ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ

 « Αυτό για το οποίο είμαστε πολύ υπερήφανοι, είναι ότι διεισδύουμε στις κυβερνήσεις όλων των χωρών,παγκοσμίως με τους νέους παγκόσμιους ηγέτες μας (WEF Young Global Leaders-YGL) ” Klaus Schwab (2017)



 
Από τον Dr. Robert Malone​ και το ομώνυμο Ινστιτούτο 

 Ποια είναι τα παγκοσμιοποιητικά μέλη της εμπορικής οργάνωσης που είναι γνωστή ως Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και οι πράκτορες που έχουν εκπαιδεύσειγιατί πρέπει να σας ενδιαφέρει και τι μπορείτε να κάνετε για αυτό; 

Ας ξεκινήσουμε με την απάντηση "ποιοι είναι αυτοί;"    

Τα τρέχοντα 100 πλήρη μέλη του WEF (« Στρατηγικοί Συνεργάτες ») προέρχονται βασικά από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο, μαζί με τους ιδιοκτήτες και τους διευθυντές τους, οι οποίοι συχνά αναφέρονται ως « Άνθρωπος του Νταβός ».  

Ο κατάλογος των εταιρειών, των ιδιοκτητών και των διαχειριστών που ελέγχουν το WEF δεν αποκαλύπτεται και η συμμετοχή μπορεί να συναχθεί μόνο έμμεσα. Ωστόσο, τα μέλη του WEF δεν ενεργούν μόνα τους, αλλά έχουν αναπτύξει διάφορες ομάδες εκπαιδευόμενων παγκοσμίως κατανεμημένων που γενικά ενεργούν σύμφωνα με τις λεπτομερείς πολιτικές και θέσεις που αναπτύχθηκαν και διανέμονται από την ηγεσία του WEF. Γενικά, αυτά τα εκπαιδευτικά προγράμματα λειτουργούν για πάνω από τρεις δεκαετίες, με αποτέλεσμα την τοποθέτησηδιανομή και ταχεία προώθηση πολλών χιλιάδων λειτουργών που έχουν εκπαιδευτεί από το WEF σε όλο τον κόσμο. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο πρόεδρος του WEF Klaus Schwab έχει ισχυριστεί περήφανα ότι αυτοί οι πράκτορες έχουν ενσωματωθεί στρατηγικά σε βασικές θέσεις σε διάφορες κυβερνήσεις, καθώς και σε θέσεις με επιρροή σε σημαντικούς κλάδους όπως τα μέσα ενημέρωσης, τα οικονομικά και η τεχνολογία

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο « ΑΝΘΡΩΠΟΣ του ΝΤΑΒΟΣ »; 

Ο « Άνθρωπος του Νταβός » είναι ένας όρος που επινοήθηκε από τον πρώην Διευθυντή του Κέντρου Διεθνών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, καθηγητή Δρ. Σάμιουελ Χάντινγκτον (1927-2008) για να ορίσει τι ήταν τότε μια αναδυόμενη ομάδα οικονομικης ελίτ που είναι μέλη μιας κοινωνικής κάστας που έχει « ελάχιστη ανάγκη για εθνική πίστη, δείτε τα εθνικά σύνορα ως εμπόδια που ευτυχώς εξαφανίζονται και δείτε τις εθνικές κυβερνήσεις ως υπολείμματα από το παρελθόν των οποίων η μόνη χρήσιμη λειτουργία είναι να διευκολύνουν τις παγκόσμιες επιχειρήσεις της ελίτ»

Ο "Νταβός Μαν" θα μπορούσε να είναι ο ορισμός της μεγαλομανίας επεί δή  πιστεύει πως έχει αποκτήσει ότι νοείται ως επαρκείς οικονομικούς και πολιτικούς πόρους για να προσπαθήσει να επιβάλει την εμμονή και τα μεγάλα σχέδια του στον κόσμο και να αναγκάσει εσάς, την οικογένειά σας και τον κόσμο να συμμορφωθείτε με το όραμα και τα συστήματα πεποιθήσεών του.


(  Όσον αφορά το WEF , ο Andrew Marshall ανέπτυξε μια συνοπτική παρουσίαση την οποία συνιστώ ανεπιφύλακτα να διαβάσετε, που δημοσιεύτηκε σε ένα άρθρο του 2015 με τίτλο « Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: μια ιστορία και ανάλυση ».) 

Τα μέλη του WEF χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:

Περιφερειακοί εταίροι,

Ομάδες συνεργατών του κλάδου ,

και οι πιο αξιότιμοι, οι Στρατηγικοί Εταίροι .

Οι συνδρομές μελών που καταβάλλονται από εταιρείες και βιομηχανικούς ομίλους χρηματοδοτούν το φόρουμ και τις δραστηριότητές του και παρέχουν στην εταιρεία-μέλος επιπλέον πρόσβαση για συναντήσεις εκπροσώπων, διεξαγωγή ιδιωτικών συναντήσεων και καθορισμό της ατζέντας. Μια πλήρης λίστα με τους τρέχοντες Στρατηγικούς Συνεργάτες μπορείτε να βρείτε εδώ.   Για παράδειγμα, η πρώην εταιρεία Bain and Capital του γερουσιαστή Mitt Romney υπήρξε περήφανος στρατηγικός εταίρος του WEF για περισσότερα από 18 χρόνιαΟ κ. Romney αποχώρησε από την Bain ως Διευθύνων Σύμβουλος το 2002, επομένως δεν υπηρετούσε πλέον με αυτή την ιδιότητα όταν ο Bain εντάχθηκε στο WEF ως στρατηγικός εταίρος.

«Γιατί μας νοιάζει;» Το WEF είναι ο οργανισμός που έχει εγκαταστήσει τον παγκοσμίως εναρμονισμένο σχεδιασμόανάπτυξη και εφαρμογή των lockdownsεντολώναυταρχικών εκστρατειών εμβολίωνκαταστολής επιλογών έγκαιρης θεραπείας, παγκόσμια στόχευση διαφωνούντων γιατρώνλογοκρισίαπροπαγάνδαενημέρωση και προγράμματα ελέγχου σκέψης για τα οποία έχουμε όλοι μας εμπειρία από τα τέλη του 2019. Αυτή είναι η οργανωτική δομή που χρησιμοποιείται από εκείνους που προσπάθησαν να ελέγξουν και να διαχειριστούν τον κόσμο για να προωθήσουν τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα των μελών τους μέσω της συνεχιζόμενης «Μεγάλης επαναφοράς» (όπως ονομάστηκε και περιγράφεται από τον πρόεδρό τους Klaus Schwab) εκμεταλλευόμενοι και επιδεινώνοντας την κοινωνική και οικονομική αναστάτωση που έχουν δημιουργήσει τεχνητά και σκόπιμα από τότε που άρχισε να εξαπλώνεται ο SARS-CoV-19 σε όλο τον κόσμο.  

Οι σκέψεις και τα σχέδια αυτής της εμπορικής οργάνωσης διαβάζονται και ακούγονται σαν την απίθανη απαίσια πλοκή ενός φανταστικού διεθνούς κατασκοπευτικού μυθιστορήματος που επινοήθηκε από μια δεύτερης κατηγορίας εκδοχή του Ian Fleming, του John Le Carre ή του Robert Ludlum

Δυστυχώςυποστηρίζονται από τους οικονομικούς πόρους πολλών από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Για παράδειγμα από την θολωμένη σκέψη της ψευδοεπιστήμης που δημοσιεύουν περήφανα αυτοί οι αυτόκλητοι δάσκαλοι του σύμπαντος, σας συνιστώ να διαβάσετε το COVID-19: The Great Reset The Great Narrative for a better future (και τα δύο από τον Klaus Schwab and Thierry Malleret), και How to Prevent the Next Pandemic (από τον Bill Gates). Μια λεπτομερής διαδραστική περίληψη των θέσεων πολιτικής τους και των αλληλεπιδράσεων αυτών των πολιτικών (“χάρτης μετασχηματισμού ”) μπορείτε να βρείτε εδώ και για το COVID-19, εδώ .

«Τι μπορείτε να κάνετε για αυτό;»   Μετά από όλα όσα έχετε δει και βιώσει από τον Σεπτέμβριο του 2019, κοιτάξτε στον καθρέφτη και κάντε τις εξής δύο ερωτήσεις:

« Είναι αυτοί οι άνθρωποι στους οποίους μπορώ να εμπιστευτώ το μέλλον μου και το μέλλον των παιδιών μου; ”

«Εκπροσωπούν τα συμφέροντά μου, τις αξίες μου τα πιστεύω μου 

Εάν αποφασίσετε ότι δεν μπορείτε να τους εμπιστευτείτε ή ότι δεν μοιράζονται τα ενδιαφέροντα και τις αξίες σας, τότε είναι καιρός να ενεργήσετε για να τους αποτρέψετε από το να πάρουν στα χέρια τους,τον έλεγχο όλων των πτυχών της ζωής σας.  Διαφορετικά, το WEF επιδιώκει να αφαιρέσει ό,τι έχετε και να ελέγξει πλήρως όλες τις πτυχές της ζωής σας. Μία από τις βασικές προβλέψεις των « Παγκόσμιων Μελλοντικών Συμβουλίων » τους είναι ότι μέχρι το 2030, εσείς (ή τα παιδιά σαςδεν θα έχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι . Εδώ είναι ένας σύνδεσμος με άλλες πτυχές του οράματός τους για το αύριο.

Όποια και αν είναι η απάντησή σας, αξίζει να γνωρίζετε ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που επιθυμούν να ελέγξουν τον κόσμο, την καθημερινότητά σας, σε ποιες πληροφορίες μπορείτε να έχετε πρόσβαση, τι επιτρέπεται να σκέφτεστε και τι επιτρέπεται να κατέχετε. Αξίζει να ξέρετε ποιους αντιπροσωπεύουν και ποια είναι τα ονόματά τους. Ο σκοπός αυτού του δοκιμίου και του υπολογιστικού φύλλου που το συνοδεύει είναι να σας παράσχουν πληροφορίες και διαφάνεια σχετικά με το ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι, από πού προέρχονται, ποια είναι η ηθική και οι πολιτικές τους θέσεις, πού εργάζονται, σε ποιους τομείς εργάζονται και πότε εκπαιδεύτηκαν να κάνουν τις προσφορές του WEF (συχνά υπάρχουν στενοί δεσμοί μεταξύ μελών της ίδιας τάξης).  

Αυτοί οι άνθρωποι έχουν εκπαιδευτεί να πιστεύουν και να υποστηρίζουν μια παγκοσμιοποιημένη μορφή μη εκλεγμένης κυβέρνησης, στην οποία οι διεθνείς επιχειρήσεις βρίσκονται στο επίκεντρο της διαδικασίας διαχείρισης και λήψης αποφάσεων. Έχουν εκπαιδευτεί να προωθούν τα συμφέροντα μιας παγκόσμιας διεθνιστικής κυβέρνησης που αντιπροσωπεύει μια σύμπραξη δημόσιου-ιδιωτικού τομέα στην οποία τα επιχειρηματικά συμφέροντα των μελών του WEF υπερισχύουν του συντάγματος των Χωρών

« Θέλετε ἕνα κακό,λυσσασμένο μεγαλομανές τέρας γιά τήν ὑποδούλωση καί τήν τελική καταστροφή τοῦ Σύμπαντος ; Ὑπάρχουν πολλά ἀπ᾿αὐτά ἐκεῖ ...! » ( ἀπό ἐδῶ) 

Το WEF πιστεύει ότι η έννοια των ανεξάρτητων εθνικών κρατών είναι ξεπερασμένη και πρέπει να αντικατασταθεί από μια παγκόσμια κυβέρνηση που θα ελέγχει τα πάντα.
 Είναι θεμελιωδώς αντιδημοκρατικοί και οι απόψεις τους είναι θεμελιωδώς κορπορατιστικές και παγκοσμιοποιητικές, κάτι που είναι ένας άλλος τρόπος να πούμε ότι είναι υπέρ του ολοκληρωτικού φασισμού -τη συγχώνευση των συμφερόντων των επιχειρήσεων με την εξουσία του κράτους- σε παγκόσμια κλίμακα.

 Κατά τη γνώμη μου, στην περίπτωση εκείνων των εκπαιδευομένων και των μελών του WEF που είναι στην πολιτική, και ιδιαίτερα εκείνων που έχουν χρησιμοποιηθεί για να « διεισδύσουν στις κυβερνήσεις όλων των χωρών παγκοσμίως »αυτά τα άτομα θα πρέπει να αναγκαστούν να εγγραφούν ως ξένοι πράκτορες στις χώρες υποδοχής τους.

Οι απόφοιτοι και τα μέλη του WEF είναι Ξένοι Πράκτορες.   Ο πλήρης τίτλος του Νόμου για την Κύρια Καταχώριση των Η.Π.Α. του 1938 (FARA) είναι «Ένας νόμος που απαιτεί την εγγραφή ορισμένων προσώπων που απασχολούνται από πρακτορεία για τη διάδοση προπαγάνδας στις Ηνωμένες Πολιτείες και για άλλους σκοπούς». Αναφέροντας τη Wikipedia,

«Ο  νόμος περί εγγραφής ξένων πρακτόρων  ( FARA ) ( 2 USC § 611  κ.ε. ) είναι ένας νόμος των Ηνωμένων Πολιτειών που απαιτεί από τα άτομα που ασχολούνται με εγχώρια πολιτική ή εργασία συνηγορίας για λογαριασμό ξένων συμφερόντων να εγγραφούν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και να αποκαλύψουν τη σχέση, τις δραστηριότητές τους , και σχετική οικονομική αποζημίωση. Σκοπός του είναι να επιτρέψει στην κυβέρνηση και στο ευρύ κοινό να ενημερώνονται για την ταυτότητα των ατόμων που εκπροσωπούν τα συμφέροντα ξένων κυβερνήσεων ή οντοτήτων. Ο νόμος διαχειρίζεται και επιβάλλεται (ή όχι…) από τη Μονάδα FARA του Τμήματος Αντικατασκοπείας και Ελέγχου Εξαγωγών (CES) στη  Διεύθυνση Εθνικής Ασφάλειας  (NSD)

Το Ινστιτούτο Malone ( κυρίως η Dr. Jill Glasspool-Malone και η Anita Hasbury-Snogles ) , σε συνεργασία με το ίδρυμα Pharos και την Pharos Media Productionστη Σουηδία, έχει επενδύσει μήνες χρόνου και εκατοντάδες ώρες εργασίας για την εξόρυξη υπαρχουσών και ιστορικών δημοσίως διαθέσιμων πηγών δεδομένων να αναπτύξει μια λεπτομερή περίληψη των αποφοίτων από δύο εκπαιδευτικά προγράμματα του WEF. το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ Global Leaders of Tomorrow (ένα πρόγραμμα διάρκειας ενός έτους που διήρκεσε από το 1993 έως το 2003) και το Young Global Leaders (ένα πενταετές πρόγραμμα ξεκίνησε το 2004/2005 και συνεχίζει να λειτουργεί).

  Αυτοί οι άνθρωποι έχουν αναπτυχθεί σκόπιμα και διεθνώς ως ξένοι πράκτορες που εκπροσωπούν τα συμφέροντα των μελών του WEF για να «διεισδύσουν στις κυβερνήσεις όλων των χωρών», καθώς και σε ένα ευρύ φάσμα βασικών επιχειρηματικών τομέων, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζών/χρηματοοικονομικών, άλλων επιχειρηματικών τομέων (συμπεριλαμβανομένης της υγείας και της βιοτεχνολογίας ), ακαδημαϊκή κοινότητα και υγείαμέσα ενημέρωσηςτεχνολογία, logisticsτέχνες και πολιτισμόςαθλητισμόςπολιτική και κυβέρνησηδεξαμενές σκέψηςτηλεπικοινωνίεςακίνηταοικονομικές επενδύσεις/εταιρίες συμμετοχών, μια ποικιλία μη κυβερνητικών οργανισμώνενέργειααεροδιαστημική και στρατιωτικήτροφίμων και γεωργίας. ..

Ὁλόκληρο τό θέμα ἐδῶ : maloneinstitute.org

Ἐδῶ μία σελίδα τοῦ WEF μελῶν ἀπ᾿ὅλο τόν κόσμο, ἡ ὁποία περιέχει μία περίληψη τῶν ἀποφοίτων  τῶν Young Global Leaders . Καί καμαρωτός γιά τά ...δημιουργήματά του,στό μέσον,ὁ «ἄρχων τοῦ Σύμπαντος» ! 

ΠΗΓΗ


Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕΤΙ ΣΑΠΙΟ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ<< Ε ΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >> ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ,ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >>

Η ΣΤΙΓΜΗ ΕΦΤΑΣΕ. ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ Όλοι οι άλλοι απέτυχαν!

ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ