ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δίπλα στον Ουκρανικό Λαό

Η Μεγάλη Στοά της Ελλάδος και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δίπλα στον Ουκρανικό Λαό


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ  Dr. ΑΝΤΩΝΙΟ ΑΥΓΕΡΙΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ 20.000 € ΣΤΟΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ ΛΑΟ  





ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΗΤΕΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ,ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΕΝΟΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 










Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος Μιχαήλ Ματτές, ως πρόεδρος του Τεκτονικού Ιδρύματος, παραλαμβάνει αναμνηστική πλακέτα από τον Υπαρχηγό Υποστήριξης Αντιστράτηγο Π.Σ. Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο για λογαριασμό του Πυροσβεστικού Σώματος, ως αναμνηστικό ευχαριστήριο για την δωρεά Πυροσβεστικού οχήματος Nissan Navara KingCab Pro 4x4, με τον απαραίτητο εξοπλισμό, για τις επιχειρησιακές ανάγκες του Σώματος στην Βορειοανατολική Αττική.

Με απόφαση του το Τεκτονικό Ίδρυμα αποφάσισε, μέρος της οικονομικής δωρεάς των Αδελφών της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος μαζί με την οικονομική συνδρομή της Περιφερειακής Μεγάλης Στοάς της Ηνωμένης Μεγάλης Στοάς της Αγγλίας στην Κύπρο, να διατεθεί για την αγορά ενός Πυροσβεστικού Οχήματος το οποίο και διατέθηκε στο Πυροσβεστικό Σώμα για τις ανάγκες του.

Οι δωρεές των αδελφών έγιναν την θερινή περίοδο του 2018, αμέσως μετά την πολύνεκρη καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής. Η απονομή της ευχαριστήριας αναμνηστικής πλακέτας έγινε κατά την ετήσια Εκδήλωση Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Τεκτονικού Ιδρύματος την 30η Μαρτίου 2019, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel, παρουσία άνω των 1000 προσκεκλημένων και αδελφών της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος.





Παράδοση Δωρεάς Πυροσβεστικού Οχήματος στην Π.Υ.

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος (Α.Π.Σ.) η τελετή παράδοσης ενός πυροσβεστικού οχήματος, δωρεά του «Τεκτονικού Ιδρύματος» προς το Πυροσβεστικό Σώμα.

Στην τελετή παρέστησαν ο υπαρχηγός Επιχειρήσεων αντιστράτηγος ΠΣ Στέφανος Κολοκούρης, ο υπαρχηγός Υποστήριξης αντιστράτηγος ΠΣ Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος, ο Συντονιστής Υποστήριξης Α.Π.Σ. Υποστράτηγος ΠΣ Αναστάσιος Σωτήρχος, καθώς και Διευθυντές Διευθύνσεων του Α.Π.Σ. Από πλευράς του «Τεκτονικού Ιδρύματος» παρευρέθη ο πρόεδρός του, Ενδοξότατος Μεγάλος Διδάσκαλος αδελφός Μιχαήλ Ματτές, συνοδευόμενος και από άλλα μέλη του Ιδρύματος.




       https://www.grandlodge.gr/paradosi-doreas-pyrosvestikou-oximatos-stin-py-n-108.html

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;
ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΤΕ !!!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ 





ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ 👆 ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΤΕ ΤΗΣ Ν.Δ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ  Η ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΣΩΜΑ 


Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ  ΑΠΟ ΚΑΘΕΤΙ ΣΑΠΙΟ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >> ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ,ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ  ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >>


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
6976653520



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ