ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ,ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ

 

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ .ΑΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ .
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ Α 173/10.09.2020 ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Ν 4703/2020 "ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ".

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΝΟΜΟΥΣ.
ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!!
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΞΥΨΩΝΟΥΝ!!!!!!



Δεν υπάρχει πλέον ίχνος ντροπής!
Μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μας, τα μασκοφορεμένα!
Ακράδαντο πειστήριο ότι ζούμε σε ολοκληρωτικό καθεστώς που επιχειρεί να κάνει το μαύρο άσπρο.
Την ώρα που το Σύνταγμά μας έχει γίνει κουρελού, τολμούν να το διαφημίζουν και να το εξυψώνουν!
Δείτε ξανά τον θαυμαστό ανάποδο κόσμο μας:
"Το Σύνταγμα βάζει φραγμούς σε αυτούς που κυβερνούν", λέει ο εκφωνητής για λογαριασμό των απατηλών προπαγανδιστών!
Ενώ αυτοί που κυβερνούν δεν έχουν κανέναν απολύτως ανασχετικό φραγμό απέναντι στο Σύνταγμα.
Ενώ κατέλυσαν ανερυθρίαστα τον πυρήνα της ελευθερίας της κίνησής μας, υποχρεώνοντάς μας να δίνουμε ραπόρτο στις αρχές πριν ξεμυτήσουμε μασκοφορεμένοι από τις ιδιωτικές φυλακές μας, μιμούμενοι το καθεστώς της Γερμανικής Κατοχής!
Ενώ απαγόρευσαν την βραδινή κυκλοφορία μιμούμενοι την χούντα των Συνταγματαρχών!
Ενώ ανέστειλαν το άρθρο 13 του Συντάγματος, απαγορεύοντας την άσκηση της θρησκευτικής λατρείας, προσποιούμενοι ότι ο "πόλεμος κατά του αόρατου εχθρού" τούς δίνει τάχα δικαίωμα να επικαλούνται μιαν "ιδιότυπη κατάσταση πολιορκίας"!
Ενώ περιόρισαν τις συναθροίσεις, ακόμη και μέσα στα ίδια μας τα σπίτια τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Ενώ απαγόρευσαν τα Κάλαντα και τον Αγιασμό των Υδάτων!
Ενώ στέρησαν από χιλιάδες ανθρώπους το δικαίωμα στην εργασία!
Ενώ απαγόρευσαν ακόμη και την παραμονή σε ένα παγκάκι για να ξαποστάσουμε!
"Με το Σύνταγμα υπερασπιζόμαστε την ζωή μας, την ελευθερία μας, την ισότητα, την αλληλεγγύη και την αξιοπρέπειά μας", λέει μετά από λίγα δευτερόλεπτα ο εκφωνητής!
Για ποιαν ελευθερία μιλάνε, όταν είμαστε μπουντρουμιασμένοι υποχρεωτικώς τις μισές ώρες της ημέρας μέσα στα κλουβιά μας;
Για ποιαν ελευθερία μιλάνε, όταν για την επιβολή των "lockdown" σταθμίζουν μόνο την υγεία και την οικονομία;
Για ποιαν αξιοπρέπεια μιλάνε, όταν μέσω της διαρκούς μασκοφορίας μάς έχουν στερήσει τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ανθρώπου: το χαμόγελο, το γέλιο μας, το ηχόχρωμα της φωνής μας;
Για ποιαν αξιοπρέπεια μιλάνε, όταν μας αφήνουν ακούρευτους κάθε τρεις και λίγο;
Για ποιαν αξιοπρέπεια μιλάνε, όταν μετέτρεψαν τον άνθρωπο σε σκύλο και τον σκύλο σε άνθρωπο, για να βγάζει βόλτα ο σκύλος χωρίς φίμωτρο τον άνθρωπο με φίμωτρο;
"Το Σύνταγμα υπάρχει από εμάς, για εμάς και χάρη σ' εμάς", είναι το σύνθημα του βίντεο!
Το Σύνταγμα όμως υπάρχει πλέον μόνο για τους λοιμωξιολόγους και τους κυβερνητικούς, αφού αυτοί το έχουν ρίξει κατάχαμα και το ποδοπατούν ανελέητα!
"Το Σύνταγμα μας ανήκει, δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει, μαθαίνουμε το Σύνταγμα", λέει ο εκφωνητής κλείνοντας το διαφημιστικό σποτ!
Στον θαυμαστό ανάποδο κόσμο μας η φράση αυτή μεταφράζεται ως εξής:
"Το Σύνταγμα ΔΕΝ μας ανήκει, μας το έχουν ΗΔΗ πάρει, ΞΕμαθαίνουμε το Σύνταγμα"!
Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι καθαρίζετε τὸ ἔξωθεν τοῦ ποτηρίου καὶ τῆς παροψίδος, ἔσωθεν δὲ γέμουσιν ἐξ ἁρπαγῆς καὶ ἀδικίας!
Αποσύρατε αμέσως αυτό το προσβλητικό για το Σύνταγμα βίντεο: Είναι σαν να έχετε βιάσει την ομορφότερη γυναίκα και να την περιφέρετε στην πλατεία για να θαυμάσουν οι συμπολίτες της τα πλέον ανύπαρκτα κάλλη της!
Ο ορισμός του εμπαιγμού - και πάλι ν τ ρ ο π ή σας!



ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ: ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΟΘΩΝΑ


ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ,ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ,ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΩΡΙΜΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
ΜΑΖΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ"

Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΤΟ ΙΕΡΌ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟY ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΎΟ ΝΟΜΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΌ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΊΣΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΏΡΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ



ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

 

ΙΙ. ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ & ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ  ΣΩΜΑ

 

1.0. Επιτροπή συγκρότησης Ειδικού δικαστηρίου που καλείται να αποδώσει άμεσα δικαιοσύνη στα αποτελέσματα των Επιτροπών ελέγχου επί όλων των σημαντικών θεμάτων της Πολιτείας και θα επιβάλλει τις ανάλογες ποινές που θα αποφασιστεί. Η Επιτροπή Συγκρότησης έχει χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών από την κατάθεση των νομοσχεδίων για την σύσταση του Ειδικού Δικαστηρίου.

2.0.  Επιτροπή ελέγχου για το Δικαστικό Σώμα:

2.1. Επιτροπή ελέγχου όλων των Δικαστικών λειτουργών για τη μέχρι τώρα δράση και λειτουργία τους.

2.2. Εντατικά σεμινάρια για την εμπέδωση του ρόλου του Δικαστικού λειτουργού.

2.3. Εντατικά σεμινάρια για εφαρμογή της διορθωτικής, της διανεμητικής και της εθιμικής δικαιοσύνης.

3.0. Το Πειθαρχικό Σώμα, είναι ανεξάρτητο σώμα για να μπορεί αμερόληπτα να διενεργεί ελέγχους, γνωματεύσεις, να επιμελείται θέματα που άπτονται της δικαιοσύνης.

4.0. Οι επιτροπές πειθαρχικού θα εποπτεύσουν και θα συντονίσουν με κάθε διαφάνεια όλες τις πράξεις και σε κοινή δημόσια θέα.

5.0. Επιτροπή Δικαίου, η οποία θα ενεργεί αυτόνομα και θα εποπτεύει τη λειτουργία ολόκληρης της διακυβέρνησης.

6.0. Οι Επιτροπές θα απαρτίζονται από ανεξάρτητους νομικούς συμβούλους, δικαστικούς, εισαγγελείς, επόπτες, οικονομολόγους κ.α. καθώς και θα μπορούν να συμβουλεύονται οιονδήποτε κρίνουν αναγκαίο για τη διεκπεραίωση της πράξης.

7.0. Αφού περατωθεί η έρευνα των εμπειρογνωμόνων όπως πιο πάνω περιγράφεται και σημειωθούν αξιόποινα παραπτώματα από τα εμπλεκόμενα μέρη, δηλ. από τους ασκούντες δημόσιο αξίωμα (ακόμα και για τους μη εν ενεργεία ) καθώς και οι σχετικοί σύμβουλοι πάσης μορφής, κράτη, τράπεζες κ.ο.κ., οι επιτροπές πειθαρχικού θα αναλάβουν να συντάξουν την ανάλογη δικογραφία, θα συντονίσουν, εκτελέσουν καθώς και θα εποπτεύσουν τη διαδικασία εκδίκασης από το Ειδικό Δικαστικό σώμα και θα εποπτεύσουν την υλοποίηση των αποφάσεων εντός χρονικού πλαισίου που θα τεθεί στην πορεία.

8.0. Σε κάθε περίπτωση, οι αποφάσεις του ειδικού δικαστηρίου θα είναι άμεσα εκτελεστέες.

ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ 36,18755 ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
delagrammatika@gmail.com
ΤΗΛ : 6976653520











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ