ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Ηλεκτρική Διασύνδεση Ελλάδας – Αιγύπτου !

 

ΑΛΦΕΙΟΣ : Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ “ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ” ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΦΕΛΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΚΛΕΙΝΩ ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΑΥΞΗΣΗ ΕΩΣ 50% ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ !!! ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΟΥΣ ΛΩΠΟ-ΔΥΤΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΣΤ ΤΩΝ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ

Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ-ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΜΒΛΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ !!

ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΔΑΣΗ. ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (βίντεο)… ΚΙ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ…!

Οι Ενεργειακές Κοινότητες χάνουν τα προνόμιά τους ! ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ “ΠΑΙΚΤΩΝ” ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ !

……………………………………………………………..

Ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Αιγύπτου

Μία συμφωνία μεγάλης γεωπολιτικής και ενεργειακής σημασίας για ολόκληρη την Ευρώπη υπογράφουν σήμερα η Ελλάδα και η Αίγυπτος, όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές. Αφορά την πρώτη διασύνδεση της Ευρώπης με την Αφρική στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου, οι βάσεις της οποίας μπαίνουν σήμερα στην Αθήνα με τις υπογραφές στη συμφωνία ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Αιγύπτου.

Οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν πως πρόκειται για μία συμφωνία, προϊόν των άριστων σχέσεων Αθήνας-Καϊρου, η οποία προσφέρει και διαβεβαιώσεις για την κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας επί των θαλασσίων ζωνών της, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ρητή σχετική αναφορά στην ανάγκη σεβασμού της κυριαρχίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων των δύο χωρών στις ΑΟΖ και στις θαλάσσιες ζώνες τους, σύμφωνα με τη Σύμβαση του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας.

Ακόμη, σημειώνουν ότι η συμφωνία βαδίζει στα χνάρια της συμφωνίας οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών ανάμεσα στην Ελλάδα και την Αίγυπτο, η οποία υπογράφηκε στις 6 Αυγούστου του 2020.

Οι βάσεις για τις σημερινές υπογραφές του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα με τον Mohamed Shaker, υπουργό Ηελκτρισμού και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργεια, που επισφραγίζουν τη στρατηγική συνεργασία Αθήνας-Καϊρου, μπήκαν κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Κάιρο τον περασμένο Ιούνιο. Το θέμα είχε συζητηθεί, κατά πληροφορίες, κατά τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι.

Επιπλέον, προσθέτουν ότι το μνημόνιο κατανόησης για την ηλεκτρική διασύνδεση μέσω της πόντισης υποθαλάσσιου καλωδίου που θα υπογραφτεί σήμερα θα βελτιώσει την ασφάλεια εφοδιασμού της περιοχής, αυξάνοντας τις διασυνοριακές ανταλλαγές ενέργειας, ενώ θα επιτρέψει την περαιτέρω ανάπτυξη Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Με τη συμφωνία η Ελλάδα φιλοδοξεί να καταστεί κόμβος ηλεκτρικής πράσινης ενέργειας, ενώ συμβάλλει δυναμικά στη συζήτηση για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης.

Σημειώνεται, ότι προβλέπεται να εξεταστεί η προοπτική ένταξης του έργου στα Έργα Κοινού Ενδιαφέροντος (PCI) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο πλαίσιο της διασύνδεσης των Διευρωπαϊκών Δικτύων Ενέργειας, κάτι που θα διευκολύνει τόσο την αδειοδότηση όσο και τη χρηματοδότηση του έργου.

…………………………………………………………………..

ΦΟΥΜΑΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ “ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ”  …

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ :

Ασκός του Αιόλου: Ντοκιμαντέρ – Απάντηση στην προπαγάνδα της «πράσινης ανάπτυξης»

ΔΕΗ. Στην Αυστραλιανή πολυεθνική Macquarie το 49% του ΔΕΔΔΗΕ για 2,1δις… ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ !!

Ούτε τα προσχήματα. ΔΕΗ: Σε εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας Μητσοτάκη το 10% της ΔΕΗ

ΔΕΗ. ΜΕ ΕΣΟΔΑ 542 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ € ΤΟ 2018 ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ…

ΕΧΕΙΣ ΧΡΕΗ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑ; ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙΣ… ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ !

200.000€ + ΜΠΟΝΟΥΣ 100.000€ ΕΤΗΣΙΩΣ ΣΤΟΝ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΔΕΗ… + ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟ… ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ;;; ΕΣΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΡΕ ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ…

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΠΕΡΙ ΔΕΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ , ΔΕΙΤΕ …

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ !!! ΣΥΜΒΑΣΗ Cooper. ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 2220/1940.

ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!

ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ… ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ…ΠΑΡΑΤΑΣΗ !!!

ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΟΥΠΕΡ (ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 2220/1940). ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2035 ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΟΥ COOPER GROUP !

…………………………………………………………………..

ΕΝΩΘΕΙΤΕ !!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ !!!

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ
………
7.6. Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.
7.7. Για να υλοποιηθεί ένας τέτοιος σχεδιασμός χρειάζεται χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι
υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.
7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.
7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.

Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης Τέχνης του Λόγου.

…………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ