει τις τράπεζες και δεσμεύει τα χρήματα σου και το δημοψήφισμα του λαού από όχι το έκανε ναι.

Ο Αρτέμης Σώρρας για κάθε ενέργεια που κάνει ενημερώνει πάντα όλους τους αρμοδίους θεσμούς σε Ελλάδα, Ευρώπη αλλά και στην παγκόσμια σκηνή!!!

Το έγγραφο αυτό είναι μια αναφορά -αίτημα -γνωστοποίηση -κοινοποίηση του Αρτέμη Σώρρα στις 26-3-2015 προς :

  1. Τον Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό
  2. Τον Γιάννη Βαρουφάκη ως υπουργό οικονομικών
Καί κοινοποιούμενο προς :

  1. Τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου 
  2. Τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου 
  3. Τον Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου
  4. Τον Ιωάννη Στουρνάρα -Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος 
  5. Την Ιβα Πέτροβα ως εκπρόσωπο του  Δ.Ν.Τ.  στην Ελλάδα
  6. Τον Ντέκλαν Κοστέλο ως εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
  7. Τον Ράσμους Ρέφερ  ως εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας
  8. Τον Μπαράκ Ομπάμα-Πρόεδρο της Αμερικής
  9. Τον αρχηγό της C.Ι.Α.
  10. Τον Βλαντιμίρ Πούτιν-Πρωθυπουργό Ρωσίας 



Με θέμα:

“Κλήση για συντονισμό και εποπτεία προκειμένου για την λήψη κεφαλαίων από τα παράγωγα του πλούτου των κληρονομικών ταμείων διεθνούς εξασφάλισης, στην τράπεζα της Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες με έδρα την Ελλάδα οι οποίες ελέγχονται από την Τράπεζα διεθνών διακανονισμών (b.i.s. bank of international settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (world bank), federal reserve και τις Κεντρικές τράπεζες των χωρών, που είναι δικαιωματικά, κατά τις διεθνείς συνθήκες, είναι νόμιμη ιδιοκτησία του κυρίαρχου Ελληνικού Εθνους”.

Το ταμείο αυτό είναι αλλιώς γνωστό ως «η παγκόσμια διευκόλυνση του χρέους» (global debt facility).

Ο απώτερος σκοπός του Αρτέμη Σώρρα είναι να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι την σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, σε μια χρονική στιγμή που πλήττεται η Ελληνική οικονομία με ολέθριες συνέπειες στην κοινωνία, στο περιβάλλον και στην υγεία των Ελλήνων πολιτών!!


Ο Αρτέμης Σώρρας με το παρόν έγγραφο καλεί για την άμεση συμμετοχή τους θεσμούς, ούτος ώστε να συντονιστούν και να εποπτεύσουν την αποδέσμευση και μεταφορά μέρους των χρηματικών πόρων του ταμείου κληρονομιάς προς όφελος του Ελληνικού λαού χρησιμοποιώντας κάθε μέσο για την ασφαλή διεκπεραίωση της διαδικασίας.


Ο Αρτέμης Σώρρας κάνει κατάθεση εμπεριστατωμένων φακέλων και σε όλους τους παρακάτω διεθνείς φορείς προσκομίζοντας όλη την μελέτη των έργων, το πληρεξούσιο, τη συμφωνία, καθώς και κάθε συμπληρωματικό έγγραφο που προβλέπεται για την χρηματοδότηση ύψους 2,3 τρις ευρώ:

  1. VLADIMIR KOBZAR – ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ALPHA OMEGA STATION»
  2. ITC (INTERNATIONAL TREASURY CONTROL)-ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟΥ
  3. FEDERAL RESERVE SYSTEM & FEDERAL RESERVE BANK
  4. THE WORLD BANK GROUP (ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ GROUP)
  5. ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ FEDERAL RESERVE
  6. ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ FEDERAL RESERVE SYSTEM “CONSOLIDATED CREDIT BANK LIMITED”
  7. ΚΑΙ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ “THE UNITED NATIONS”

Επιπλέον ο Αρτέμης Σώρρας έστειλε και τα ακόλουθα συνημμένα αρχεία:

Σχετικό 1 : επισυνάπτονται παλαιότεροι παγκόσμιοι ισολογισμοί του έτους 2007 κ.α.

Σχετικό 2 : διεθνείς συνθήκες σχετικές με τα κληρονομικά κεφάλαια, εποπτεία, ισολογισμοί, έλεγχοι κτλ

Σχετικό 3 : προϋπολογισμός έργων για όλη την Ελλάδα/Κύπρο και απανταχού ελληνισμού

Σχετικό 4 : δείγμα ξεχωριστών μελετών για τους 325 δήμους

Όλοι οι σχετικοί φορείς, ελεγκτές, σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι ενημερωμένοι με πλήρη φάκελο και πρωτόκολλα.

Αφού λοιπόν πέρασε η περίοδος ελέγχου, καμία ένσταση ή αντίρρηση δεν τέθηκε από κανένα φορέα προς τον Αρτέμη Σώρρα.

Άρα τα πάντα είναι επικυρωμένα και αποδεχτά από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς οπότε η Ελλάδα μπορεί με άνεση και νόμιμα να προχωρήσει στην υλοποίηση της χρηματοδότησης χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!!!

Ο Αρτέμης Σώρρας καλεί τον υπουργό οικονομικών έχοντας το δικαίωμα εκ του θεσμικού του ρόλου να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εποπτεία και τον συντονισμό της διαδικασίας πίστωσης μέρους των κληρονομικών κεφαλαίων με την απαιτούμενη ασφάλεια τόσο στον εγγυητή Αρτέμη Σώρρα όσο και στο χαρτοφυλάκιο του ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν όλα τα προβλεπόμενα.


Ακολουθούν όλα τα έγγραφα σε google drive για όποιον αναγνώστη επιθυμεί να τα διαβάσει ,όπως μπορείτε στην σελίδα artemis-sorras.gr  να δείτε όλες τις αποδείξεις για τα οικονομικά εργαλεία που έχει προσφέρει ο Αρτέμης Σώρρας στην Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία


Αντί να δεχθούν την πρόταση του Αρτέμη Σώρρα και να αποδεσμεύσουν την χώρα από κάθε οικονομικό δυνάστη με τον νομό υπ' αριθμ. 4389/2016 συστήθηκε η ανεξάρτητη αρχή δημόσιων εσόδων και μέσα της έχει όλες τις θυγατρικές εταιρείες για 99 χρόνια.


Δηλαδή η ΑΑΔΕ θα εισπράττει όλα τα χρήματα από τις αποκρατικοποιήσεις και θα τα δίνει στους δανειστές μας έναντι του δημόσιου χρέους.


Και έρχονται τώρα σαν να τα ξέχασαν όλα αυτά που προκάλεσαν και ξαναζητούν την ψήφο σου λές καί θα αλλάξει κάτι.

Τόσα χρόνια γιατί δεν άλλαξαν? Θα αλλάξουν τώρα?

Τι άλλο περιμένεις Έλληνα πολίτη και δεν έρχεσαι να ενωθείς και να υπογράψεις σε γραφεία της νομικής εκπροσώπησης του έθνους σου??

Όσο αδρανείς και περιμένεις Έλληνα πολίτη να φτιάξουν τα πράγματα μόνα τους χωρίς εσένα και όλους μαζί τόσο περισσότερο το όχι σου θα το κάνουν ναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ