ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ “ΠΡΕΣΠΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ” ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ

 


Ο λαός μας – σε ένα μεγάλο ποσοστό – δεν διαβάζει, δεν ακούει, δεν ενημερώνεται, δεν σπαταλάει χρόνο προκειμένου να συγκρατεί ορισμένες πολύ σημαντικές ειδήσεις και τις οποίες βεβαίως, δεν θα τις βρει στα Συστημικά Μέσα της “λίστας Πέτσα”!.... Η αναζήτηση της είδησης και της πληροφορίας από ελεύθερους πολίτες πρέπει να γίνεται από Μέσα, που δεν συμπεριέλαβε η “λίστα Πέτσα”, για τον απλό λόγο, πως αυτά τα Μέσα διατηρούν ελεύθερη φωνή και δεν υπόκεινται σε καμιά εξαγορά!

Μια τέτοια “ελεύθερη φωνή” είναι και η εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα”, το διαδικτυακό ειδησεογραφικό πόρταλ egerssi.gr, ιδιοκτησίας μου, αλλά και πολλά άλλα σάιτ στο διαδίκτυο που φιλοξενούν τα άρθρα μου!

Θα μου πείτε, γιατί κάνω αυτήν την εισαγωγή στο σημερινό μου κείμενο!

Θα σας παραπέμψω αμέσως σε ένα κείμενό μου, με τίτλο: «Ο Τούρκος “φίλος” του Κυριάκου Μητσοτάκη, Ραχμί Κοτς», με υπότιτλο: “Της λέσχης Bilderberg, του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων των ΗΠΑ και του Συμβουλίου Ελληνοτουρκικής Επιχειρηματικής συνεργασίας”!   

Σε αυτό το άρθρο, το οποίο δημοσιεύθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2018, χρονικό διάστημα, που ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, του έθετα πολλά και σοβαρά ερωτήματα, που απορρέαν από μια πολύ σημαντική συνάντηση που είχε στο γραφείο του στη Βουλή!

Αλλά να σας θυμίσω καλύτερα, τι ακριβώς συνέβη και βέβαια σε ερωτήματα που έθετα στον σημερινό Πρωθυπουργό, δεν έλαβα ποτέ απαντήσεις!

 

Ο Ραχμί Κοτς της λέσχης Bilderberg, του Ντέιβιντ Ροκφέλερ και του “Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων” των ΗΠΑ, είναι φίλος του Κυρ. Μητσοτάκη…

 

Στη Βουλή λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δεχτεί στις αρχές του Ιουνίου 2018, τον Τούρκο μεγάλο-επιχειρηματία Ραχμί Κοτς! Ο οποίος είναι ο πλουσιότερος Τούρκος και διευθύνει τον όμιλο Koc Group! Συμπεριλαμβάνεται στο κλαμπ των 50 πιο ισχυρών του πλανήτη, με περιουσία ύψους 10 δισ. δολαρίων. Ο Τούρκος μεγάλο-επιχειρηματίας πήγε στη Βουλή των Ελλήνων με δυο θηριώδη τζιπ και λίγο προτού αναχωρήσει για τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στο Μόναχο, όπου θα συναντούσε και τη Μέρκελ. Βέβαια, ουδέποτε δημοσιοποιήθηκε τι ακριβώς συζήτησαν!

Αλλά ο Ραχμί Κοτς είναι μέλος και του “Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων” (Council on foreignrelations) των ΗΠΑ! Πρόεδρος του οποίου είναι ο Αμερικανό–Εβραίος πολυεκατομμυριούχος Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ενώ στα μέλη συγκαταλέγονται και οι Τζορτζ Σόρος, Σάιρους Βανς, Μόρτον Αμπράμοβιτς, κ.α., εκτός βεβαίως του Ραχμί Κοτς!

Όμως, τι ακριβώς είναι “Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων” των ΗΠΑ;

Αποτελεί σημαντικότατο φορέα χάραξης της αμερικανικής και διεθνούς πολιτικής με μεγάλη επιρροή στην αμερικανική κυβέρνηση, καθώς και σε ισχυρούς χρηματοοικονομικούς κύκλους των ΗΠΑ!

Ιδρύθηκε από ορισμένους εκ των πλουσιότερων ανθρώπων του κόσμου, με εξαιρετική μόρφωση και υψηλό επίπεδο νοημοσύνης!

Μάλιστα, αντιπροσωπεία του “Συμβουλίου” είχε επισκεφτεί την Κωνσταντινούπολη με επικεφαλής τον πρόεδρο Ντέιβιντ Ροκφέλερ και συμμετείχαν πολλοί και διάφοροι σε κλειστό συνέδριο 120 ατόμων, που διοργάνωσε ο Όμιλος Κοτς!

Σε αυτό το άρθρο μου δημοσίευα και την είδηση, πως ο Τούρκος μεγάλο-επιχειρηματίας ανέλαβε τη διαχείριση του λιμένα της Μυτιλήνης, ενός νησιού στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, κομβικό νησί στις τουρκικές διεκδικήσεις από τον Ρ. Τ. Ερντογάν!

Αυτή η επιχειρηματική δράση δημιούργησε διάφορους συνειρμούς, από τη στιγμή που ο Ραχμί Κοτς προ ετών είχε αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου Ελληνοτουρκικής Επιχειρηματικής συνεργασίας!

Τέλος στο άρθρο μου ανέφερα, ότι ο Ραχμί Κοτς συμμετέχει στα διοικητικά συμβούλια ορισμένων από τις πλέον σημαντικές εταιρείες στον κόσμο, που αναμφίβολα, τον καθιστούν έναν πολύ ισχυρό οικονομικό παράγοντα σε παγκόσμια κλίμακα. 

Είναι βέβαια, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της RollsRoyce, της JP Morgan, αλλά και της κρατικής τράπεζας του Κουβέιτ, ενώ είναι μέλος και της οργανωτικής επιτροπής της Λέσχης Bilderberg!

Κάπως έτσι στήθηκε η παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς γείτονές μας!

 

Η “αμαρτωλή” Λέσχη Bilderberg αποφασίζει για όλα…

 

Μια λέσχη, κλειστό club μυστικισμού, που ποτέ δεν δημοσιεύεται τι ακριβώς συζητάνε με κλειστές ερμητικά τις πόρτες!

Που συμμετέχουν πολλές ελληνικές “προσωπικότητες” κάθε χρόνο!

Όπως ο σημερινός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης!

Αφού η οικογένεια Μητσοτάκη είναι ιδιαίτερα αγαπητή της Λέσχης Bilderberg! Να θυμίσω, πως έλαβε μέρος σε αυτήν το 1993 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ως Πρωθυπουργός, αλλά και η Ντόρα Μπακογιάννη το 2003 και το 2009!

Όπως βεβαίως – βεβαίως, με τέσσερις εμφανίσεις ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου!

Μάλιστα στις 11 Ιουνίου 2018, έγραφα σε άρθρο μου με τίτλο:

«Η Siemens είναι το “διαβατήριο” του Κούλη στη λέσχη Bilderberg»:

 

Στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο Τορίνο (7-10 Ιουνίου). Από τους πρώτους στη λίστα των προσκεκλημένων της “κλειστής κι αμαρτωλής” αυτής σύναξης!

Γι΄ αυτό θα πρέπει να θυμηθούμε:

Ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει στο Πανελλήνιο, την ομερτά που συνδέει την Οικογένεια Μητσοτάκη με την γερμανική πολυεθνική εταιρεία Siemens! Αυτήν την ομερτά την παρουσίαζε και την αναδείκνυε ο Μιχάλης Χριστοφοράκος μέσω των περιβόητων ημερολογίων που συντηρούσαν η Κατερίνα Τσακάλου και η Χριστίνα Καλοκούβαρου. Τα μέλη της γραμματείας του ισχυρού άνδρα της Siemens που κατέγραφαν όλες τις συναντήσεις του  ιδίου με το πολιτικό και επιχειρηματικό λόμπι της Ελλάδος. Σε αυτά τα ημερολόγια, δεν υπήρχε εβδομάδα που να μην αναφέρεται κάποια επαφή με μέλος της Οικογένειας Μητσοτάκη. Όπως αναφέρονται και οι συμμετοχές μελών της Οικογένειας Μητσοτάκη σε όλες τις επίσημες και ανεπίσημες εκδηλώσεις της Siemens. Γιατί, δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να γίνει επίσημη εκδήλωση της Siemens και να λείπει από αυτή, η Ντόρα ή ο Κυριάκος. Όλα τα παραπάνω τα διαχειριζόταν η κ. Τσακάλου, η οποία μέχρι σήμερα – εκτιμώ – στις τόσες συνεντεύξεις της ή καταθέσεις της στη Δικαιοσύνη, δεν έχει πει ούτε τη μισή αλήθεια. Εκείνη γνωρίζει περισσότερα από τον οποιοδήποτε. Ήταν το “μάτι και το αυτί” του Μιχάλη Χριστοφοράκου. Γνωρίζει επίσης, πως όταν καλούσαν το γραφείο Χριστοφοράκου από την “Αγία Οικογένεια”, στη Siemens χτυπούσε γενικός συναγερμός και όλοι έτρεχαν προκειμένου να υλοποιήσουν το αίτημα της Οικογένειας…

 

Τι γυρεύει η αλεπού (σ.σ. Μαργαρίτης Σχοινάς) στο παγκόσμιο παζάρι;


Η φετινή σύναξη της “αμαρτωλής”Λέσχης Bilderberg θα γίνει την Παρασκευή 3 Ιουνίου (δηλαδή σήμερα) στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ!

Μια νέα συνάντηση των ισχυρών του πλανήτη, προκειμένου για τέσσερεις ημέρες να αποφασίσουν τις τύχες των κρατών και των λαών τους!

Σε αυτήν θα μετέχουν Πρωθυπουργοί κρατών, Βασιλείς, αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, εκατομμυριούχοι κλπ., για να αποφασίσουν τις γεωπολιτικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν τις μυστικής συνάντησής τους! 

Έτσι είναι βέβαιο, πως θα συζητηθούν οι εξελίξεις του πολέμου στην Ουκρανία και πως μπορούν να αποτρέψουν την μέχρι τώρα διαμορφούμενη κατάσταση υπέρ της Ρωσίας!

Είναι σίγουρο ότι θα συζητηθούν οι σχέσεις Ρωσίας- Κίνας – Ινδίας, που τόσο πολύ τους ανησυχούν! 

Είναι σίγουρο ότι θα συζητηθεί το επιθυμούμενο της Λέσχης, της ανατροπής του σημερινού στάτους στο Αιγαίο Πέλαγος!

Σύμφωνα με τις όποιες διαρροές, θα συμμετέχει για άλλη μια φορά ο γερόλυκος της αμερικανικής και διεθνούς πολιτικής Χένρι Κίσινγκερ, η Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ, ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ΤζέικΣάλιβαν, ο Βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος Αλέξανδρος Νικόλαος Γεώργιος Φερδινάνδος!

Αλλά και από την ΕΕ θα υπάρξουν συμμετοχές με δυο μάλιστα μέλη της!

Του ΒέλγουΕπιτρόπου Δικαιοσύνης ΝτιντιέΡέιντερς και του Έλληνα Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά!

Αλλά και ο Κυριάκος Πιερρακάκης, Υπουργός Επικρατείας και ψηφιακής Διακυβέρνησης! Μια περίεργη συμμετοχή, που ενδεχομένως να σηματοδοτήσει την πολυπόθητη χειραγώγηση του ατίθασου διαδικτύου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη! 

Άλλωστε μην ξεχνάτε, ότι τον Ιούνιο του 2019 στο Μοντρέ της Ελβετίας στη σύναξη της Λέσχης Bilderbergσυμμετείχαν, η τότε Βουλευτής της ΝΔ και σημερινή Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, με όσα από τότε στρεβλά ακολούθησαν για την παιδεία και την θρησκεία μας και ο Γιώργος Παγουλάτος, Αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ, του περίεργου ΕΛΙΑΜΕΠ, συμβουλευτικού όμως οργάνου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη! 

Αλλά θα συμμετέχει και ο Αλμπερτ Μπουρλά, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, φίλος του Κυριάκου Μητσοτάκη! Της εκ των κορυφαίων Βιο-φαρμακευτικών εταιρειών παγκοσμίως και η οποία θησαύρισε στις ημέρες του Covid-19!

 

Επιχειρούν συνταγματική εκτροπή…

 

Όμως, το ηχηρότατο μήνυμα από τη νέα σύναξη της “αμαρτωλής”Λέσχης Bilderberg, είναι η συμμετοχή του Έλληνα Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά!

Αφού η κάθε συμμετοχή εκεί, σηματοδοτεί το μέλλον χωρών στο παγκόσμιο γίγνεσθαι!

Τον Μαργαρίτη Σχοινά, τον οποίο σε άρθρα μου “αποκάλυπτα”!

Αποκάλυπτα τον διακαή πόθο των ευρωπαϊκών θεσμών να τον τοποθετήσουν ως Πρωθυπουργό, σε μία πιθανή κυβέρνηση συνεργασίας, που θα προέκυπτε από την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη, αφού δεν θα εξυπηρετούσε τα διεθνή κέντρα αποφάσεων, λόγω της συνεχώς αυξανόμενης δυσαρέσκειας από την ελληνική κοινωνία, που βράζει από οργή και αγανάκτηση κατά του επιτελικού κράτους του Κ. Μητσοτάκη!

Βέβαια, μια πιθανή τοποθέτηση ως Πρωθυπουργού του Μαργαρίτη Σχοινά, χωρίς εκλογές, σύμφωνα με το δεδομένο της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου!

Μάλιστα, σε ένα από τα άρθρα μου για την περίπτωση του Μαργαρίτη Σχοινά στην Πρωθυπουργία της Ελλάδος, απευθυνόμουν στους δυο πρώην Πρωθυπουργούς Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας:

«Αλλά και στο άρθρο μου στις 20 Ιουνίου 2021, όπου “καλωσόριζα” τον Μαργαρίτη Σχοινά, ταυτόχρονα απηύθυνα μήνυμα στους πρώην Πρωθυπουργούς Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά και το οποίο είχε ως τίτλο:

“Προ των ιστορικών τους ευθυνών οι Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς”!

Ένα μήνυμα, πιο επίκαιρο παρά ποτέ!

Δεν μίλησαν που την “Γαλάζια Παράταξη” ο Κυριάκος Μητσοτάκης την μετέτρεψε σε Σημιτικό κόμμα “εκσυγχρονιστών”! Δεν μίλησαν που υπουργοποιήθηκαν κάτι υπολείμματα του διεθνιστικού “Ποταμιού”! Κωφεύουν στην οριστική πολιτική μετάλλαξη του δικού τους κόμματος, της κεντροδεξιάς, της λαϊκής δεξιάς!

Δεν θα μιλήσουν ούτε τώρα; Θα αντέξουν, αυτοί που υποτίθεται πως δεν ακούν γερμανικές εντολές, να οριστεί Πρωθυπουργός ο Μαργαρίτης Σχοινάς;

Θα επιτρέψουν να γίνει συνταγματική εκτροπή; Θα συνηγορήσουν στο βιασμό της Δημοκρατίας;»!

Για του λόγου τω αληθές, το άρθρο μου είχε τίτλο: “Καλώς τον Μαργαρίτη Σχοινά”!

Οψόμεθα!!


Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

“Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”. ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ

“ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ. Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ . ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ